Nå er lurvelevenet av et vær over for denne gang. Håper jeg da haha.

 

 

 

Nå som uværet er over så kan jeg skrive ett siste innlegg for i dag, er jo ikke så lenge til vi starter august er jo bare 40 minutter til midnatt og da er det 1 august. Da er det den første høstmåneden og feriene er snart ferdig og skolene begynner igjen, får håpe at august blir like fin i starten som juli var og ikke bare regn og torden for da blir det en hard måned. Jeg har noen planer framover men skal ikke skrive så mye om det akkurat nå, for jeg har ikke laget noen fremgangsplan på det enda å da vil jeg ikke skrive så mye om det.

 

Nei nå skal jeg snart finne senga her for nå er det blitt sene kvelden snart natt nærmere sakt, så med disse ordene så ønsker jeg dere alle en riktig god natt.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Så fikk jeg kjøpt det jeg skulle før været kom.

 

 

 

Nå har jeg vært hjemme en liten time etter at jeg fikk kjøpt inn det jeg skulle så jeg får malt litt til, kan hende det kommer ett bilde av det siste jeg har malt er ikke helt sikker for sist jeg gjorde det så ble det litt ampert her. Men det har jeg tenkt til å drite i bare så dere veit det, for jeg legger ut det jeg vil når jeg vil.

 

Nå skal jeg bare slappe av og håpe at det tordenværet som er rundt oss holder seg unna, men det er jo ikke jeg som bestemmer det enda jeg skulle ønske at det holdt seg unna.

 

Skulle ønske jeg fikk sett litt mer på tv og oppdatert bloggen når jeg vil, det er noe jeg ikke gjør når det er torden så hvis det blir veldig stille på meg så er det været som er årsaken ikke meg. Når det blir for nære så kobler jeg ut både pc og tv, for det kan jo slå ned i disse tingene og da blir det ikke mye blogging på meg hvis det går i stykker så derfor så kobler jeg alt av.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Ja så vartet jentene med en seier, å her kommer det uvær ser det ut til.

 

 

 

 

Hurra de norske jentene i håndball vant over Nederland sånn skal det være, nå står bare Japan igjen og det burde de klare.

 

Nå skal jeg gå en tur før det begynner å tordne for da vill jeg holde meg hjemme, sånn er det bare må bare komme meg på senteret å få kjøp noen flere lerreter så jeg får malt da det været står på.

 

Så dette ble en veldig kort innlegg men det får gå.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud-Marit.

Nå er middagen/kveldsmaten spist det ble linsesuppe, det var godt det.

 

 

 

Fant ut at jeg ville ha suppe i dag nå som høsten nærmer seg så er det godt med suppe, jeg valgte meg linsesuppe som var kjempe god. Jeg elsker suppe og jeg elsker linser og bønner så det ble en blanding av det, å gud så mett jeg ble av en skål med det en suppe skål  det ser ut som en liten bolle.

Billig var den også en boks med linser koster ikke så mye og heller ikke bønner grønnsaksbuljongen hadde jeg fra før, så middag for 20 kroner er jo ikke så mye syntes jeg da var min vri på taco fredag og det var billigere også.

 

Eller skal man si for to middager har jo igjen like mye som jeg spiste i dag så jeg kan lage det en gang til i løpet av helgen, så 10 kr for en middag og har en igjen til om søndagen.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

I dag har jeg hatt ett rene lapskaus av et vær.

 

 

 

Det startet med sol og fint vær så kom det litt regn og torden på ettermiddagen, det var langt unna så det gikk bra det.

 

Da det tordnet så startet jeg på ett bilde ja jeg malte litt, da kommer tankene over på noe annet enn det været som var på utsiden av huset og det er så deilig. Er en stund til det er ferdig men jeg har da startet på det, har fått tak i mer maling men glemte å kjøpe flere lerret men det kan jeg jo fikse en annen dag.

 

Nå sitter jeg her og lurer på om jeg skal gå på Kiwi og handle meg litt mat, har ingenting jeg har lyst på her hjemme og har igjen 200 kroner på matbudsjettet mitt denne uken så jeg kan handle med god samvittighet.

 

Godt med butikker som er lenge oppe, de stenger ikke før klokken 23.00 så jeg har fortsatt god tid haha.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Jeg gikk meg en lang og god kveldstur i dag i regnet haha badevannet var deilig.

 

 

 

Det å gå en lang og god kveldstur var kjempe godt selv om det regnet, jeg avsluttet dagen med ett deilig bad i regnværet det var helt herlig. Å veit dere jeg var helt alene der på stranda mi til og med huggormen hadde søk ly for regnet, og så gikk jeg hjem igjen og tok på meg litt varmt tøy men måtte bytte til noe lettere klær igjen for jeg ble så varm.

 

Så nå skal jeg spise litt for nå er jeg sulten blir ett knekkebrød med ost på, det er min favoritt skulle nesten hatt tine og Wasa som sponsorer så mye jeg spiser det og er glad i deres produkter. Det eneste jeg ikke liker som tine produserer er melk, jeg skal ikke ta fra kalven maten sin pleier jeg å si haha.

 

Og så er det bare å komme seg i senga for nå er jeg faktisk så trøtt og sliten at jeg ikke klarer å holde øynene mine oppe lenger, men det kommer ikke til å bli noe problem å få sove i natt for jeg har vært oppe siden klokken 07.15 så da kan jeg jo si at jeg har vært oppe en stund.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Har vært en grå og regnfull dag, godt med en pause fra varmen.

 

 

 

I dag har det regnet mer eller mindre siden jeg sto opp klokken 07.15 ja det tordnet litt også når jeg sto opp men ikke mer en to smell og så ingen lyn så det var til å leve med, jeg syntes det er godt med regn nå å en pause fra varmen godt for skog og mark er det også for det har vært veldig tørt.

 

Har vært oppe hos venninnen min og drukket kaffe og skravlet om alt og ingenting, var også oppe og handlet for henne og til meg selv var to ting jeg trengte. Når jeg kom ned igjen fra butikken så skravlet vi litt til, så gikk jeg hjem igjen og nå skal jeg lage meg litt mat middag må jeg også ha. I dag skal jeg ha kylling klubber med salat til ikke noe vanskeligere enn det, godt og billig fant alt i den 50% kjøledisken ja det er datovare men det er det jeg alltid handler inn for da får jeg en billigere og det er jo bra det da.

 

Og ellers så sitter jeg her og glor på tv, tror jeg skal ta meg en middagshvil ikke sove bare slappe av for ellers så ødelegger jeg for nattesøvnen og det vil jeg ikke. Men sovner jeg så får det bare bli slik, jeg behøver jo ikke stå opp så tidlig i morgen så da er det bare å legge seg senere på kvelden/natten.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

De norske jentene feide Montenegro av banen, selv om det så dårlig ut til pause.

 

 

 

Sto opp tidlig i dag for å få gjort unna litt før kampen  for håndball jentene våre mot Montenegro, de vant til slutt de norske jentene men det så dårlig ut til pause. Var en kamp med mye nerve dette, jeg er ganske så sindig når jeg ser på sport men under denne kampen klarte jeg faktisk ikke å sitte stille hadde ikke ro i ræva til det.

 

Her regner det men det er faktisk godt med noen dager med pause fra sol og varme, skal ta meg en tur ut mellom bygene er jo ikke helt sikkert at jeg klarer å komme inn igjen like tørr som jeg gikk men det går helt greit det da.

 

Skal vist bli bedre vær i morgen men det tror jeg ikke før jeg ser det, ja det ser jeg i morgen når jeg står opp sånn er det bare.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

 

 

Uff da nå er jeg trøtt som ei gammel strømpe.

 

 

 

Etter en lang dag så blir vel alle trøtte og slitene å jeg er ikke noe unntak der, jeg er så trøtt som en gammel strømpe som burde legges vekk. Kanskje jeg finner den andre også hvis jeg finner senga, for det trenger jeg virkelig nå sove noen timer.

 

 

For nå er jeg sliten har jo vært oppe siden klokken 06.45 i morges, da våknet jeg av meg selv noe som ikke er normalen for min del. Skal tidlig opp i morgen også for jeg skal se jentene i håndball i Tokyo OL, de skal spille klokken 09.15 tror jeg. Kommer nærmere tilbake til klokkeslett i morgen hvis det er noen som er interessert, kampen går på tv Norge.

 

Nei nå vil jeg bare få avsluttet dette innlegget med å ønske alle en riktig god natt.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Det ble en kjempefin og koselig tur på kafe.

 

 

Har ikke noe bilde, glemte det hele.

 

Men selv om jeg ikke tok noen bilder så koste jeg meg veldig, noe jeg gjør hver gang jeg er innom betjeningen er veldig hyggelige og maten er utrolig god. Man blir ikke sett rart på om man setter seg ved ett bord alene, noe som skjer på de fleste andre kafeer her i byen har også opplevd at jeg ikke føler meg velkommen på de andre kafeene. Lurer på om de bare ønsker å ta imot folk når de kommer flere, jeg kan jo ta feil men nå har jeg funnet min kafe som jeg kan gå alene til og det er bymisjonen sin.

 

Så når jeg skal gå alene på kafe så går jeg dit for der føler jeg meg alltid velkommen, og får ett smil og veldig god mat og kaffen er veldig god. De inkluderer alle og har folk som kommer og prater med dem som er der, og de som sitter alene så kommer det en eller ei å prater litt det syntes jeg er veldig godt da føler du deg inkludert å det er godt.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.