Nå er det snart midnatt, så godt nyttår folkens.

 

 

 

Godt nyttår ønskes til alle mine trofaste lesere og de som stikker innom en gang i blant, i kveld har jeg sittet og tenkt på hva som har gjort livet mitt til det har vært til nå og hvordan jeg kan snu det. En ting ble jeg enig med meg selv om at jeg skal bruke min stahet og stå på vilje til å snu det, jeg vil snu det slik at jeg kan finne lykken i å gjøre noe bare for meg selv og ikke bare for andre. Jeg er jo også verdt å kunne ha noe positivt i livet og det er det jeg må finne ut av, ja hvordan jeg skal finne og klare å holde på det uten å føle at jeg setter meg selv foran andre for det er den følelsen jeg får når jeg gjør noe godt for meg selv.

 

Jeg skal også finne ting som gjør meg lykkelig behøver ikke være store ting, for den største gleden og lykken finnes i de små tingene har leg lest og fått inspirasjon fra en blogg jeg leste for en stund siden husker ikke hvilken.

 

Nå er det ca 15 minutter til folk fyrer av flere tusen kroner i fyrverkeri rundt om i landet, tror ikke folk har så mye igjen nå for de har fyrt av her siden klokken 17.30 her  byen. Så godt nyttår alle sammen så får jeg bare håpe og tro at lykken står meg bi i 2022 og for dere alle der ute i det store Norge.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud-Marit.

 

 

Nyttårsaften er her og folk har startet fyrverkeriet sitt litt tidlig.

 

 

 

 

Her har de startet opp med fyrverkeriet alt, høres og ser ut til at folk har for god råd om dagen. De hyler og skriker over at strømmen er for dyr, ute her ser det ikke slik ut akkurat nå men det er deres penger som går opp i luften på noen minutter. Tenk om de hadde spart halvparten av det de bruker på fyrverkeriet sitt så hadde ikke strømmen tatt hele budsjettet de resterende månedene av vinteren, jeg har ikke brukt ei krone på fyrverkeri og kommer aldri til å gjøre det.

 

Ingen tenker på de stakkars ville dyrene som ikke har noen mulighet til å søke tilflukt på en kveld/natt som denne, og ikke minst hester, hunder, katter og mennesker som er drittredde på en dag som denne det er mange dyr og små unger som blir merket for livet.

 

Skulle ønske det ble forbud mot privat fyrverkeri for det er mye uvettig oppskyting som skal skje i natt, lurer på hvor mange husbranner som oppstår i natt grunnet uvettig bruk av fyrverkeri i hele landet. Jeg syntes det er fint å se på men når man veit hvilket skader folk kan få hvis det skulle gå galt, i avisen her så ble det skrevet at la damene styre fyrverkeriet for de er mer forsiktig men jeg tror ikke det hjelper hvis de får i seg nok alkohol så er ikke vi damer så mye mer forsiktig og fornuftige enn menn jeg har levd ett liv og veit at når alkoholen renner inn så forsvinner hemningene hos oss kvinnfolk like mye som hos menn.

 

 

Kos dere å så får vi håpe at 2022 blir ett bedre år enn 2021 var.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Trening og fritidsutstyr er kjekt å ha uansett.

Reklame | Gymgrossisten.

 

 

Gode sko og treningbag er noe man trenger alle som skal på tur eller bare ut å gå, og munnbind må man ha i disse dager også når det nye året starter sånn er verden bare blitt.

 

Jeg går i joggesko sommer som vinter har ikke så mye annet å ha på føttene, men de er jo så lette å gå med en tunge vintersko.

 

Vintersko skal jeg spare til så dem kommer vel i hus når vinteren står for hell men da har jeg til neste vinter.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

 

 

 

 

 

Better Bodies//Gorilla Wear//Under Armour//ICANIWILL

 

 

Det har gått fint i dag, dagen har vært fin den.

 

 

 

 

 

Ja så har jeg klart meg sånn tålig bra har vært på verandaen tre eller fire ganger og tok en røyk, og det smakte pyton så på mandag blir det ikke handlet inn noe røyk  er det tomt så er det tomt  da slutter jeg tvert. Da har jeg mer tid til maling og blogging  en del bøker jeg skal lese har jeg også, skal bli godt og slutte med en så rå dyr vane og så tenker jeg på helse gevinsten ved å stumpe tobakken. Da er det nok om det så går vi over til dagen som er blitt til kveld har vært, dere må jo bli dritt lei at jeg skriver om røykeslutt.

 

Dagen startet med frokost å kaffe, så ble det en del blogger lest. Det var rimelig kaldt ute på morgenen og så hadde det kommet litt snø i natt, men vi er jo midtvinters så det må vi regne med. Og så bar det ut på tur det var kjempedeilig å komme seg ut på tur, da jeg var ute å gikk så ringte venninnen min å lurte på om jeg ville ha kaffe og skravle litt. Det kunne jeg ikke si nei til for jeg blir jo litt av en einstøing som går rundt i byen å titter på folk som strener rundt og handler som om det ikke skulle være en butikk oppe før i slutten av neste uke, så jeg gikk opp til henne og vi koste oss med kaffe og kjeks og en god samtale. Så gikk jeg opp i butikken for henne sånn at hun har fått i hus det hun skulle ha, regner med at hun ringer i morgen også men det er bare koselig.

 

Så nå skal jeg bare sitte å slappe av og se på tv er jo noe å se på i kveld også, det blir ikke så veldig sent på meg i dag tror jeg da haha.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

God morgen alle nå er jeg her igjen.

 

 

 

God morgen alle sammen var litt rart å ikke gå på verandaen og kose seg med en røyk etter frokosten, men da ble det til å lese noen ekstra blogger på morgenen og ta en ekstra kopp med kaffe. Skal bli godt å bli kvitt den dritten som er så dyr også, det blir jo mer som jeg kan bruke på noe annet som jeg har drømt om i mange år tenker jeg da. Setter jeg det jeg bruker på røyk på sparekontoen som nå har hele 2 kroner som beholdning i dag, jeg har jo en drøm om å komme meg opp dit jeg vandret mine barnesko ja til mitt vakre Vardø.

 

Skal spare til noe som kalles min livs ferie, den kan kanskje realiseres nå etter hvert håper jeg. Har også ett ønske om å leve også ikke bare eksistere som jeg har gjort til nå, bare det å kunne gjøre noe på innpuls som å dra på en liten tur som krever noen kroner. Ja det er mye en kan gjøre hvis en slutter med en dyr uvane som har vært min eneste trøst i mange år, får finne trøst i andre ting som å male mer enn jeg har gjort til nå.

 

Lag deg en fin dag.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Jeg setter meg aldri nyttårsforsetter, skal heller sette meg små mål for året 2022.

 

 

 

Jeg har bestemt meg for ikke ha noen nyttårsforsett i år skal bare sette meg små mål og delmål etter hvert som året går, for de fleste som setter seg store nyttårsforsett går lei etter en uke eller to å hva er da vitsen er min mening. Er jo bedre å sette seg små lette mål eller delmål som man kan klare å oppnå, det er min mening for da vil du ikke føle på det å mislykkes med det du ville oppnå.

 

Jeg har skrevet opp en del slike ønsker, mål og delmål veit ikke om jeg skal skrive så mye om hva de innebærer, ett av dem er å slutte å røyke for det er noe jeg har ønsket lenge men det er ikke så enkelt som folk tror. Har satt opp en nedtrappings plan på det, jeg har prøvd å slutte å røyke før bare kutte det rett ut men jeg fikk ett tips av en som har sluttet helt nå og han trappet ned jeg fikk planen han brukte og den skal jeg bruke.

 

Ett annet mål er å være mer ute på tur, har alltid ønsket meg en hengekøye sånn at jeg kunne dra på hengekøyetur. Men da må jeg spare til en slik men spare er ikke så enkelt, med den lille inntekten jeg har har akkurat til at det går rundt og ikke så mye mer enn det.

 

Men klarer jeg og slutte å røyke så kan jeg spare en del på det, og da kan jeg få oppnådd to mål på en gang det hadde vært fint.

 

Nedtrappingen på røykingen har startet i dag, men det er i morgen og dagen derpå som jeg ser resultat av de tre første dagene. Men oppdateringen på røykeslutten min skal dere få på mandag, for da har jeg kommet litt inn i planen og nærmere målet. Del en av planen er at jeg skal følge en ukeplan, så fra mandag av kommer en ukentlig oppdatering på hvordan det går.

 

Kan jo hende det kommer litt ellers også.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Nå kommer snart januar.

Reklame | Gymgrossisten

 

 

Nå i julen så har det vært mye fet mat og kaker, så kommer januar med nyttårsforsetter og mange vil begynne å trene og andre skal slanke seg. Ja skal du det så må du nok kanskje ha noe til å kunne starte opp med, jeg fant noe på en nettside som heter gymgrossisten som du trenger. Hadde jeg hatt det som nyttårsforsett så hadde jeg trengt alt, for å trene inne på treningsstudio så har jeg ingenting men jeg trener ute og da må jeg jo kle på meg etter temperaturen.

 

Hadde jeg skullet trene inne på treningsstudio noe jeg ikke gjør, for der føler jeg meg ikke vel passer ikke inn på en måte.

 

Takk for ar du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

 

 

 

 

Maxim//Better Bodies//Abilica//Better Bodies

Dagen i dag har vært fin.

 

 

Da jeg våknet i dag så var det kommet snø og temperaturen var levelige sånn rundt -6 grader ute deilig, ja veldig deilig for da var det faktisk over 15 grader inne å det har jeg ikke hatt på lenge.

 

Snø er noe som hører vinteren til og da må vi jo få litt av den da, for barfrosten ja den er jo fin den også men jeg liker snø for da blir det mye lysere og renere både ute og inne.

 

Var på tur i dag også og da jeg gikk tur så ringte venninnen min og hun lurte på om jeg ville ha kaffe, det er jo noe som jeg syntes er veldig fint for da har jeg noen å prate med og det er deilig. Var også oppe å handlet for henne så hun fikk i hus det hun trengte for dagen, hadde glemt en ting til meg selv i går så nå har jeg fått det i hus også.

 

Nå sitter jeg her og ser på tv og koser meg, eller koser meg det kan jo diskuteres for under meg her er det full fest med mye støy jaja nok om det.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud-Marit.

Sånn da er jula ute av huset ble lei av den.

 

 

 

 

Nå har jeg ryddet bort jula og fått vasket hele leiligheten, og det var jammen godt  for nå var jeg faktisk lei jula.

 

Og fått det rent å pent rundt meg er så godt, å det og vaske gjorde at jeg holdt varmen inne fram til det var varmt nok i leiligheten.

 

Å da ble jeg så sliten at jeg la meg ned på sofaen, og tror du ikke at jeg sovnet og sov som en stein i noen timer. Det var godt etter at jeg la meg seint i går kveld, å på morgenen i dag så var det tidlig opp for jeg skulle på butikken for å handle inn for uka. Ja jeg gjør det veldig tidlig for da slipper jeg trengsel og mye folk, så derfor går jeg tidlig så tidlig som klokken 07.15 for å slippe det.

 

Nå sitter jeg og ser på den idiotkassa igjen, men hva gjør det det er jo mitt selskap så det er jo koselig.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud-Marit.

Jippi i morgen er det hverdag.

 

 

 

 

Er godt at det er mandag og hverdag i morgen, er ikke så veldig glad i disse hellig dagene som er jula. Så det er godt det er en helt vanlig dag i morgen så jeg kan få sett litt folk igjen, har ikke vært så mange jeg har sett eller hørt fra i jula så det skal bli godt.

 

I dag så har jeg vært på en liten tur på 1,5 mil det var friskt og godt for det var kjølig ute, det knegget under skoene som jeg syntes er så koselig for da er det virkelig vinter. Ellers så har jeg ikke gjort en dritt bare slappet av og kost meg, jo jeg har da skrevet handleliste til handelen til i morgen er ikke så mye jeg trenger.

 

Så i morgen tidlig skal jeg ut å handle så jeg blir ferdig med det, da har jeg jo resten av dagen for meg selv som jeg kan gjøre det jeg vil.

 

Ja i morgen skal jula ryddes bort det blir godt, for da får jeg plass til det jeg skal ha opp til nyttårsaften. Jeg gleder meg alltid til nyttårsaften da skal vi feire det nye året velkommen, håper det har med seg noen gode opplevelser men det blir vel like corona året som  de siste to årene nå er jeg drit lei hele greia. Så nå skal jeg leve det livet jeg vil og ikke så mange regler og smittevernregler er jo så lei at jeg kommer nå til å ta noen sjanser, for man  blir jo dratt ned i den psykiske uhelse sirkelen igjen så nå skal jeg ut å møte nye folk hvis det er noen som har lyst til å møte meg da det gjenstår å se haha.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.