Kul til besvær.

 

 

 

Nå har jeg slitt med en kul under armen som er til besvær, får ikke armene inntil kroppen og heller ikke strekt hendene i været. Den er litt sånn plagsom og vond var til lege med den i sommer, da fikk jeg beskjed om at det ikke var en kul bare fett som det var. Så jeg går ikke til legen igjen med den nå som den har blitt verre igjen, får vel bare gå å ha det på denne måten å se om det går over av seg selv.

 

Men det som gjør dette litt vanskelig er at jeg blir bekymra å da går det på psyken løs, er redd for at det er noe annet enn fett for jeg har jo gått rundt med denne kulen siden i sommer. Får vel bare gå med den å se om den blir verre da får jeg ta kontakt med legevakten, men får vel bare det samme svaret som jeg fikk i sommer men det rare er at jeg kjenner den når jeg tar rundt den også.

 

Det er ikke noe som en kan bli syk av og dø så jeg får vel gå rundt med den til det skjer en forandring , kraftige forandringer ellers da skal jeg gå til legen.

 

Er noen ganger jeg lurer på om det er navnet mitt som utgjør om man blir tatt alvorlig, og da mener jeg det gjelder alt som angår meg og mitt. Og at utseende er feil de tror at jeg er en totalt idiot, det er slik jeg føler det når en ikke blir tatt på alvor og heller ikke blir hørt.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Matlyst matlyst kom til meg.

 

 

 

Nå er det sikkert mange som lurer, er ikke noe å lure på i dag så har jeg ikke hatt lyst på mat. Det gjør da ingenting om jeg ikke får i meg mat en dag, da sparer jeg den maten og da sparer jeg penger i samme slengen. Å jeg får også fart på slankingen min også å jeg har da mat fram til lørdag og ikke bare til fredag, det er jammen bra for da er det bare å håpe at en orker å gå en lengre tur i morgen så jeg kan se om jeg får samlet sammen noen kroner i tomflasker. Jeg skriver ikke dette for at noen skal føle noen verdensting hjelp vil jeg ikke at noen skal gi meg. Burde jo klare meg på det jeg får på mandagene men regningene venter ikke, jeg betaler dem først sånn at de som skal ha penger får dem innen forfallsdatoen de ukene det skjer så får en klare seg med mindre sånn er det med alle om dagen.

 

Nei nå får jeg slutte å syte og klage, mange har det verre enn meg tenker jeg men hva hjelper det meg sånn egentlig.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Her er det bare å nyte det som er gratis.

Reklame | Gymgrossisten.

 

 

Her skal benyttes alt som er gratis ja noen lurer sikkert, jeg skal ut å nyte naturen å gå meg en tur det er det eneste som er gratis.  For her er det ikke mye å skryte av når det gjelder å kunne bruke noe på meg selv, skal ikke klage mer på det men sånn er det bare.

 

Nå avslutter jeg dette innlegget med å legge ved en klikk, klikk sånn må det bli i dag, for da kommer det noen ekstra kroner i midten av mars. Denne gir ca en krone pr klikk.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

 

Better Bodies//Under Armour//Gorilla Wear

Dette muterte viruset skremmer meg, dette blir aldri bra igjen.

 

 

 

Dette er tanker som setter seg fast i hodet mitt, å det er ikke bare noe som bare er der. Jeg får fullstendig panikk bare noen hoster i køen i butikken, da går jeg en runde til i butikken for å komme meg unna. Nå begynner jeg å bli tett i brystet og hoster en del, er jo bare i butikken en gang for meg selv og to til tre ganger i uken for venninnen min så fire ganger i uken da.

 

Men vis jeg får dette så har jeg ingen til å gå i butikken for meg, gud hva gjør jeg da jo lar det være. Da sparer jeg mye penger da å så får jeg slanket meg i samme slengen tenker jeg, godt jeg har en del i fryseren igjen for da har jeg en stund.

 

Ensomheten er blitt enda verre enn den var før korona, nei nå skal jeg ikke klage mer på det men moro er det ikke. Jeg kunne ha ramset opp mye mer av det som plager meg om dagen, da blir det bare sutring og klaging så det får være.

 

Men dette muterte viruset er vist mye mer smittsomt og det skremmer meg faktisk, skal en bure seg selv inne å ikke gå på plasser det er folk så blir det enda mer angst/ depresjon og ensomhet. Det er ikke bare de unge som blir ensomme, det kan gamle kjærringer som meg også bli så nå får det være nok med disse unge som alle mener det er så synt på  de får lære seg til å kjede seg litt og ikke ha så mange fester å gå på .

 

 

Min konklusjon er at det er mange voksne og eldre som er ensomme og ikke har det enkelt, men storsamfunnet mener det er bare barn og unge som er utsatt når det gjelder ensomhet. Det er bare tull.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Det ble en kort tur ut i dag også, er dritt lei å se hundedritt og munnbind liggende overalt.

 

 

 

Ja som dere kanskje ser så har jeg ikke tatt bilder av det, der er jeg vel en dårlig blogger bare for jeg ikke tar bilder av det jeg skal skrive om.

 

Jeg var på en kort tur i ettermiddag og jeg kan ikke skjønne at folk ikke skjønner at de skal ta opp igjen dritten etter hunden sin, Kongsberg er en by full av hundedritt ja det er overalt jeg mener det at har du ikke råd til en rull med hundeposer som du får tak i på butikken til 10 -15 kroner  så burde du ikke ha hund heller. Er ikke mye moro og sette foten/ skoen rett oppi en stor hundedritt, det gjelder både voksene og barn som tramper rett oppi det.

 

Og så har du alle disse brukte munnbindene som ligger overalt har dere ikke lært dere at de skal i søppel dunken ikke i gatene, tenk på de som må plukke det opp etter dere jeg gjør det ikke for jeg blir kvalm bare av å se dem ligge på bakken smitte kan det være i dem også.

 

Når det gjelder disse to tingene så mener jeg det er mange som burde skjerpe seg, både munnbind og hundedritten skal plukkes opp og kastes i søppeldunken ikke i naturen og i gatene rundt  omkring.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Hva skal en gjøre i dag da?

 

 

 

Det er det store spørsmålet for dagen for min del, har ingen planer men en tur blir det i løpet av dagen ingenting annet veit jeg om. Får vel ta dagen som den kommer og gripe de mulighetene en har til å få en fin dag, er jo ikke noe annet å gjøre enn det å jeg kommer til å gripe den muligheten med begge hender.

 

Får jo ikke en bedre dag en det en lager selv, er jo ikke alltid jeg får noen muligheter å gripe stor sett så er det på slutten av dagen jeg kan skrive noe om hvordan dagen ble for min del sånn er det bare. Har jo ingen rundt meg som kan hjelpe meg å lage meg en god dag, slik er det å være alene i verden skulle ønske det var andeledes men det er det ikke.

 

Noen vil vel si det er min egen skyld, og da er det vel sånn da.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud-Marit.

 

 

Synd at enda en god blogger skal slutte.

 

 

 

Jeg syntes det er synd at enda en god blogger skal slutte og blogge, utfra bildet skjønner dere nok hvem jeg sikter til.

 

Han kom inn som ett friskt pust i denne bloggverdenen, tenke deg til at det gikk an etter første innlegg så ble han nummer en på topplista og der har han ligget mer eller mindre i nesten 2 år. Har hatt mang en latter kule når en har lest den bloggen, jeg har også hatt mange tårer men mest av alt har jeg tenkt for en herlig mann som kan skrive så åpent og fint om sine verste opplevelser i livet som og miste sine barn. Og det var mange med meg som syntes denne bloggen var ett friskt pust, jeg har mang en gang hatt lyst til å møte denne mannen ansikt til ansikt å kunnet prate med han. Men når det er sakt så har det vært veldig fint å se at en voksen  mann kan skrive det at han sliter psykisk, for det er det ikke mange menn som klarer å snakke om i det hele tatt.

 

Da alt kommer til alt så har han ikke sakt at han skal slutte å blogge helt, han skulle bare ikke skrive så mye om livet utenom måltidene så helt borte blir han nok ikke det kommer nok noen oppskrifter og mat bilder fra han.

 

Men du må nå tenke på familien og deg selv nå, og boka, nettbutikk og butikkene dine ellers så kommer du nok sterkere tilbake senere.

 

Dere som leser dette har nok forstått hvem det er, til dere som ikke har forstått det så kommer det en link til bloggen her:

https://kokkejaevel.blogg.no/  

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake. Sikk gjerne innom hans blogg også.

 

 

Aud-Marit.

 

 

Har mange tanker om ting i mitt liv.

 

 

 

Jeg skriver om hendelser i mitt liv, det er jo noen ganske mange som har innvendinger og mener at det ikke kan stemme at det er slik. Er jo mitt liv og jeg som lever det som veit hva som er rett og galt i mitt liv, eller tar jeg feil ikke veit jeg men det er slik det er. Hvorfor skal jeg lyge om slike ting som jeg skriver om, jeg er bare ærlig og skriver om hendelser i mitt liv slik jeg opplever dem akkurat der og da.

 

Så livet mitt er det noen som ser på som en løgn, det er deres mening men husk en ting det sårer mer enn du tror selv om jeg ikke lar dine kommentarer får se dagslys på min blogg. Ja det er mange kommentarer daglig som ikke blir godkjent på bloggen min, sånn er det bare for da tror jeg jo at alle har samme mening om meg som enkelte faktisk har.

 

Jeg er god nok som jeg er og denne bloggen handler stort sett om meg og mitt liv.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Da er alle gjøremål gjort i dag.

 

 

 

På morgenen i dag så var jeg og handlet inn litt mat så nå er jeg ferdig med det, for jeg måtte hjem og betale regninger så de er unna gjort betalte med glede å skrekk å gru for nå må jeg vente til mandag igjen for å handle inn hvis en går tom for noe.

 

Er ikke helt i for i dag gjør vondt å puste og hoste, men jeg  må jo ikke  klage på det for andre har det verre enn meg. Når noen sier noe slikt til meg så pleier jeg og svare hva hjelper det meg, jeg skal ikke gå til legen for der henger de seg opp i blodprøvene som ble tatt i oktober. Er jo ikke dem jeg lurer på å vil ha hjelp til, så da gjør jeg ikke det.

 

Har også vasket leiligheten så det er rent å pent i tilfelle jeg trenger hjelp, for jeg slipper ingen inn i min leilighet hvis jeg ikke har fått ryddet og vasket. Føler jeg ikke har det bra nok hjemme til å ta imot besøk, sånn er det med den saken og det er også derfor jeg ikke viser noen bilder fra leiligheten.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud-Marit.

Ja så er morgendagens handleliste klar, pluss en klikk, klikk.

Reklame | Outnorth.

 

 

 

 

Nå har jeg gjort klar handlelisten til ukeshandelen jeg skal foreta meg i morgen tidlig, lista består av fem varer jeg trenger å jeg tar bare de billigste merkene som first price varer på alle tingene så da blir totalsummen mye lavere enn det skulle bare bli handle inn merkevarene. Billigmerkene er like gode som de dyre merkevarene, jeg mener de er bedre jeg da men det er min mening i denne debatten for min lommebok er ikke beregnet til å bare kjøpe dyre merkevarer bare butikkens egne varer.

 

La også ved en klikk, klikk som er varer som er fine å ha med seg når en skal på flerdagstur i naturen, litt vel dyrt men denne klikken gir 1 krone pr klikk. Håper bare dere ikke er for lei disse produktsreklamene jeg legger ut, blir ikke så ofte som jeg pleier lenger kanskje en gang i uken eller to.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

 

Zandstra Skate Backpack friluftsryggsekker Sort OneSize//Urberg Folgefonna Lavvo lavvo Beige OneSize//Haglöfs Esker Jacket Women Dame skalljakker Sort XS