Den siste klikk, klikken denne måneden.

Reklame | Gymgrossisten.

 

 

Ja det er den siste dagen denne måneden, og det er søndag i morgen er det første mars og første vår dag.  Det kan bli noen heftige dager med snø og kaldt i mars også, er ikke noe jeg ønsker snø og kaldt altså vil ha vår og bare veier nå.

 

For da kan en snart begynne å trene ute i skog og mark, bruke seg selv som vekter og henge i trærne.

 

Jeg har lagt ved en klikk, klikk som gir 1 krone pr klikk.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

 

 

Better Bodies//ICANIWILL//Adidas//ICANIWILL

Nå blir det pizza på hu mor.

 

 

 

Nå skal denne kjærringa sette pizzaen i ovnen å gleder meg til den er ferdig, for nå er jeg veldig sulten for jeg har ikke spist siden i går kveld. Jeg fikk denne pizzaen av noen som var innom her, bare for å levere den til meg for ingen vil jo besøke noen nå i disse korona tider jeg vil ikke ha besøk ellers heller.

 

Men nå får jeg løpe i gang stekovnen sånn at jeg får i meg litt mat, gleder meg som et lite barn på julaften for å få i meg litt mat.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Planer eller ikke skal se på sporten.

 

 

 

 

Har ingen planer for dagen får se om det blir en tur på verandaen, for å menge meg med for mye folk det gjør jeg ikke for man veit jo aldri om man møter noen som man ikke skulle ha møtt. Det blir nok en tur etter hvert  akkurat nå så orker jeg ikke, kroppen er ikke helt der den skulle ha vært smertene er tilbake. Skal ikke klage mer om det for jeg føler at jeg klager for mye om smertene mine, er noen som mener at jeg klager for mye om disse smertene. De er en del av mitt liv så jeg kan jo ikke unnvære å skrive om dem, skal prøve å unngå det mest mulig  men noen ganger så spiller dem hovedrollen i mitt liv å da får dere bare tåle det.

 

Jeg skal også planlegge innkjøpslisten til i morgen, eller skal jeg si handlelista sånn at jeg får kjøpt inn det jeg trenger for neste uke. Trenger knekkebrød og gulerøtter det er det jeg kommer på akkurat nå, det blir sikkert mer etter hvert  den skal ikke bli lang den lista for jeg skal sette det meste jeg får inn av kroner på sparing. Jeg må faktisk feite opp sparekontoen min i stedefor å leve livets glade dager, bedre å spare opp så jeg kan leve livets glade dager når man kan gjøre som man vil og kunne dra på tur utenfor kommunen.

 

Jeg har lyst til å kanskje ta en tur med Danskebåten når den tiden kommer, for det er også en drøm jeg har har mange drømmer men kommer jeg noen gang til å få dem oppfylt nei tror ikke det.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Nei nå er kvelden kommet og månen dukket opp i dag også.

 

 

 

Det er faktisk full måneskinn i dag også så jeg bruker bildet fra i natt, det er det samme fine i dag også som jeg så på i kveld også. Nå som kvelden er kommet så skal jeg snart finne noe annet å gjøre enn å bare sitte her å glo, kanskje finne senga får håpe at jeg klarer å finne en god stilling slik at jeg får noen timer på øyet. Nei nå får jeg slutte å være så himla negativ er ikke enkelt når en ikke ser noe positivt for øyeblikket, kan jo hende at jeg finner noe positivt i morgen ikke sikkert det skjer. Det oppdager jeg når dagen i morgen er i gang ikke før, å slik er det for meg også tro det eller ei.

 

Nei nå får det være nok snikk snakk fra min side, for nå skal jeg ut å gå meg en tur på ti minutter så jeg kanskje blir litt mer trøtt en det jeg er nå. Så når jeg kommer inn igjen så skal jeg krype til sengs, slik må det bli for søvn trenger vi alle.

 

Med disse ordene så ønsker jeg dere alle en riktig god natt.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Solen tok over for månen i dag, så jeg har sittet på verandaen i dag.

 

 

 

Ja vi hadde fullmåne i natt det var et kjempefint måneskinn og mange stjerner på himmelen, var ett vakkert syn da jeg tok dette bildet fikk vel bare med meg månen tror jeg.

 

 

 

I dag var det ett vakkert vær med sol og varmt, ja det var deilig å sitte ute på verandaen og slikke sol. Jeg satt og leste litt før jeg gikk over til å strikke litt, har ikke vært ute å gått tur i dag for jeg følte ikke for å være rundt andre i dag. Alle har sikkert slike dager men for min del så er det mange slike dager, da er det like greit å ikke utsette seg for det som er vanskelig.

 

Har også sett en del sport på tv var mye av det i dag, men det er jo VM på ski bare annen hvert år så da er det like greit å se på tv og sporten.

 

Nå sitter jeg å venter på hver gang vi møtes, og alt annet som går i kveld skal bare sitte her og glo alene som alltid.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud-Marit.

Lys i mørket.

 

Jeg tittet opp på nattehimmelen og der lyste denne fine månen ned på meg, får så inderlig håpe at jeg ser solen i morgen. Ja da skal jeg sitte ute på verandaen, å bare nyte det fine været. Sikkert ut på tur også, skal også se en del på sporten i morgen.

 

Nå skal jeg kneble beinhaugen og krype godt innunder dyna, for å få noen timer på øye. For nå glir dem igjen hele tiden så det tar så lang tid å skrive dette innlegget, jeg sier bare godnatt.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Godt at det er helg nå, skal ingenting i helgen.

 

 

 

I dag har jeg bare prøvd å ta livet med ro, er jo ingenting annet å gjøre enn det. Kulen er ikke bedre og det å få legetime er ikke enkelt i disse tider, jeg bestilte ingen for de hadde ikke ledig time før i midten av mars. Så da får en bare ta det som det kommer, blir det verre så går jeg ned på legevakta får håpe de tar imot folk som er forkjøla og har litt feber som jeg har hatt nå de siste dagene.

 

Har da vært ute en liten tur, for jeg orket ikke å gå noen lange turer i det heletatt hadde veldig lyst men det hadde ikke kroppen. Da er det bare å lystre å ta det med ro, så sofaen har vært min aller bestevenn i dag.

 

Får håpe at dagen i morgen blir bedre for da kan det bli en litt lengre tur, blir det ikke det så får en holde seg hjemme å se på sporten i morgen. Så sånn går no dagan som jeg pleier å si, det skjer ikke noe spennende i mitt liv om dagen eller rettere sakt det skjer ikke noe spennende i det heletatt i mitt liv.

 

Nå så sitter jeg og ser på tv skal se på mesternes mester og resten av gullrekka på NRK, så blir det senkveld etter det så blir det vel god natt her.

 

 

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

 

Aud-Marit.

Kul til besvær.

 

 

 

Nå har jeg slitt med en kul under armen som er til besvær, får ikke armene inntil kroppen og heller ikke strekt hendene i været. Den er litt sånn plagsom og vond var til lege med den i sommer, da fikk jeg beskjed om at det ikke var en kul bare fett som det var. Så jeg går ikke til legen igjen med den nå som den har blitt verre igjen, får vel bare gå å ha det på denne måten å se om det går over av seg selv.

 

Men det som gjør dette litt vanskelig er at jeg blir bekymra å da går det på psyken løs, er redd for at det er noe annet enn fett for jeg har jo gått rundt med denne kulen siden i sommer. Får vel bare gå med den å se om den blir verre da får jeg ta kontakt med legevakten, men får vel bare det samme svaret som jeg fikk i sommer men det rare er at jeg kjenner den når jeg tar rundt den også.

 

Det er ikke noe som en kan bli syk av og dø så jeg får vel gå rundt med den til det skjer en forandring , kraftige forandringer ellers da skal jeg gå til legen.

 

Er noen ganger jeg lurer på om det er navnet mitt som utgjør om man blir tatt alvorlig, og da mener jeg det gjelder alt som angår meg og mitt. Og at utseende er feil de tror at jeg er en totalt idiot, det er slik jeg føler det når en ikke blir tatt på alvor og heller ikke blir hørt.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Matlyst matlyst kom til meg.

 

 

 

Nå er det sikkert mange som lurer, er ikke noe å lure på i dag så har jeg ikke hatt lyst på mat. Det gjør da ingenting om jeg ikke får i meg mat en dag, da sparer jeg den maten og da sparer jeg penger i samme slengen. Å jeg får også fart på slankingen min også å jeg har da mat fram til lørdag og ikke bare til fredag, det er jammen bra for da er det bare å håpe at en orker å gå en lengre tur i morgen så jeg kan se om jeg får samlet sammen noen kroner i tomflasker. Jeg skriver ikke dette for at noen skal føle noen verdensting hjelp vil jeg ikke at noen skal gi meg. Burde jo klare meg på det jeg får på mandagene men regningene venter ikke, jeg betaler dem først sånn at de som skal ha penger får dem innen forfallsdatoen de ukene det skjer så får en klare seg med mindre sånn er det med alle om dagen.

 

Nei nå får jeg slutte å syte og klage, mange har det verre enn meg tenker jeg men hva hjelper det meg sånn egentlig.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Her er det bare å nyte det som er gratis.

Reklame | Gymgrossisten.

 

 

Her skal benyttes alt som er gratis ja noen lurer sikkert, jeg skal ut å nyte naturen å gå meg en tur det er det eneste som er gratis.  For her er det ikke mye å skryte av når det gjelder å kunne bruke noe på meg selv, skal ikke klage mer på det men sånn er det bare.

 

Nå avslutter jeg dette innlegget med å legge ved en klikk, klikk sånn må det bli i dag, for da kommer det noen ekstra kroner i midten av mars. Denne gir ca en krone pr klikk.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

 

Better Bodies//Under Armour//Gorilla Wear