Et tydelig tegn på at det er desember er at det er håndball EM i frankrike.

 

 

 

Ja nå er det siste dagen i november og det er snart desember, og det er et tegn som er tydelig at det er desember og det er at det er EM i håndball. Noe som jeg syntes er kjempe bra for da er det mye god håndball, i kveld er det Sverige mot Danmark dette kan bli en kjempe kamp og jeg holder med Sverige så lenge ikke Norge er på banen. Det som er fint med denne kampen i kveld er å se hvor disse to lagene står i forhold til Norge for et av disse lagene kan jo være et lag Norge må møte senere i mesterskapet, så da er det bare å se om det er noen de kan slå når de møtes.

 

Jeg veit at Norge mangler mange sentrale spillere disse har jo blitt felt av skader, noe som er synd for de spillerenne men vi har jo veldig mange gode spillere å ta av så dette må jo bare gå bra. Har jo et stort håp om at de jentene tar med seg gullet til Norge, men uansett så er en medalje uansett hvilken valør kjempebra mener jeg da. For det er jo pressen og folket som setter presset på jentene våre, ja de har jo vært best over mange år men en gang må det jo si stopp for disse jentene også.

 

Hipp hurra nå blir det mye håndball for de som er veldig glad i det, for jeg veit at det er flere enn meg som er glad i denne sporten.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

VI BLOGGES FOLKENS!!

Tankefull og meget irritert over alle disse bildene av familienes pakke kalendere til barna deres.

 

 

 

 

Dette er et vakkert tankefullt vesen, like tankefull som jeg har vært de siste to dagene. Men det har vel de fleste vært en eller annen gang i livet, mine tanker har faktisk flydd rundt til alle kanter.

 

Men det er vel ikke bare meg som har det slik de siste dagene, for folk stresser rund for og handle pakker til disse advent kalenderne.er det virkelig noen vits og ha disse pakke kalendrene ungene blir jo bare drit lei jula før den starter. Noen blir skuffet på julaften for de får jo ikke det de vil ha, for vi voksne kjøper store fine gaver til å henge opp i disse adventskalendrene og da vil de ha noe enda dyrere til jul.

 

For min egen del så skal jeg kjøpe meg en Flax adventskalender, for da kan det jo bli noen kroner å vinne til slutt og det er mer spennende en disse gave kalendrene som mange lager bare for og få likes på instagram , blogg, snap og facebook det er ikke for at barna skal ha den. Jeg ønsker bare å si min mening om disse bortkasta gave kalendrene, jeg veit det blir mye hyl og skrik når jeg klarer å få dette postet på bloggen min nå gjør jeg det.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

VI BLOGGES FOLKENS!!

Au au tannverk er vondt og tannlegeregningen er enda vondere.

 

 

 

De to siste dagene så har jeg ikke klart å konsentrere meg nok til å skrive noen oppdatering her på bloggen, har hatt så utrolig tannverk så jeg har hatt nok med og komme meg igjennom dagene. Det er ikke mye godt å gå rundt å ha så store smerter, men jeg må bare vente med å gå til tannlegen til jeg har klart å spare opp nok til å gå til tannlegen for det er noe helt forferdelig dyrt og kunne gå til en tannlege.

 

Sånn som det har blitt i Norge at tenner og hodet hører vist ikke til resten av kroppen, for alt fra halsen og opp har jo blitt helt forferdelig dyrt å få hjelp til å få rettet opp i som det og gå til tannlege koster jo flere tusen bare og tørke av seg på beina når de går inn døra. Ta den siste linja med litt humor for det var det den var ment som.

 

For ett år siden hadde jeg gratis tannlege på grunn av en sykdom men så stoppet de den muligheten, sjøgrens syndrom så var det fram til da gratis og gå til tannlegen men slik er det ikke lenger i alle fall ikke her i byen. Denne sykdommen gjør at man får dårligere tannhelse grunnet for dårlig spyttsekresjon, så man får lettere syreangrep på tennene for man har ikke den naturlige beskyttelsesmekanismen som de som har normal spyttsekresjon i munnen sin og min er under halvparten av det som er normalt så da skjer det fortere skader og hull i mine tenner enn hos de som ikke har denne sykdommen.

 

Nei nå får det være nok med denne sytingen fra min side som mange ville ha sakt dette er, men nei dette er bare rene fakta så dere får lese det som det er for slik er det bare i mitt liv.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

VI BLOGGES FOLKENS!!

Se på dette som dere vil.

 

 

 

Ja nå orker jeg ikke å gå rundt med tannverk lenger så nå har jeg startet en spleis, alt skal uavkortet gå til tannlege regningen tro meg eller ei. Jeg prøvde å lage en innsamling på facebook men det gikk vist ikke å publisere de, derfor så måtte jeg gå på spleis og gjøre dette.

 

Husk at dere ikke må føle dere tvungen til og gi noe på denne spleisen dere kan hvis dere ønsker det.

 

Spleisen ligger ute her kommer linken

http://www.spleis.no/project/56452

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

VI BLOGGES FOLKENS!!

Dette ønsker jeg meg til fødselsdagen min og til jul, ja lurer dere sikker men da er det jo bare å lese dette innlegget.

 

 

 

 

På morgenen i dag så var det -7 grader og det var kaldt men deilig å gå ut på tur, det er jo bare å kle seg etter gradestokken for da slipper man og fryse og da lønner det seg med ull. Vi gikk opp til hu mor på sykehjemmet for det er jo torsdag og det er en av de faste dagene som jeg og Elvis ( hunden) , hun fortjener jo å ha ofte besøk av meg og den lille pelskledde kose gutten.

 

Når vi var på tur hjem så var det en tynn is skorpe på elva, og det er jo på tide det også for nå er det vinter for nå er det en måned +2 dager til julaften. Så etter mine beregninger så er det vinter, nå i kveld så er det -10 grader ute så nå blir det kalde netter og kaldt på dagtid for det var -4 midt på dagen i dag.

 

Jeg gleder meg faktisk til det kommer snø og blir veldig kaldt, jeg ønsker meg en ting til min fødselsdag og det er snø og kaldt for da er det vinter for jeg har fødselsdag i desember så det er ikke lenge til for det er 11 dager til den dagen.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

VI BLOGGES FOLKENS!!!!

God kveld i stua, i kveld så er det håndball Norge mot Ungaren.

 

 

 

 

 

I kveld er det håndball for våre håndball jenter, det er møbel ringen cup og oppkjøringen til EM som starter 29/11 som også blir spennende.

Men nå er det møbel ringen cup som pågår nå, de tar dette som en kamptrening før Em så vi får håpe det tar seieren inn så man kan si at de da blir favoritter men da får de bare leve med det favoritt stempelet.

 

For de er jo Norges gulljenter så de får ta med gullet hjem i både møbel ringen cup og EM.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

VI BLOGGES FOLKENS!!

Hva er vitsen med enda en sak som egentlig ikke er norsk.

 

 

 

Sånn så det ut i dag til morgenen, godt om snøen kommer nå og litt kaldere på grader stokken. Da er det vel noen som mener at jeg er sprø men det blir ikke jul uten snø, det er min mening i denne saken og en annen side av denne saken er at jeg har mindre smerter når det er kaldt ute.

 

Men til fredagen så er det black Friday som er årets salgsdag nummer en for mange, men det er litt vanvittig vanskelig å tro på at salget er så utrolig bra for mange av varene er de vært så mye som folk tror. Mange av varene er satt dyrere enn de virkelig er ellers for å lure folk til å tro at de varene er så utrolig billig, men så er det ordinær prisen på plagget som det er satt ned til og da handler folk som hodeløse høner. Det er mange som bruker denne uken og fredagen til å handle julegaver, se opp for jukse makere som setter opp prisene på ting som ikke er så dyre og setter det ned til det de egentlig kostet uka før.

 

Men stort sett så er handel standen ærlige på dette plan så ikke misforstå og tro dette er kritikk til butikkene eller eiere av butikker for det er ikke ment slik men som en advarsel at dette kan skje i de butikkene som er drevet av innvandrere men ikke alle der heller for flere av dem er også ærlige de også men det er også mye muffins der også.

 

Jeg skal ikke på disse salgene for da blir det som regel dra kamper og til og med slås kamper om et og samme plagg, så jeg er utrolig glad at jeg brukte jazz salget i sommer og høst salget romjuls salget i fjord på og kjøpe alle julegavene og bursdagsgavene jeg skulle ha dette året så da trenger ikke jeg og dra ut på fredagen som alle andre skal ut å handle billige julegaver.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

VI BLOGGES FOLKENS!!

Sånn er det bare..

 

 

 

Det har ikke skjedd så mye her så da tror vel dere at dette blir et kort innlegg, men da får dere tro om igjen for jeg har tenkt på noen planer jeg har for adventstiden og julen. Med andre ord desember i korte trekk, jeg har jo også fødselsdag i desember. Og det er noe jeg har tenkt å la gå forbi i stillhet, for hvorfor vil noen bry seg om at jeg har fødselsdag. Nei det er noe de fleste mennesker blir såret for, men ikke jeg for dette er noe jeg er vant til for jeg har blitt fryst ut hele livet.

 

For jeg har ikke blitt annet enn mobbet hele livet, nå er det familien som har frosset ut meg og ikke vil ha noe med meg og gjøre. Dette bare for at jeg er meg og ikke noe annet, for jeg veit ikke hva galt jeg har gjort. Og alt dette begynte etter at min mor fikk hjerneslag, så etter det så har jeg alltid ønsket og bytte plass og livssituasjon med min mor for da har de ingen grunn til å henge meg ut og fryse meg ut.

 

Mobbing og fysisk utfrysing er ikke tøft og gjøre, men det kan jo slå tilbake på dere selv så tenk dere om før dere setter slike planer ut i livet.

 

Julen her i huset skal foregå i stillhet, ikke i ensomhet men stille og rolig hjemme alene. Gå i joggedress og spise en salat og pizza, se på jule filmer på tv og skrive innlegg på bloggen til dere. Jeg skal også gå tur og se på alle lysene rundt omkring sammen med Elvis gutten for her i huset så skal ikke noe jule pynt opp fra boden, for min leilighet skal være en julefrisone for hvorfor skal jeg pynte bare for meg selv. Jeg skriver ikke dette for å få noen form for medynk eller noenting, for det er vel slik at jeg fortjener og ha det på denne måten så hvorfor skal noen være gode og snille med meg for det fortjener jeg ikke.

 

Så sånn er det bare.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

VI BLOGGES FOLKENS!!

Nå kjører jeg i gang en ny ukensblogg.

 

Nå er det vel på tide med en ny ukens blogg, alle kan være med du skriver bare jeg er med og blogg adressen din i kommentarfeltet under dette innlegge.

 

Du trenger ikke ha blogg her inne meld deg på uansett hvilken bloggportal du blogger fra. Jeg er ingen stor blogger men jeg har mange innom bloggen min hver dag, og jeg linker opp bloggen til de som vinner ukens blogg og ukens leser og skriver litt om bloggen din i samme innlegg.

 

Håper så mange som mulig ønsker og være med på denne ukens blogg, så hiv dere med da vel jeg trekker denne på søndag om en uke.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

VI BLOGGES FOLKENS!!

Da var dansen slutt.

 

Ja da var skal vi danse ferdig for i år og vinneren er nå kåret og det ble tid for hjem maleren Einar fra Bergen som vant denne sesongen. Jeg må bare si at han har virkelig utviklet seg som danser, han var råbra i kveld og det var velfortjent at han vant.

Og han Jan Gunnar ble en utrolig bra nummer to, og han er et raust mennesker som gledet seg utrolig for den som vant det er bare utrolig at folk som taper en finale og ærer vinneren som om det skulle være dagligdags.

 

Dette var ikke store innlegget.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

VI BLOGGES FOLKENS!!