Da natten blir lengere enn dagen.

 

 

 

Det er slitsomt når natten blir lengere enn dagen, å grunnen er at man ikke får til å sovne. Å man har gått tom for den tabletten man kan ta for å få sove.

 

Da fant jeg ut at jeg like gjerne kunne skrive noen ord om det her på bloggen min,det er jo ikke noe annet jeg kan gjøre.

 

Jeg skal prøve å se om jeg kan klare å få meg litt søvn om litt, sånn at jeg klarer å bli med på dugnaden i morgen. Vi skal ha det nå på tirsdag den 30 april, skal gjøre det fint på felles området vårt til 17 mai.

 

Det er alltid koselig med denne dugnaden for da går vi sammen alle mann alle og raker løv og koster gårdsplassen for sand. Og da vi har gjort det så får vi pizza og brus allesammen, da sitter vi i hagen vår og spiser og koser oss.

 

Vi som er med får utbetalt 600 kroner, for vi har dugnadsavgift i fellesutgiftene våres og vi som er med får dem tilbake om vi er med på dugnaden. Fin måte å få med allesammen på dugnaden det da, men det er jo ikke alle som blir med uansett om de får penger for å være med.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

VI BLOGGES FOLKENS!!

2 kommentarer
  1. I dag er også jeg oppe tidlig, skal passe baby. Ønsk meg lykke til, for det blir en lang dag. Jeg sov også dårlig, men nå er det kaffe her. 😁 Himmel og hav, for en god drikk kaffe er!

   1. Jeg har ikke stått opp før nå. Det hørtes koselig ut å passe en baby.

    Ønsker deg og den lille en riktig god tirsdag og lykke til med å passe babyen.

    Klem fra meg og Elvis til deg og dine.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg