Nå er det siste frist for påmelding til ukensblogg.

 

 

 

Ja jeg kommer nå med en påminnelse på at du kan melde deg på ukens blogg, jeg trekker den i morgen formiddag så du kan melde deg på fram til klokken 12.00 for da trekker jeg rekkefølgen på linkingen alle som melder seg på får en link. Vil du fortsatt melde deg på så kan du gjøre det i kommentarfeltet i det innlegget som jeg linker til her https://audmarit.blogg.no/jeg-kjorer-i-gang-en-ny-ukensblogg.html

Har hatt en fin dag, nå så har jeg tatt ut bateriet i ringeklokka på ytterdøra mi.

 

 

 

I dag har jeg hatt en fin dag fra morgenen av og fram til klokken 12.00, da ringte de fra legesenteret og sa at legen min ville ha en oppfølgingstime etter at hun hadde fått svar på blodprøvene mine. Da ble jeg faktisk nervøs og lurer på hva de har funnet på de blodprøvene, men ettersom de ikke ga meg time før 18 november så er det vel ikke noe som er farlig for da hadde jeg nok fått time før får en håpe. Har jo mine tanker om hva det kan være men jeg håper bare at de tankene slår feil, er jo noen uker å vente og tenke og fundere og lage seg ett eget bilde jeg skal ikke si hva jeg er mest redd for men man kan jo tenke det verste og bli gledelig overrasker når jeg får greie på det når den dagen som legetimen er.

 

I dag er det helloween det er den dummeste tradisjonene vi har latt eksplodere her i landet som kommer fra USA, det er nok en tradisjon som det er handelsstanden som tjener penger på og så er det jo ett pengesluk på grunn av at de som har barn må jo betale i dyre dommer for kostymer å vi naboene må jo sitte med godteri til alle som kommer og ringer på. Jeg har faktisk tatt ut batteriene til ringe klokka til ytterdøra så her får de ikke kontakt og får heller ikke noe godteri.

 

Her i byen har de noe som heter hallovenn det er et arrangement som de har i idrettshallen som alle kan komme det koster litt og komme inn og alle får godteri der, da slipper kanskje å få noen på døra men det er jo noen som har private fester og lar sine håpefulle løpe gatelangs og ringe på og kaster egg på dørene hvis de ikke får noe eller vis folk ikke åpner døra. Her er det bare å kaste i vei for da kaster egg på inngangen til oppgangen, så det blir ikke noe søl på døra mi eller i trappe gangen.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit..

Tanker som kverner rundt i hodet mitt om dagen.

 

 

Har man ikke lov og kose seg når man lever av trygd fra NAV, her i byen så får man faktisk ikke sitte på kafe uten og få kommentarer som dette kan du gjøre men å gjøre ett arbeidsslag det kan du ikke. Min sykdom setter en stopper for det og jobbe selv om jeg vil det mer enn noe annet, og da skal man vel ikke bli sett ned på om man tar en kaffe kopp ute på kafe med en venninne eller venn. Kan ikke folk tenke seg om før de sier om folk, jeg skal ikke slutte og gå på kafe bare for at folk har vondt av at jeg er der det er ikke jeg som har problemer det er dem som slenger kommentarer til oss.

 

Og etter disse dagers NAV nyheter er mine tanker har ikke vi som får trygd fra dem ikke lov til å dra på ferie, er greit for meg for jeg skal ikke dra noen steder. Er uføretrygdet på grunn av sykdom er jo ikke en lat snylter jeg betaler min skatt som alle andre, betaler til og med mer skatt på uføretrygden enn jeg gjorde når jeg jobbet ja vi bidrar i felleskassa som de som har full jobb så ikke se ned på oss om vi går på kafe hver tredje måned og drikker kaffe og kanskje tar et kakestykke er det farlig om jeg er sosial en gang i blant.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

I dag har jeg hatt det bedre men ikke helt bra.

 

 

 

Har gått en del lange fine turer i kald frisk høst luft og vi har kost oss noe veldig, for det å komme seg ut i frisk luft ettermiddagsturen så tok jeg med meg termos med kaffe og brødskive pakke og koste meg på den fine plassen som jeg brukte som badeplass i sommer. Det er utrolig koselig der langs lågen bedre kjent som Numedalslågen, satt og nøyt naturen og så på lysbilde men jeg fikk aldri somlet meg til å ta noen bilder som vanlig. Sånn er det med meg, fine foto motiver men får aldri surra meg til å ta bilder.

 

Jeg må jo sette på alarmen når jeg er ute så jeg må ta opp mobilen for da kan det jo hende at jeg får surra meg til å få tatt noen nye bilder til bloggen jeg også.

 

 

 

Dette er bilder jeg tok i sommer, det siste er tatt en sein sommer kveld under jazz festivalen i fjor sommer.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Brr det er en utrolig kald men godmorgen til dere alle.

 

 

 

Ja i dag våknet jeg til 13,6 grader inne i min leilighet og det var -3,5 grader ute, skal man si at det er kaldt ute jeg pleier å si at det er de ti første kuldegradene som blir kaldest i starten av høst/vinter for det blir snart vinter med snø og da blir det ikke så kaldt. Jo for da isolerer snøen en del og man venner seg til kulda og jeg ønsker meg en kald og snøfylt vinter, for skal det være vinter så skal det være vinter det er det jeg elsker med vinteren og da er jeg sikkert alene om tror jeg. Jeg har alltid elsket vinteren og jeg veit faktisk ikke hvorfor men sånn har jeg vel alltid vært, for det kan jo være at jeg ikke har så store smerter som jeg har om sommeren. Alle årstidene har sin sjarm men vinteren er den jeg trives best med, noen vil vel si at er denne kjerringa fullstendig tullete og gal men nei alle har sitt og det har faktisk jeg også.

 

Ja fint og sol kaldt og snø det er ett vakkert bilde, du går på veien og det er så kaldt at det knirker og knegger når du går bortover det er koselig og vakkert det. En jul uten snø er en jul uten stemning.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Dette har vært en avslappende dag.

 

 

 

Har kun gjort det jeg må i dag og det er å gå tur med Elvis gutten, for feberen har rast rundt i kroppen og da er det ikke mye en orker å gjøre enn og ligge og slappe av og sove en del. Men vi har jo vært på turer så det viktigste er gjort i dag også, var også innom ei venninne så jeg fikk noen og prate med i dag også for hun er den eneste jeg kan prate med om alt og det er godt å ha noen slike personer i livet sitt.

 

Og jeg har jo ikke mange i livet mitt som jeg kan prate med og alt mulig og ingenting, skal prøve og få hjelp til å jobbe litt med psyken min men jeg må jo få en henvisning til psykolog og da må jeg ta meg en ny prat med legen min slik at hun kan hjelpe meg med den delen. For når du får den ene kjeftesmellen etter den andre, både på det fysiske og det psykiske så veit en ikke helt i hvilken ende man skal begynne men nå er det bare å begynne i den ene enden og nøste og se hvor en ender til slutt får bare håpe at jeg får litt av det jeg sliter med på stell får nok ikke orden på alt med en gang det hadde jeg ikke trodd heller sånn at det er sakt.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Morgenstund er gull i grunn.

 

 

 

Det er i dag en solfylt og kald morgen, og det tok lang tid å klare å stå opp i dag. Hadde ikke lyst til å starte dagen men har man en hund så må man ut om en halvtime nå, derfor måtte jeg opp nå for jeg skal på morgentur med gull gutten min snart.

 

Har nå fått i meg ett par kopper kaffe og lest noen blogger som jeg pleier, men i dag så var det slik at jeg følte at jeg måtte det ikke for at jeg ville det. Skal ut på tur og det er godt for både kropp og skjel det og komme seg ut i frisk luft og bevege seg litt, blir ikke så lang tur som han pleier men jeg tror det går greit jeg for det er jo kaldt for han også.

 

Når man er syk så må man jo ta hensyn til det også, så det er bedre med mange korte turer enn bare to lange turer spør du meg.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

VI BLOGGES FOLKENS!!

 

Aud-Marit..

Nå er det vel på tide og krype i sengehalmen her i gården.

 

 

 

Nå er det på tide og komme oss ut i den kalde høstkvelden så denne lille karen så han får gjort det han skal før vi finner senga, det har vært en lang og slitsom dag for både han og meg for jeg har ikke hatt noen bra dag. Og den startet med at jeg prøvde og ringe til legesenteret der min lege er og det startet jeg med når klokken var åtte i dag morges fikk tak i den klokken 12.49 og da fikk jeg komme med en gang, og da måtte Elvis være alene hjemme og det er noe av det verste han veit men det gikk ganske bra for da hu mor kom hjem så fikk han gått en liten tur.

 

Men nå er vi begge sliten av dagen og skal finne senga for kvelden og bare sove og slappe av, og se om dagen blir bedre for hu mor i morgen for den dagen vi har hatt i dag vil jeg ikke ha tilbake. Så nå skal vi gjøre oss klare og gå ut, så skal jeg ta en titt på baksiden av øyelokkene og prøve og få sove og lade batteriene mine.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit..

Akutt time hos legen.

 

 

 

I går så var halsen så vond at jeg ikke klarte og svelge vann en gang, dagen i dag startet med at jeg ringte legesenteret der var det ikke enkelt og komme igjennom. Men da klokken var 12.49 så kom jeg igjennom  og fikk en halvtime på meg og komme meg opp til legesenteret, jeg fikk en akutt time hos min fast lege det første de gjorde når jeg kom opp var å ta tempen den var normal og så tok de CRP som også var fin. Legen tittet i halsen min og den var rød og hissig, hun kom fram til at det var et virus som raste i kroppen min. Hun tok noen utvidete blodprøver for å se om den kunne si henne noe mer, og det med virus er det ikke så mye og gjøre med så jeg får slite den med helsa.

 

Får håpe at det ikke kommer noen svar på de andre blodprøvene som verken hun  eller jeg ikke ønsker, hun skulle ringe meg når svarene på prøvene kommer hun ringer ikke vis de prøvene er fine. Så da er det noen nervepirrende dager jeg kommer i møte, håper faktisk ikke hun ringer for da er det noe annet galt  vist hun ringer.og det ønsker jeg ikke.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit..

 

Mandag morgen blus, har gjort det samme som jeg pleier hver morgen.

 

 

 

Ja det er mandag morgen og det er den beste dagen i hele uken, jeg er aller mest glad i mandager veit ikke hvorfor det er bare slik det har vært helt siden jeg var barn. Nå som voksen som jeg er noen mener jeg ikke er det men det er jeg, når du nærmer deg femti så er du voksen jeg mener at du er ikke voksen før du klarer og finne barnet i deg.

 

I dag så har jeg lest en del blogger og drukket en del kaffe, det er mange koselige blogger her inne og det er jammen bra for da blir det ikke så kjedelig og vente på at jeg våkner slik at jeg kan gjøre ting i huset. Jeg liker og lese blogger som har litt humor i seg på morgenen og skråblikk på andre bloggeres innlegg, jeg klarer ikke og gjøre det for når jeg først gjør det så får jeg bare dritt i kommentarene de ser ikke humoren i det jeg gjør så da får jeg la det være selv om jeg ønsker det noen ganger.

 

Dette ble vel en rotete morgen oppdatering men det får bare være for jeg er faktisk veldig trøtt, har sovet godt men i litt for kort tid så jeg trenger og våkne litt til før jeg skriver mer her på bloggen i dag.

 

Når dere leser dette er jeg nok ute på morgentur med Elvis og det rotete hodet mitt, ut på tur aldri sur det er ett veldig viktig livsmotto for meg.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake..

 

Aud-Marit..