Da har denne fine dagen blitt til kveld.

 

 

 

Ja 31 januar har alltid vært fin i alle fall de siste femten årene, nå er det sikkert noen som lurer.

 

Den 31 januar 2008 klokken 12.45 så ble min yngste sønn født, tenk i dag ble han 15 år og stor gutt ja til våren står han til konfirmasjon det er noe han har sett fram til har jeg forstått.

 

Har ringt til han i dag og gratulert han med dagen, godt å høre stemmen hans igjen har ikke snakket med ham siden nyttårsaften.

 

Har også vært på tur i dag også den endte oppe hos venninnen min, der ble det skravling over en kopp kaffe var også oppe å handlet for henne. Er så godt å være litt til nytte igjen, har følt meg veldig unyttig en god stund.

 

Nå får jeg avslutte her så jeg ikke skriver meg helt bort.

 

Lag dere en fin fin kveld.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

En fin dag har det vært, fin vinterdag.

 

 

 

Dagen startet jeg med å spise litt frokost går aldri i butikken, og så spaserte jeg ned på butikken for å få handlet inn alt det  jeg skulle ha for denne uka.

 

Solen har skint i hele dag  og den har jeg benyttet til å gå tur, det var kjempe fint  å komme meg ut på en deilig tur. Hadde med meg rett i koppen suppe og varmt vann på termos, hadde også med litt kaffepulver så jeg fikk meg en god kaffekopp også det er en stund siden jeg hadde en slik tur.

 

Nå er kvelden kommet og jeg kan bare slappe av og kose meg med brødmat og tv, jeg tok meg varm mat ute så da er det greit med brødmat på kvelden som oftest så spiser  middag på kvelden.

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Kvelden er nå kommet i alle fall så er det blitt mørkt ute.

 

 

 

Det ble hviledag her i dag det eneste jeg har gjort i dag er å skrive handleliste, gjort prioriteringer hva må jeg ha i morgen og hva kan vente noen dager.  Jeg må ha litt middag som er enkelt å lage for å si det sånn, og knekkebrød og brød må også ha pålegg.

 

Middagen min i dag ble potetstappe fra Toro og rester av tomatsuppe med pølsebiter og litt pasta,  det var kjempegodt og enkelt å lage ble faktisk stapp mett.

 

Armen er like hoven og vond  men det blir vel bedre etter hvert, men om det er riktig at den skal være slik tre uker etter operasjonen veit jeg ikke men får se det an litt.

 

Nå ser jeg på håndball bronsefinalen Spania og Sverige som spiller, jeg heier faktisk på Spania vinner selv om de ligger under til nå.

 

Så er det bare å se på farmen i dag for min del, det er også håndballkamp VM finale klokken 21 på tv3 mellom Frankrike og Danmark håper Danmark vinner.

 

Lag dere en fin kveld.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Dagen skal brukes til hvile og tv titting.

 

 

 

Jeg startet dagen for fire timer siden men den er ikke som søndager flest, har planlagt at i dag skal jeg slappe mye av med tv og en god bok ja jeg skal lese litt ikke bare lese blogger selv om det er koselig å følge med i andres hverdag.

Har ingen plan om å gå ut i dag , skal jo aldri si aldri på det punktet men har ikke planlagt noe på det.

 

Skal skrive en mini handleliste blir ingen storhandel i morgen, skal jo få det med hjem også selv om det er mye som jeg må ha i hus for neste uke men da må jeg gå flere ganger kanskje to ganger denne uka som det har vært de siste ukene. Selv om jeg må handle to ganger denne uken så skal ikke budsjettet sprekke, det er som det alltid vært økte det med 50 kroner før nyåret.

 

På onsdag øker matprisene og da blir det vel veldig dyrt å leve for oss alle, jeg kommer ikke til å øke mat budsjettet mitt med en krone en gang for da sprekker jo alt annet av budsjetter som regninger og annet som lege og medisiner og de kan ikke kuttes i sånn er det bare.

Det finnes jo mange billig alternativer og billig disken, ja den med dato varer som jeg har bruk i lang tid allerede.

 

 

Nei nå må jeg avslutte dette innlegget sånn at noen ikke blir rød i toppen, og tror  at jeg er på tigger stien for det var ikke min mening dette er bare rene fakta.

 

Lag dere en kjempefin søndag.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

 

 

I kveld så må armen hviles godt, for den er ikke noe god i dag.

 

 

Tok ett bilde som bevis på at armen har hovnet opp og er vond i dag, det er andre kvelden den er slik håper bare det går over snart.

 

Men jeg har da gjort noe i dag annet enn å være i lag med venninnen min, det er dagens høydepunkt det å være i lag med henne og skravle om alt og ingenting.

 

Har også gått meg en tur den ble ikke lang men den ble fin, ja for vi har hatt strålende vinterdag ikke så varm men med mye sol.

Men da jeg kom hjem så var ikke veien til sofaen kort, måtte hvile armen for fy så hoven og vond den var. Har jo trent den forsiktig som jeg fikk beskjed av legen på sykehuset, veit ikke om det er årsaken til denne hevelsen eller det er noe annet som gjør det.

 

Nå sitter jeg og glor på tv, ser på hver gang vi møtes ja nå er det nyheter da.

 

Lag dere en fin lørdagskveld.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Lørdag og siste helg i januar.

 

 

I dag er det sol og fint vær har selv ingen planer for dagen, er ikke den som legger planer for dagen tar den som kommer som jeg pleier. Liker ikke å ha plan for dagen for jeg blir bare skuffet når dagen ikke går som planlagt, for ingenting  går som planen jeg har men jeg skal jobbe litt med det også så nå har jeg to prosjekter å jobbe med i 2023 dette og det å ta mer plass.

 

Nå ringte venninnen min og ville ha besøk av meg på en kaffekopp og skravling, så da er jo litt av dagen planlagt og jeg må avslutte her med dette innlegget.

 

Så dette blir ett veldig kort innlegg så dere får bare overbære med det.

 

Lag dere en kjempefin dag.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Planlegge sin alderdom sier vår helseminister, jaja kanskje det.

 

 

 

Hvorfor planlegge den for min del sier jeg da, jeg som ikke en gang planlegger dagene mine de kommer og går. Sånn at jeg oppsummerer den på kvelden,  og det har jeg tenkt til å fortsette med for hvis jeg planlegger noe så blir ingenting som jeg har planlagt.

 

Men jeg veit jo ikke hvor gammel jeg blir, kan jo skje noe på veien til det å bli gammel jeg vil ikke bli gammel tenker jeg slik som det er i dag når det gjelder eldreomsorgen og hvordan den er blitt bare på noen få år.  De stakkarene som jobber i hjemmetjenesten har jo ikke tid til å sette seg ned sammen med bruker å prate eller ta på den gamle, noen tar med seg den dårlige følelsen av å ikke ha gjort jobben på en god medmenneskelig måte kjenner noen som har det yrket som sier det på den måten.

 

Nei jeg vil ikke ha det slik at mine barn må være mine omsorgsarbeidere , da samler jeg heller opp piller som jeg kan ta så jeg slipper å bli gammel sier jeg bare. Jeg har ikke råd til å kjøpe meg noen som kan ha omsorgen for meg da jeg blir gammel, så da blir det vel å prøve å klare meg så godt det går uten hjelp i min alderdom. Så jeg sier bare at her får de som styrer landet og helseministeren gjøre sin del av jobben.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

 

 

Fredag med stor F for å si det slik.

 

 

 

Dagen i dag startet vel tidlig i dag , ja kan jo si det når jeg bråvåknet av smerter klokken 04.00 men jeg prøvde å sovne igjen men det gikk dårlig sovnet klokken 02.30 så det ble en og en halv time søvn i natt. Men jeg er sta har  ikke sovet noe på dagen i dag så nå er jeg noe trøtt men det får så være, får håpe natten blir noe bedre med søvn for ellers blir det noe slitsomt utover.

 

I dag ble det ingen frokost på meg hadde ikke lyst på noe av det jeg hadde i skapet, ja da sparer jeg jo på frokosten så jeg har fram til mandag. Nå har jeg akkurat spist mitt første måltid i dag ble nuddelsuppe med kylling smak det er godt det også og enkelt og lage, matlysten er ikke på topp i dag.

 

Har også vært å gått meg en tur i solskinn og  det var kaldt med gode kuldegrader -7 er jo helt greit,  nå venter jeg og ser fram mot vår  for etter fallet så har jeg fått den glatte våte vinteren i vranga.

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Dagen min har vært fin, og været har vært kjempe bra.

 

 

 

 

 

Dagen den startet med ett knekkebrød og en kopp rykende varm kaffe, så var det å lese de bloggene som jeg pleier hver morgen. Så gikk jeg ned til kiwi og handlet ferdig skjært brød og en boks med first prise leverpostei det var det jeg hadde råd til i dag, men det får bare være slik for her i huset må regningene gå først så kommer maten men sånn er det jo for alle.

 

Været er helt strålende vær sol og god temperatur rundt-1 grad er ikke så kaldt da, gikk opp til venninnen  og gode samtaler over en kopp kaffe det er så koselig.

 

Så gikk turen hjem og da var det middag tok det enkelt i dag tomatsuppe, billig og enkelt å lage og spise har ikke så mye matlyst om dagen. Så noe må jeg få i meg, og suppe er lett og glir jo bare ned.

 

Smertene er der men de kommer og går, så da kan jeg vel si at jeg er på bedringens vei.

 

Lag dere en fin ettermiddag og kveld.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Sånn i dag har jeg ikke gjort noen verdens ting.

 

 

 

Ja er jo sånn det bare blir noen ganger, har bare følt for og ikke bevege meg ut en gang. Har bare ikke orket tanken på å være ute blant folk, ville bare være meg og mitt i dag  for jeg føler  meg som en liten dritt som ikke får gjort det jeg pleier.

 

 

 

Men jeg sliter med mange av de nedsettende tanker om meg selv, jeg veit at mitt mål for det nye året var å ta mer plass men til nå så har ikke jeg kommet så godt i gang med det prosjektet. Er vel noen som syntes det er  dumt at jeg kaller det ett prosjekt, men for meg er det det for å  si det sånn.

 

Har heller ikke så mye mer å skrive om.

 

Lag deg en kjempefin kveld.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.