Planer eller ikke skal se på sporten.

 

 

 

 

Har ingen planer for dagen får se om det blir en tur på verandaen, for å menge meg med for mye folk det gjør jeg ikke for man veit jo aldri om man møter noen som man ikke skulle ha møtt. Det blir nok en tur etter hvert  akkurat nå så orker jeg ikke, kroppen er ikke helt der den skulle ha vært smertene er tilbake. Skal ikke klage mer om det for jeg føler at jeg klager for mye om smertene mine, er noen som mener at jeg klager for mye om disse smertene. De er en del av mitt liv så jeg kan jo ikke unnvære å skrive om dem, skal prøve å unngå det mest mulig  men noen ganger så spiller dem hovedrollen i mitt liv å da får dere bare tåle det.

 

Jeg skal også planlegge innkjøpslisten til i morgen, eller skal jeg si handlelista sånn at jeg får kjøpt inn det jeg trenger for neste uke. Trenger knekkebrød og gulerøtter det er det jeg kommer på akkurat nå, det blir sikkert mer etter hvert  den skal ikke bli lang den lista for jeg skal sette det meste jeg får inn av kroner på sparing. Jeg må faktisk feite opp sparekontoen min i stedefor å leve livets glade dager, bedre å spare opp så jeg kan leve livets glade dager når man kan gjøre som man vil og kunne dra på tur utenfor kommunen.

 

Jeg har lyst til å kanskje ta en tur med Danskebåten når den tiden kommer, for det er også en drøm jeg har har mange drømmer men kommer jeg noen gang til å få dem oppfylt nei tror ikke det.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg