Ja nå er det vel på tide med en oppdatering og tanker, og litt om dagen i dag.

 

 

 

I dag så har det vært veldig kaldt og godt, ikke minst en vakker vinterdag med solskinn og på det varmeste i dag så var det 3 kuldegrader. Akkurat nå så er det – 10 og det er faktisk en vakker vinterkveld, det er stjerne klart ute og kjempe fint og gå ut en tur noe vi har gjort.

 

Har vært lite jeg har gjort og det gjør faktisk ingenting for jeg stresser ikke rund og vasker tak og vegger bare for det snart er jul, hvorfor skal man skure og vaske når ingen kommer til og se at jeg har gjort noen verdens ting nei det gidder jeg ikke. Jeg vasker annen hverdag denne leiligheten så når jeg gjør det så ofte så hvorfor stå på hode og være helt utkjørt når denne julen kommer uansett, jeg tar livet med ro jeg og vasker gulvet på lille julaften og da lukter det godt og rent når julaften kommer er jo ingen som kommer til meg uansett.

 

Men nå er jeg så vant til å være ensom og alene så jeg ønsker ikke at noen skal komme heler, jeg veit jo at det kommer ingen. Det eneste jeg ønsker meg til jul er fred og ro i to poser, noe mer storforlangende er jeg ikke skulle selvfølgelig ønske at jeg fikk en telefon eller en melding på facebook om at de ønsker meg en god jul eller på tirsdagen at ett menneske gratulerer meg med dagen. Men det er ikke noe jeg forlanger det må komme fra hjertet til den som gjør det og at de ønsker det selv. Tror ikke det skjer men gjør det det så blir jeg utrolig glad.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit..

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg