Nå sitter jeg og venter på Sophie Elises verden, og framsnakking av henne.

 

 

 

 

 

Dette innlegget har jeg prøvd og poste flere ganger er det flere som har hatt trøbbel med og få postet innlegg i dag? Hadde også trøbbel med og komme inn på blogg.no siden rundt klokken 17.00 og fram til nå.

 

Men nå ser det ut til og gå greit.

 

Nå sitter jeg og venter på Sophie Elises verden er litt moro og se hva den jenta/ unge dama gjør i hverdagen hennes, det ser noe vilt og travelt å være henne for hun har mange jern i ilden håper ikke at hun blir totalt utbrent for det er ikke noe jeg unner noen. Det er noe jeg har opplevd på kroppen selv, jeg jobbet nattevakt og var på skolen om dagen. Det var hardt og når fredagen kom så var jeg totalt utslitt, for å sove fra klokken 15.30 til klokken 19.00 for så å gjøre seg klar til å reise på jobb igjen og slik gikk jo dagene i to uker i slengen. Etter et halvt år så gikk jeg totalt i kjelleren og det var vanskelig utrolig vanskelig og komme seg opp igjen.

 

Hun er ei ung dame som har og står på for sine sponsorer og lesere i alle aldre, hun har også startet en podcast med Fathisa  som de har tatt opp sine komplekser noe som mange kan kjenne seg igjen i. Jeg anbefaler enkelte og høre på det de har tatt opp de to siste gangene, jeg har selvfølgelig hørt på den før jeg anbefaler den for unge jenter i min familie for jeg må jo stå for det jeg anbefaler andre unge og høre på den.

 

 

Jeg beundrer at den jenta/ unge dama for hun har mye godt i seg, hun er ikke bare en blogger hun er også en intelligent ung dame med bein i nesa. Og hun skriver veldig godt og lettfattelig så det er rett og slett et friskt pust i bloggverdenen spør du meg.

 

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

 

 

VI BLOGGES FOLKENS!!

Gikk på tryne i dag.

 

 

 

 

 

Bildet ble tatt i høst men føret i dag var helt likt.

 

 

Slik som på dette bildet var veien vi gikk i dag tidlig, men det lå småstein som begynte og skli på is skorpa som lå der det var vått og med det så tryna jeg og slo meg noe inn i helvete. Fikk slått opp et sår under venstre kne, og det gjør veldig vont både i kneet og armer ryggen fikk en vridning som ikke var av det beste slaget. Jeg er vant til å gå rundt med smerter men dette tar kaka for det er sånne såre smerter som brenner i kroppen, og det skal ikke bli enkelt å slappe av slik at jeg får sove i natt.

 

 

Den som lever får se men jeg må nok ta noen smertestillende tabletter så går det nok bra, men enkelt blir det nok ikke en ting er sikkert jeg har ikke brukket noe for jeg var på røngen så det er jo bra jeg er bare forslått.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

VI BLOGGES FOLKENS!!

Det er gratis og drømme, tips for å kunne få realisert en drøm.

 

 

 

 

Det er mange ting som er gratis her i verden, men en stor ting er helt gratis og det er drømmene dine. Og har du en stor ting du drømmer om og få i oppfyllelse så koster det nok litt å få det til. En innsats innen det å prioritering, for eksempel drømmer du om å reise på store ferier så må du faktisk spare for å få det til. Og da må du tenke på en helt annen måte i hverdagen, for det finnes så veldig mange som må tenke på hva de trenger og ikke trenger i hverdagen.

 

Trenger man en ny bukse om man har skapet fult av det, nei men det går faktisk å ha bytte kvelder eller selge dem på forskjellige nettsteder og få penger for dem. Og spare de så du har råd til noe du virkelig har lyst til eller drømmer om å gjøre med familien, bare et tips sånn at ingen tror at jeg formaner her for det gjør jeg ikke.

 

Det går også å ha loppemarked for mange har sikkert ting i boder og kott som man ikke har brukt på år og dag, så hvorfor ikke ha loppemarked eller garasje salg og få det vekk og sette de pengene på spar og ha dem til å oppfylle en drøm man har.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake..

 

 

VI BLOGGES FOLKENS!!

Gleder meg til våren.

 

 

 

 

Jeg gleder meg utrolig til våren med grønt gress og nye grønne blader på trærne, og at dyrene kommer på museet som heter laagendalsmuseet et fint fristed med lekeplasser. Der er det også hus fra Kongsberg og Numedal som er fra gamle dager, noen av gårdshusene er fra 1700 og 1800 tallet.

 

Men det jeg syntes er fint med våren er at det blir korpsmusikk i byens gater, som 1 mai og 17 mai som er korpsene og korps elskeres beste dager.

 

 

 

Her er et bilde av et av korpsene her i byen som jeg tok på julaften når de spilte julen inn på sykehjemmet som min mor bodde på fram til sin dødsdag den 9 januar.

 

 

Takk for at du tok deg tid til å stikke innom og velkommen tilbake.

 

 

VI BLOGGES FOLKENS!!

 

 

 

Er det andre som skal bestemme hvem du skal like å lese bloggen til.

 

 

 

 

 

Har man ikke lov til og ha sine egne favoritter når det gjelder bloggere, for det er så mange som har motsigelser på det. Jeg syntes Anne- Brith har jeg fulgt og fått mange tips av henne, da vi var på den gamle blogg.no portalen som det og dele bloggen på fb grupper og klokkeslett som det er flest lesere. Og jeg syntes hun er en god blogger og at hun skriver også om hverdagen sin, og hun har jo barn som hun er stolt av og deler en del om dem også det må hun da få lov til hun har da ikke gjort noe galt.

 

 

Jeg har barn jeg også men de bor ikke hos meg, jeg har ikke skrevet så mye  om mine to gutter eller delt noen  bilder av dem så det kan ingen ta meg på. Og jeg deler mange bilder av hunden og det er jo lov, hadde det vært en regel om det så hadde jeg heler ikke delt bilder av han men det er fortsatt lov.

 

Så la folk gjøre hva de vil på sine blogger om de er store eller små bloggere det er jo deres blogg ikke din, det er jo så mange som har hengt seg opp i hva folk foretar seg på sin blogg. Det er jo noen som tar på seg det å være selvoppnevnt bloggpoliti, kan ikke skjønne vitsen med det de burde passe på sine egne saker så kan vi andre få blogge om det vi vil når vi vil.

 

 

Takk for at du tok deg tid til å stikke innom og velkommen tilbake.

 

VI BLOGGES FOLKENS!!

Godt og være der igjen.

 

 

 

 

 

I dag så har jeg vært en tur oppe på sykehjemmet som min mor bodde på i over 1og 1/5 år, var der og hentet noen blader hun abonnerte på og det var blitt fem blader så det er fem uker siden hun døde fra oss.

 

Det var godt og komme opp dit og prate litt med dem, flere av dem som jobber der var sjokkerte etter hennes bortgang. Det er jo litt rart at de ble sjokkerte som har det som jobb, men det er ikke så rart for hun var jo i god form i forhold til de andre som bor der. Det var også noen av de som bor der som savner henne, og det var godt og se alle sammen igjen alle tok meg og Elvis godt imot. Vi ble enig om at jeg og Elvis skal komme en gang i måneden på besøk, da ble flere av beboerne ble veldig glad for det for det er mange av dem som ikke får besøk av sine nærmeste er ikke alle som har familien boende i nærheten så da kan jeg være den som gjør dagen deres til å bli litt lysere. Så da blir det en lysere vår og sommer når jeg kan gå opp dit og føle at jeg er til nytte i samfunnet.

 

 

Takk for at du tok deg tid til å stikke innom og du er velkommen  tilbake.

 

 

VI BLOGGES FOLKENS!!

Står i start gropa.

 

 

 

 

Godmorgen folkens nå har jeg og denne lille karen vært oppe en stund, jeg har lest en del blogger og kost meg med noen kaffe kopper og noen sigaretter. Det siste er for meg ren medisin for jeg får slappet av med røyken, noen vil vel si at det ikke er sundt og røyke men det driter jeg i det hjelper meg så da tar jeg og gjør det.

 

Nå står vi i start gropa for og starte dagen med en morgentur som er så utrolig deilig, for da kommer man i gang med frisk luft og bevegelse som er bra for både kropp og skjel. Man får da ut de dumme tankene og inn med friske og gode tanker, når jeg er på tur så drømmer jeg meg bort og får inn mye bra som det og tenke du er bra nok som du er. Du behøver ikke og være som alle andre for det er ikke enkelt og prøve og bli noen du ikke er, og livet hadde blitt kjedelig om alle var like.

 

Husk en ting du er bra nok som du er.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

VI BLOGGES FOLKENS!!

Mandag ja og ny uke.

 

 

 

Ja det er mandag og ny uke med mange gode og unike muligheter, grip de mulighetene dere får til og gjøre noe som du har drømt om.

 

 

Dagen i dag startet med at jeg sto opp og gikk på butikken og tok ukeshandelen, den var godt planlagt og handlelista ble skrevet i går. Og jeg holdt meg til handlelista ikke en ting som ikke sto på den lista ble ikke med i posen hjem, og det gjorde jeg også forrige mandag også og det holdt helt til jeg gikk og la meg i går kveld. Jeg var ikke og handlet en gang utenom, ikke for meg selv i alle fall så nå er jeg stolt av meg selv og slik skal det bli  denne uken også.

 

Ellers så har jeg vært på tre gode og fine turer ute i naturen noe som er veldig godt for kropp og skjel, man kommer seg ut og beveget seg noe som er godt for stive og vonde ledd og man får også sortert noen tanker. Mine vonde tanker om meg selv og andre får jeg bort, og man får så mange nye og fine tanker som man får bearbeidet bort de vonde tankene som jeg har om meg selv.

 

Nå sitter jeg og skriver til dere og har tv på for med lyden fra tv får jeg til og skrive det jeg har tenkt til å skrive, det er også ny farmen kjendis uke også og da blir det spennende og se hvem som blir storbonde denne uken.

 

Nå skal jeg lage meg noe mat for nå er jeg sulten, så når du leser dette så sitter jeg og spiser varm kveldsmat.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

VI BLOGGES FOLKENS!!

Ble rett og slett forbanna.

 

 

 

 

I dag formiddag så kom jeg over en blogg som rett og slett gjorde meg forbanna, den som sitter bak den bloggen er helt og holden opphengt i hva andre bloggere gjør og ikke gjør skulle tru at den personen er skvær galen.

 

Grunnen til at jeg kom over den bloggeren var at den personen hadde kommentert et av mine innlegg som jeg hadde skrevet på fredagen, denne personen er også medlem på kvinneguiden/ rampelyset som denne personen er så opphengt i Caroline Berg Eriksen og Anne- Brith Davidsen og hun slenger ut innlegg på innlegg på bloggen sin om disse to. Denne personen er jo helt besatt på å kunne henge ut disse to, skulle ønske at hun ikke har noen som gidder å lese bloggen til denne personen.

 

Eieren av denne bloggen sier selv at det er en dokumentasjons blogg, jeg mener at det er en uthengings blogg og ikke noe annet.

 

Skal man godta kommentarer fra slike totalt forstyrra mennesker som denne bloggeren, jeg mener nei jeg legger dem rett i spam bøtta.

 

For denne personen tåler ikke at andre liker de bloggene hun har lagt sin hat på, og slenger da med leppa eller skal man si tastaturet.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

VI BLOGGES FOLKENS!!

Tur er bra for deg.

 

 

 

(Bildet er tatt i høst)

 

 

I stedefor og sitte inne hele dagen og se på Vm på ski så ta dere en tur ut og gå, for da kommer du i bedre form og det blir lettere og få sove når kvelden kommer. Jeg har brukt dagen ute i dag det var utrolig godt med en temperatur ute, i skyggen er det +6 grader som er bra det nå i februar.

 

 

Gleder meg til vår og sommer selv om jeg er plaget med pollen allergi, har startet med allergi medisiner så tidlig som i februar for jeg begynte og merke at det har startet så smått nå for det har jo vært så varmt i det siste jeg har sett noen fine gåsunger på trærne og da er våren i anmarsj. Godt det også for da er det flere som legger igjen tomflasker rundt omkring, på morgenturen i dag så fant jeg en bærepose full av tomflasker/ bokser og det er bra for det blir det penger av det også.

 

Man behøver ikke og se tv for å få med seg at vi har klart to gull, ett sølv og en bronse medalje allerede i dag i langrenn. Nå går det hopprenn men der har vi ikke store forhåpninger for der har vi ikke vært helt topp, men det kan jo hende for man veit jo ikke men en pallplass der også hadde vært bra.

 

 

Takk for at du tok deg tid til å sikke innom og velkommen tilbake.

 

 

VI BLOGGES FOLKENS!!