Jeg har hatt en fin dag, har skrevet handleliste også.

Reklame | Gymgrossisten.

 

 

Vært på noen turer og også bare slappet av da vaskemaskinen sto og surret nede i vaskekjelleren, har også skrevet ferdig handlelisten til i morgen så nå er alt klappet og klar til å starte en ny uke og ikke minst en ny måned. Ja så med det at en ny måned starter i morgen så prøver jeg med en reklame, får bare håpe det er innafor for det er noen som mener det er tigging at jeg legger ut reklame. Da alle disse rosa bloggerne la ut reklame ja da var det ok men ikke hvis jeg gjør det, jeg merker det med reklame og hos hvem så da er det ok for min del også ingen skal få kneble meg når det gjelder det hvem vil ikke tjene noen ekstra kroner her i livet det vil i alle fall jeg og sikker deg også.

 

Er noe for både han og henne her.

 

Lag dere en kjempe fin kveld.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

 

 

 

 

 

ICANIWILL//ICANIWILL//ICANIWILL//ICANIWILL

Søndag siste dag denne måneden, høsten er i anmarsj.

 

 

 

 

Søndag har aldri vært min dag men jeg gjør som oftest det beste ut av den, så i dag har jeg allerede vært ute på en sånn passe lang spasertur i område rundt byen. Fant noen tomflasker og det gjør jo dagen fin det, her i byen så har høsten faktisk kommet er mange busker og trær som har fått gule blader som faller av i vinden når det blåser da. Kom noen regndrypp da jeg sto og låste opp ytterdøra her, jaja får jo ikke gjort noe med været så det får jeg ta som det kommer som jeg gjør med alt annet her i livet.

 

Kommer det noe min vei som høres eller ser greit ut så griper jeg det med begge hender, ja vis det er greit så gjør jeg det sånn er det med alt jeg kan også finne på og dra på tur på impuls men da må det ikke være så langt. Ja det må gå tog eller buss dit for jeg kjører ikke bil for jeg har ikke førerkort så da er det greit med tog og buss, men da må jeg samle tomflasker så jeg kan gjøre det jeg vil.

 

Nei nå får jeg avslutte her så jeg ikke skriver meg selv i sørpa og blir sett på som en stakkar for det er jeg faktisk ikke er bare realist som ser sine begrensninger.

 

Lag dere en kjempefin søndag.

 

Nå skal jeg prøve og planlegge neste innlegg hvis det går ellers så tar jeg det på sparket.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Så er det en dag igjen av juli.

Reklame | Gymgrossisten.

 

 

 

Ja nå er det bare i kveld og i morgen igjen av juli, og i juli så er det slik klikk bonus på metapic og jeg mangler noen klikk til å klare det eller rettere sakt så mangler jeg 137 klikk går det ikke så går det ikke men jeg kjemper videre i alle fall til i morgen fram til midnatt så får jeg se.

 

Ville bare fortelle hvorfor jeg legger ut så mange reklame innlegg, er ingen som tvinger noen til å klikke på disse reklamene så det er vel da innafor og legge dem ut håper jeg da.

 

Er vel lov og ha lyst til å dra med seg litt ekstra kroner denne måneden og gjerne ellers også.

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

 

 

 

 

 

GASP//Under Armour//Monster Energy//ICANIWILL

Har ikke gjort stort i dag, litt er bra nok for min del.

 

 

 

Har da gått meg noen turer og slikt, har vært oppe hos venninnen min og skravlet over en kopp kaffe og handlet litt for henne. Så gikk jeg ned til byen en tur og tittet litt, er veldig billigere og titte i vinduene på butikkene enn og gå inn i dem. Jeg hadde nok ikke handlet om jeg gikk inn i dem heller, når det gjelder å handle klær og slikt så er det noe jeg gjør veldig lite.

 

Da jeg kom hjem så kikket jeg i den søppel dunken som inneholder glass og metall, ja det er noe jeg gjør en gang i uka og i dag så plukket jeg 4 bæreposer fulle av pante flasker og bokser ut av den ja flasker også lagt litt feil de da for man får jo bare pant på plastflasker her i landet.

 

Så folk faktisk kaster penger i søppelen fy at det går an og gjøre slikt, det bor jo mest ungdommer her i borettslaget har de for god råd disse unge nå om dagen tro. De kunne jo ha satt posene med pant på utsiden av søppelskuret eller ved siden av de søppeldunkene som står på utsiden av skuret, men nei da de kaster dem men jeg plukker dem opp igjen så de flaskene kommer dit de skal i panteautomaten og jeg får pengene haha.

 

Nå skal jeg slappe av med tv akkurat nå er det fotballkamp mellom Rosenborg og Odd Rosenborg leder 2-1 og håper at det holder seg slik at Rosenborg vinner.

 

Lag dere en fin kveld.

 

 

Takk for at du stakk innom  og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Sånn nå er kvelden gått over til natt eller noen vil vel si enda senere kveld.

Reklame | JOTEX.

 

 

 

Ja nå er det blitt slik at kvelden har gått over til natt her i gården, nå skal jeg faktisk finne senga her legge meg nydusjet i nyvasket sengetøy det skal bli deilig. Brukte lavendel skyllemiddel i vaskemaskinen når jeg vasket sengetøyet i dag, det lukter så utrolig godt spør du meg og jeg pleier å få sove når jeg bruker lavendel skyllemiddelet i vaskemaskinen når jeg vasker sengetøyet.

 

Så med disse ordene så ønsker jeg dere alle en riktig god natt.

 

La ved litt reklame fra Jotex passet så fint med reklame på litt sengetøy til dette innlegget.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

 

 

 

 

 

LINJE//HENNY//LINJE//HENNY

 

 

 

 

Dagen i dag den har vært fin værmessig.

 

 

 

Det har vært en fin dag vis det er bare været det er snakk om, ja jeg har hatt det fint jeg også. Har ikke gjort så veldig mye spennende i dag, men har da gjort litt sånn rydding og vasking av gulv men ikke så mye mer enn det.

 

Jo jeg har da gått noen turer og tatt med meg de tomflaskene jeg har funnet, ble da litt en bærepose er jo bra på en helt vanlig fredag i sommerferien.

 

Var også oppe hos venninnen min i dag var og handlet for henne, og så skravlet vi over en kopp kaffe eller to er så koselig og prate om alt og ingenting og bare være seg selv.

 

Lag deg en kjempefin kveld.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Dags å starte dagen, tror jeg.

Reklame | Gymgrossisten.

 

 

 

Nå er det sikkert langt på dag for noen, jeg har bare surret rundt og lurt på om jeg skal starte dagen snart. Er jo fredag fint vær er det også, håper ikke det blir altfor varmt men det får jeg bare tåle. For det går fort nå til høst og vinter og da blir det kaldere, huff ja for strømprisene går vel da til himmels og mer til.

 

Nå skal jeg ut en tur for venninnen min ringte akkurat, skal opp til henne til litt kaffe og skravling det blir godt det. Skal også handle inn litt for helgen til henne, det er noe jeg gjør med glede for da føler jeg at jeg gjør litt nytte for meg det er en god følelse det.

 

Lag dere en kjempefin fredag.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

 

 

ICANIWILL//ICANIWILL//ICANIWILL//ICANIWILL

 

 

Sånn nå er det på tide med en oppdatering, om dagen og sånn ikke noe mer spennende enn det.

 

 

 

I dag så ringte venninnen min før jeg hadde kommet meg opp, så det ble en rask frokost ja å da er det kjekt med en kjøleskapsgrøt som jeg laget ferdig i går kveld. Så var det bare å spise den og komme meg i skoene, låse døra å gå opp til henne for hun trengte meg i dag det er så deilig å være til nytte for noen sånn er det for meg i alle fall.

 

Så gikk jeg meg en lang tur etter at jeg hadde vært hos henne, jeg var ute og badet så fisket jeg litt fikk tre ørret som var i fin steke fisk størrelse alle sammen så badet jeg igjen før jeg gikk hjem.

 

Jeg tok faktisk og laget meg middag da jeg kom hjem, jeg stekte meg en eller to ørret og det var utrolig deilig.

 

Jeg skal nå kose meg veldig i kveld, bare sitte og se på tv og kose meg.

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Hatt en fin fin dag i dag.

 

 

 

 

I dag så har jeg hatt en fin fin dag ja tenk det, jeg har hatt samvær med min yngst vi hadde det kjempefint. Var og hentet han og kjørte ned til byen jeg har med meg ei veldig trivelig dame fra barnevernstjenesten, og da vi kom ned til byen så spiste vi en is før vi gikk til biblioteket der har jeg faktisk ikke vært mer enn en gang før på det nye her i byen.

 

Så reiste vi ned til bergverksmuseet og gikk på noe som heter geolaben, det syntes yngste mann var veldig spennende. Vi tok også en runde på selve museet der er det skimuseet, bergverksmuseum som vi kan gå i kunstige gruveganger og gå i stiger og diverse men det ville ikke gutten være med på så vi gikk ut igjen. Så så vi på mange premier som Birger Ruud og broren har tatt og mange flere, det var også mange fine gamle mynter og lege utstyr som ble brukt i gamledager og mange fine mineraler og steiner til og med noen sølvmynter med mye mer.

 

Så reiste vi ut til på en badestrand der ute som kongens sølvgruver ligger den heter Saggrenda dammen, der hadde det jammen blitt fint men han ville ikke bade så vi satt og pratet spiste og koste oss. Før vi reiste sånn at vi fikk kjørt han hjem til rett tid, har hatt en fantastisk dag er lenge mellom slike dager.

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Vi med dårlig råd er vi vanlig folk eller er vi ikke det bare lurer.

Reklame | Gymgrossisten.

 

 

 

Det å måtte ha dårlig råd nesten til en hver tid, og verre blir det for å si det sånn alt blir dyrere. Ja jeg veit det blir dyrere for alle men for noen så er det verre enn for andre, jeg skal ikke klage på min egen økonomi jeg skal ta det opp for dem som har det virkelig ille. Det blir jo ikke noe bedre når renta går opp, prisene på mat og andre varer, bensin og strømprisene som er himmelhøye om dagen, skal det virkelig være slik at folk må la strømregningen ligge en stund til for de trenger mat på bordet til familien. Og så har vi Støre og co som sier at nå er det vanlige folks tur, lurer på hva han mente med vanlig folks tur eller heller så lurer jeg på hva som i hans øyne er vanlig folk.

 

For da er jeg og mange med meg som i mine øyne er vanlig folk, men det er ikke det i hans øyne for vi som hadde dårlig råd fra før har fått enda mindre kjøpekraft etter at han tok over regjeringskontorene og statsminister jobben og boligen og han som skrøt av at nå var det vanlig folks tur nei det er det ikke.

 

La ved en liten reklame sånn at jeg kan spe litt på inntekten min.

 

 

Lag dere en kjempefin dag for jeg regner med at de fleste leser dette i morgen tidlig. Håper bare at det er innafor.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

 

 

 

 

 

ICANIWILL//ICANIWILL//ICANIWILL//ICANIWILL