Er sliten og kroppen verker, skulle vært ute og sett etter tomflasker. Kroppen sier nei.

 

 

 

Nå er det nok noen som kommer til å skrike ut sin frustrasjon, og mene at når jeg sparer så kan jeg ta av dem men nei det kan jeg ikke for det er til en tur jeg skal på i januar. Blir dere frustrert så får dere ta dere en tur å skrike den ut i skogen, det har ikke jeg mulighet til i dag med mine stive og vonde ledd skulle gjerne ha gjort det men nei.

 

 

Jeg har prøvd å komme meg ut på tur i dag, kom ikke lenger en til postkassa som var like tom som den har vært siden i sommer da måtte jeg sette meg på en våt steintrapp og slappe av litt. Så kom jeg til inngangen der jeg bor da måtte jeg sette meg på trappa inne før jeg gikk opp i andre som jeg bor, fant ikke noen flasker over parkeringen vår så blir dårlig med det når jeg må være hjemme.

 

Må ta meg en pause fra det nå om jeg ønsker eller ikke, kan egentlig ikke for det blir dårlig med helge handelen uten turene og flaskene jeg finner. Får bare spare på den lille maten jeg har i hus, går det ikke så er det greit det også er jo vant til det fra før.

 

 

Lag dere en kjempefin dag.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud – Marit.

Huff sier jeg bare ingen kaffe i dag ser det ut til.

 

 

 

Våknet opp til en melding fra kommunen at vi skulle bli uten vann fra klokken 09.00 til 16.00, sender de ut slike meldinger så sent at folk ikke får det med seg før vannet faktisk er stengt av dårlig men slik er det. De driver og bytter vann og avløpsrør rundt om i kommunen vår, så vi som bor her må vel bare venne oss til at vi blir uten vann i perioder.

 

 

Det verste i dag at jeg ikke fikk min morgen kaffen min, og kafe kan jeg bare glemme så dette blir en jævlig dag for å si det pent. Uten kaffe så får jeg aldri startet dagen på en god måte, må bare ha den koppen med svart drikke hver morgen for å få en god dag.

 

Lag dere en kjempefin dag folkens.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud – Marit.

Hva skal jeg fylle dagene med når ikke kroppen og hodet spiller på lag.

 

 

 

Ja det er faktisk ett stort spørsmål jeg har stilt meg selv de siste dagene, har enda ikke funnet noe svar men det kommer vel noen svar på det etter hvert. Akkurat nå så har jeg bare to ting og det ene er sitte hjemme i min egen tomhet og undre meg over hvorfor har det blitt slik det er, har en tomhet og ensomheten er blitt enda større nå som min venninne er gått bort. Nå er jobben min og virkelig finne min plass i samfunnet og ikke gå rundt som en tomsing alene rundt i byen uten mål og mening, kanskje kan jeg starte i det små og ta en tur på fontenehuset her i byen ja vi har det her i byen men har aldri vært der etter at de flyttet så jeg må finne ut hvor det er først.

 

Så må jeg finne andre ting og gjøre kanskje jeg kan begynne i det koret jeg har fått tilbud om å bli med i, er bare det at jeg ikke har turt å begi meg ut på det enda der har jeg ett problem det er ikke dørstokken her hjemme som er problemet det er den dørstokken jeg skal over dit jeg skal som er for lang eller høy for meg.

 

 

Angsten og depresjonen er blitt litt forsterket de siste dagene, så jeg må bare ta tiden til hjelp merker jeg er mye rart som surrer rundt i hodet nå som må sorteres og få puttet i en boks som aldri blir åpnet igjen hvis det går.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud – Marit.

Har gått tur i dag, vært ute på gravlunden med mer.

 

 

 

Startet dagen med å gå ned på KIWI og handlet det jeg trengte, gjorde det tidlig på morgenen sånn at jeg ble ferdig med det. Så hjem igjen og rydde bort det jeg hadde handlet, så ble det frokost ett knekkebrød med ost og en stor kopp kaffe, jeg leste meg opp på noen blogger som jeg ikke hadde lest siden før helgen og koste meg med det.

 

Så fikk jeg på meg jakke og ett par sko, det har vært grått og litt sånn små kaldt ute i dag men ut på tur måtte jeg var ikke så mye annet og gjøre kan jo ikke sitte inne og sture heller.

 

Så jeg tok meg en tur ut på gravlunden og innom graven til min mor og resten av dem i familien som er der ute, blir ikke ofte jeg går dit ut for man møter jo ingen der ute og det har blitt så sterilt der ute og stengsler over alt ikke noe fint der lenger.

 

 

Fant noen tomflasker på den turen og det er deilig penger å ha med seg inn i budsjettet, skal ikke klage på noe på den kanten selv om jeg må prioritere hardt og det gjør jeg for å si det pent.

 

 

Nei nå får jeg avslutte her sånn at jeg ikke skriver meg lengre ned i sørpa.

 

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud – Marit.

Lang tur og noe regn, har skrevet klar en liten handleliste.

 

 

 

 

 

 

Gikk ut på tur i ti tiden og var hjemme igjen klokken 16.00, det regnet litt på turen men det tåler jeg er jo vanntett ellers så hadde jeg hatt ett problem. Fant noen flasker i dag også ble 45 kroner til sammen, da jeg hadde vært å pantet så var det bare å gå hjem igjen og tørke litt og få i meg varmen igjen.

 

Har også gjort som jeg pleier skrevet handleliste, det er ikke mye som står på den men det er ikke så mye jeg trenger heller. Behøver jo ikke handle mer enn det jeg trenger heller for det er jo bort kasta penger, da er det bedre å handle litt igjen før helgen igjen hvis behovet er der.

 

Nå ser jeg på fotballkamp mellom Norge og Østerrike, det ser dårlig ut av hensyn til seier til Norge men det kan jo bli bedre etter pause kanskje tror det ikke før jeg ser det.

 

 

Lag dere en kjempefin kveld folkens.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud – Marit.

Ble bare en tur i dag ble for mye regn for min del.

 

 

 

 

 

Det startet kald i dag så kom snøværet som gikk over til pøs regn, ja det er høst sånn er det bare og det er greit for meg for da har jeg en unnskyldning  til å være inne.

 

Har slappet av og ikke gjort noen verdens ting kjedelig men sant, har kost meg med ett knekkebrød og en kopp kaffe det ble min lørdagskos i dag og det er greit for meg.

 

Har satt strenge regler for meg selv for hva jeg bruker pengene mine på, bruk minst mulig på lengst mulig tid haha.

 

Skal jeg nå mine mål så må jeg sette alle kluter til, det jeg bruker så skal det brukes på opplevelser og det skal ikke være mer en 400 kroner i måneden. Og blir ikke de brukt så går det til sparing, skal jo til Spania i januar, og så er det snart jul også da har jeg fire julegaver som jeg skal oppdrive og få levert.

 

 

Nå skal jeg avslutte her så jeg ikke skriver noe jeg kommer til å angre på.

 

 

Lag dere en kjempefin kveld folkens.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud – Marit.

Dagen startet tidlig i dag.

 

 

 

I dag så startet jeg dagen tidlig ut døra klokka 07.30, skal man finne tomflasker her i byen så må man ut tidlig. Veit ikke om jeg orker så tidlig ut hver dag, i dag var det så utrolig kaldt det var -3 da jeg gikk ut. Fant ikke mange flaskene men det er mer enn det jeg hadde før jeg gikk ut, og da er jeg fornøyd med det.

 

Når klokken var litt over klokken 10.00 så ja fikk vi en advarsel på at vinteren nærmer seg, ja da hadde vi snøbyger her i byen da tenkte jeg nei vent nå litt da kong vinter jeg orker ikke deg enda for å si det pent.

 

Godt at det ble litt mer pluss grader ute ja sånn snaue 3 pluss grader nå og kommer det nedbør nå så håper jeg det er regn, godt at snøen ikke la seg her nede på lavlandet.

 

Lag dere en kjempefin dag folkens.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud – Marit.

 

I dag har jeg bare gjort ubetydelige ting.

 

 

 

 

I dag føler jeg at jeg ikke har gjort noe nyttig bare ruslet rundt i ett stort tomrom, har rett og slett bare drevet dank uten mål og mening så i dag har jeg gjort det jeg mang en gang har fått høre at vi uføretrygdede og andre trygdede gjør.

 

 

Jeg har da gjort noe som styrker økonomien min litt og det er og samle tomflasker, på en firetimers tur så fant jeg en halvfull bærepose det er ikke mye men jeg er fornøyd med alt jeg finner når det er så mange om de samme flaskene.

 

 

Har da ryddet og vasket litt her i heimen gjorde bare halvparten av leiligheten da var jeg tom for energi, får ta resten i morgen formiddag så blir jeg ferdig med helge vasken.

 

 

Nå blir det tv titting på meg jeg skal se på forræder og annet utover kvelden.

 

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud – Marit.

Jippi Norge vant fotballkampen og nå er det god natt folkens.

 

 

 

 

Ja tenke seg til Norge vant fotballkampen det hadde jeg ikke trodd og hele 3-0, for hver gang de leder til pause så pleier de jo å tape eller spille uavgjort men ikke i kveld.

 

Nei nå er det på tide å finne senga eller skal jeg si sofaen for det er der jeg ligger og sover om natten  for tiden, det er min måte å straffe meg selv for det er det jeg fortjener ettersom jeg ikke kommer meg opp på morgenen. Må tidlig opp for å samle tomflaskene fra dagen før, for på formiddagen er det for mange ute etter de få flaskene som er.

 

Nå som det er snart er helg så må man finne flest mulig hvis jeg skal få noe god mat til helgen, og det er grunnen til at jeg ligger og sover på sofaen og ikke i sengen om natten for ellers så kommer jeg meg ikke opp tidlig nok om morgenen.

 

 

Har ikke funnet så mye denne uka men det får gå, alt jeg finner blir pantet på lørdag og de kronene blir lagt i sparebøssa og brukt til det jeg er på alvor må ha ikke bare har lyst på.

 

Så god natta folkens.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud – Marit.

Ja nå må jeg sette fantasien i gang når det gjelder hverdagen.

 

 

 

 

 

 

 

Nå er det sikkert noen som lurer hva jeg mener, jeg skrev i mitt forrige innlegg at venninnen min var på sykehuset. Hun hadde falt inne og hadde fått bruddskader, skulle besøke henne på sykehuset i kveld men det ble det ikke noe av og det blir ingen flere gode samtaler over en kopp kaffe eller noen handleturer for henne trist men sant.

 

For hun gikk bort i dag, det er grunnen til at jeg må bruke fantasien for å få dagene til å gå. Har/ hadde ingen andre som jeg kunne prate med som med henne, så nå har jeg ingen igjen kan jo gå på gravlunden og se om jeg kan finne roen der for jeg kan jo prate med gravstøtta til min mor.

 

 

Nå blir det fotballkamp på meg Norge Slovenia på tv 2 direkte klokken 20.40.

 

 

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud – Marit.