Et tydelig tegn på at det er desember er at det er håndball EM i frankrike.

 

 

 

Ja nå er det siste dagen i november og det er snart desember, og det er et tegn som er tydelig at det er desember og det er at det er EM i håndball. Noe som jeg syntes er kjempe bra for da er det mye god håndball, i kveld er det Sverige mot Danmark dette kan bli en kjempe kamp og jeg holder med Sverige så lenge ikke Norge er på banen. Det som er fint med denne kampen i kveld er å se hvor disse to lagene står i forhold til Norge for et av disse lagene kan jo være et lag Norge må møte senere i mesterskapet, så da er det bare å se om det er noen de kan slå når de møtes.

 

Jeg veit at Norge mangler mange sentrale spillere disse har jo blitt felt av skader, noe som er synd for de spillerenne men vi har jo veldig mange gode spillere å ta av så dette må jo bare gå bra. Har jo et stort håp om at de jentene tar med seg gullet til Norge, men uansett så er en medalje uansett hvilken valør kjempebra mener jeg da. For det er jo pressen og folket som setter presset på jentene våre, ja de har jo vært best over mange år men en gang må det jo si stopp for disse jentene også.

 

Hipp hurra nå blir det mye håndball for de som er veldig glad i det, for jeg veit at det er flere enn meg som er glad i denne sporten.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

VI BLOGGES FOLKENS!!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg