Da natten blir lengere enn dagen.

 

 

 

Det er slitsomt når natten blir lengere enn dagen, å grunnen er at man ikke får til å sovne. Å man har gått tom for den tabletten man kan ta for å få sove.

 

Da fant jeg ut at jeg like gjerne kunne skrive noen ord om det her på bloggen min,det er jo ikke noe annet jeg kan gjøre.

 

Jeg skal prøve å se om jeg kan klare å få meg litt søvn om litt, sånn at jeg klarer å bli med på dugnaden i morgen. Vi skal ha det nå på tirsdag den 30 april, skal gjøre det fint på felles området vårt til 17 mai.

 

Det er alltid koselig med denne dugnaden for da går vi sammen alle mann alle og raker løv og koster gårdsplassen for sand. Og da vi har gjort det så får vi pizza og brus allesammen, da sitter vi i hagen vår og spiser og koser oss.

 

Vi som er med får utbetalt 600 kroner, for vi har dugnadsavgift i fellesutgiftene våres og vi som er med får dem tilbake om vi er med på dugnaden. Fin måte å få med allesammen på dugnaden det da, men det er jo ikke alle som blir med uansett om de får penger for å være med.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

VI BLOGGES FOLKENS!!

Dagen i dag fram til nå.

 

 

 

Dagen startet med at jeg sto opp før klokken var seks på morgenen, jeg våknet faktisk utvilt da en hel time før jeg skulle opp men det gjør da ingenting det var bare helt utrolig at jeg sov meg igjennom hele natten. Det er noe som jeg ikke er vandt til så det var jo en overraskelse at det skulle hende, så da sto jeg opp og leste noen blogger og gjorde ellers som jeg pleier.

 

Er ikke noe vits i at jeg skriver hva jeg gjør om morgenen for jeg har fått beskjed fra en leser at hun er dritt lei av og lese om at jeg drikker kaffe og tar meg en røyk, men det er jo det jeg gjør om morgenen så da får denne personen bare gremmes hun pleier og skrive at hun ikke leser min blogg så da får hun vel også bare la det være da.

 

Vi gikk også på morgentur i et vakkert solskinn og varme, var også oppe hos ei venninne av meg og da gikk jeg og handlet for henne. Da ble det en hundrelapp som gikk rett til sparing, etter at jeg hadde handlet for henne så satte jeg meg ned med en kaffekopp og en røyk og skravla litt skitt om løst og fast.

 

Nå sitter jeg og skal se på sommerhytta det er noe som jeg liker og se på for det gir meg en del inspirasjon til hva jeg kan gjøre i min leilighet over tid.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

VI BLOGGES FOLKENS!!

Folk er folk og alle har sine egne meninger om alt, til og med min hverdag har folk sine meninger.

 

 

 

 

Ja jeg skriver om min hverdag og mine opplevelser, er det noe som jeg har på hjertet så er jeg ikke redd for og skrive om det. Det har jeg heller ikke noen grunn til, det er alltid noen som må komme med kommentarer som sår tvil om at det jeg skriver er riktig . Det får jo være deres mening for det er jo jeg som har opplevd dette og ikke den som kommer med disse kommentarene, spør i stedefor og slå ned på det jeg skriver for det er jeg som går i dette og denne hverdagen hver eneste dag.

 

 

Det er ikke ting som alle har opplevd men det er mine opplevelser, er mange flere som opplever hat og hetsende ting i sine kommentarfelt det er vel ikke det jeg har opplevd men det er sårende å bli til rette settende kommentarer bestandig av spesielt en person. Jeg har ikke orket å poste alle disse kommentarene fra denne personen, for det er mange av dem som ikke har noe med det innlegget som jeg har skrevet denne personen kommenterer bare for å lage kvalme i kommentarfeltet mitt og det vil jeg ikke ha noe av.

 

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake..

 

 

VI BLOGGES FOLKENS!!

Ja jeg vant på lotto.

 

 

 

I kveld så regner det kraftig her i Kongsberg, da er det veldig greit og sitte inne og se på tv. Jeg leverte to lotto lapper klokken 17.55 det var fem minutter før leveringsfristen så jeg valgte og levere på dataen, jeg har en kupong som det er to rekker på og på den vant jeg femti kroner på og så har jeg en fast system kupong med åtte tall på og den vant jeg tohundre kroner og med de kronene på femti krone som jeg satset så da har jeg vunnet tohundre kroner. Det var ikke mye men jeg gikk jo i pluss og det er bra det, da kan jeg jo tippe gratis i fire uker på gevinsten og det er jo en grei måte å gjøre det på.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake..

 

 

VI BLOGGES FOLKENS!!

Toppblogger det blir jeg aldri.

 

 

 

Toppblogger det blir jeg aldri men jeg koser meg med bloggen min og det er vel det som er meningen med å være blogger, men den topplista er jo en gulrot for å holde bloggen oppdatert men det ser vanskelig ut å komme opp på den lista. Men jeg er fornøyd med ca hundre lesere på en dag, for min hverdag er jo ikke så spennende det er gøy å se hvor mange som har vært innom hver dag. Jeg har flere lesere nå som vi byttet publiserings plattform fra bloggsoft til den vi har i dag, jeg bruker ikke facebook grupper for å fremme bloggen min for min profil der inne ble deaktivert for noen måneder siden for de trodde jo at jeg var en datamaskin. Ha ha den syntes jeg var god for hadde jeg vært en robot eller en datamaskin så hadde jeg ikke merket disse smertene som jeg lever med daglig, hadde heller ikke blitt sliten og trøtt og da kunne jeg vel ha holdt det gående hele døgnet. Men det klarer jeg jo ikke så jeg er nok et menneske jeg som alle dere andre her inne, det er vel det sikreste her i verden at alle bloggere er mennesker på godt og vondt og vi må tåle litt av hvert i våre kommentarfelt det meste hos meg er bare positivt men det har jo hendt at det har vært noen som har truet meg til taushet også men det har de ikke klart enda.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

VI BLOGGES FOLKENS!!

Nå er jeg tilbake, hadde en pause i går.

 

 

 

Ja nå er jeg tilbake her jeg hadde ikke så veldig mye og skrive om i går, jeg gjør jo det samme hver dag så dere må jo bli dritt lei og lese om hva jeg gjør hver dag når det er det samme hele tiden.

 

Nå skal jeg ta for meg det jeg har gjort i dag uansett hvor kjedelig det er og lese om, jeg startet dagen med og lese noen blogger som jeg alltid gjør for og komme meg opp og kvikne til så må jeg ha minst en kopp kaffe etter at jeg har vært i dusjen.

 

Må jo også ha meg en røyk uansett hvor usunt noen syntes det er så er jo det min sak og ingen andres, så bar det ut på morgentur og i dag kjøpte jeg meg en ny veske det har jeg ikke gjort på tre år nå så jeg mente selv at jeg fortjente en ny veske. Jeg kan ta noen bilder av vesken og skoene så dere får se det jeg har kjøpt det blir ikke før i morgen for nå er det så dårlig lys her inne til å ta bilder av det.

 

Så kjedelig er min dag men det er bare slik det er når man ikke tørr og ta kontakt med fremmede folk, for jeg er faktisk redd for at de skal syntes jeg er helt idiot er vel mest redd for at jeg skal bli avvist og fryst ut. Det er faktisk noe jeg er vant til helt fra barnehagen så det er jeg vant til, det er jo et mønster som jeg har kommet i etter mange år med mobbing både fysisk og psykisk.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake..

 

VI BLOGGES FOLKENS!!

 

 

Ny uke og det er den siste fulle uke i april.

 

 

 

 

Da er det en ny uke med nye muligheter og det er den siste fulle uke i april neste onsdag så er det mai. Nå over til dagen i dag som startet stile og rolig med å lese noen blogger, tok meg også en kopp kaffe og en røyk i dag skal jeg ta alt som det kommer. For det og legge planer for denne dagen har jeg ikke tenkt og gjøre for jeg har ingenting og heller ikke noe som skal gjøres, får jeg litt arbeidslyst så kan det jo hende at jeg tar og gjør litt husarbeid men det blir kun gjort hvis jeg får litt ekstra arbeidslyst.

 

Sånn går nå dagan her i huset det eneste jeg skal er å gå på tur med lille Elvis gutten min, disse turene er en av mine gode timer om dagen. Det er godt for både kropp og skjel å ta på seg et par gode sko og komme seg ut på tur, da får man sortert tankene og får påfyll av gode tanker og i samme slengen så får du beveget deg og det er en god måte og få litt mosjon og det er bra for kroppen.

 

Når dere leser dette så er jeg og Elvis på våres daglige morgentur.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

VI BLOGGES FOLKENS!!

 

 

 

Hva har jeg gjort i dag?

 

 

 

Hva har jeg gjort i dag? Jo jeg startet dagen med blogglesing og en rykende varm kopp kaffe og en røyk, så bar det ut på morgentur med lille Elvis gutten. Det var en utrolig fin tur med sol og varme og så fant jeg mange tomflasker, fant også fire hundre kroner i kontanter gode penger og ta med seg det.

 

Jeg har planer om og spare alt jeg finner og se hvor mye det blir i løpet av våren og sommeren, så kanskje jeg kan bruke bare det jeg har funnet og ikke røre kontoen min noen måneder til vinteren. For å si det slik så er det slik at når jeg har bestemt meg for noe så får jeg det til, da skal dette gå denne gangen også så dette er ikke noe jeg bare sier dette er noe jeg skal gjøre.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

VI BLOGGES FOLKENS!!

Hva er det med folk.

 

 

 

Jeg syntes det var en vakker kveldshimmel i går kveld, i dag så var det en nydelig dag med over 18+ vi har vært ute på tur tre ganger i dag. På onsdag så kjøpte jeg meg noen nye joggesko som jeg hadde spart til lenge hadde ikke fått spart opp alt, men så fikk jeg litt ekstra slik at jeg fikk kjøpt dem de kostet over 1900 kr. Det var noen som måtte kommentere det når jeg var på tur i dag, det var ei som måtte si at du som går på nav hvordan har du råd til så dyre sko som du går rundt med. Har noen faktisk noe med hva jeg kjøper meg eller ikke, det er jo mine egne oppsparte midler som jeg bruker på å kjøpe meg noe nytt ikke deres.

 

Det er jo noen som må bry seg med alt jeg foretar meg skulle nesten tro at de er informant for noen, er de det så får de en vanskelig jobb jeg skal gjøre det vanskelig for dem og kunne finne noe å informere denne personen med. Det er o bare å gjøre så mye på en gang slik at de ikke veit hva de skal si til den personen, gjøre det jeg pleier slik at de syntes det er kjedelig og være mellom mann/ kvinne.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

VI BLOGGES FOLKENS!!

 

 

Langfredag er jo bare en helt vanlig fredag her i huset.

 

 

Ja jeg har min barnetro men ikke noe mer enn det, så her i huset har det vært en helt vanlig fredag.
Denne dagen startet jeg med å lese noen blogger og tok meg en kopp rykende varm kaffe og en røyk, det er nok noen nå som blir lei av at jeg skriver at jeg drikker kaffe og tar en røyk men det er min sak ikke alle andres.

 

 

Så bar det ut på morgentur og det ble en koselig tur, og så fant jeg og Elvis mange tomflasker og det ble jo en ekstra sparing det også. Jeg skal ikke forandre meg på den fronten at vi går å tar med meg de tomflaskene som jeg finner. Det er mitt bidrag til å bidra med at naturen blir ren og uten søppel overalt, og man tjener penger på det også fram til nå i påsken så har det blitt tre søppelsekker fulle av tomflasker og det blir det en del kroner av og penger får en aldri nok av.

 

Jeg har planer om og leve av tomflaske pengene og litt av det jeg får i uka, skal ikke bruke mer enn det jeg skal bevise at det går å virkeliggjøre det jeg sier jeg skal uansett om folk ikke tror på det men det er deres sak.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

VI BLOGGES FOLKENS!!