Har ikke gjort stort i dag, litt er bra nok for min del.

 

 

 

Har da gått meg noen turer og slikt, har vært oppe hos venninnen min og skravlet over en kopp kaffe og handlet litt for henne. Så gikk jeg ned til byen en tur og tittet litt, er veldig billigere og titte i vinduene på butikkene enn og gå inn i dem. Jeg hadde nok ikke handlet om jeg gikk inn i dem heller, når det gjelder å handle klær og slikt så er det noe jeg gjør veldig lite.

 

Da jeg kom hjem så kikket jeg i den søppel dunken som inneholder glass og metall, ja det er noe jeg gjør en gang i uka og i dag så plukket jeg 4 bæreposer fulle av pante flasker og bokser ut av den ja flasker også lagt litt feil de da for man får jo bare pant på plastflasker her i landet.

 

Så folk faktisk kaster penger i søppelen fy at det går an og gjøre slikt, det bor jo mest ungdommer her i borettslaget har de for god råd disse unge nå om dagen tro. De kunne jo ha satt posene med pant på utsiden av søppelskuret eller ved siden av de søppeldunkene som står på utsiden av skuret, men nei da de kaster dem men jeg plukker dem opp igjen så de flaskene kommer dit de skal i panteautomaten og jeg får pengene haha.

 

Nå skal jeg slappe av med tv akkurat nå er det fotballkamp mellom Rosenborg og Odd Rosenborg leder 2-1 og håper at det holder seg slik at Rosenborg vinner.

 

Lag dere en fin kveld.

 

 

Takk for at du stakk innom  og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg