Nå begynner natten å nærme seg.

Reklame | Gymgrossisten.

 

 

 

Ja nå er det sene kvelden og det er snart på tide å legge seg, håper bare at jeg får en god natts søvn noe som ikke har vært virkelighet de siste nettene så det er vel lov og håpe har ikke helt troa men man veit jo aldri.

 

Håper dere alle får en god natts søvn og i morgen er det en ny måned og den har med seg mange nye muligheter, så grip dem med begge hendene det skal i alle fall jeg prøve på om det går så går det haha hendene mine er ikke så gode om dagen.

 

Med disse ordene så ønsker jeg dere alle en riktig god natt.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

 

ICANIWILL//ICANIWILL//Under Armour//Monster Energy

Sånn går nå dagene.

 

 

 

Jeg bruker dagene til å gå turer og ser etter tomgods/pant men det er det virkelig dårlig med nå, så det er bare å finne en annen måte til at det skal gå rundt har ikke funnet den enda. Det bekymrer meg mye men det skal gå uansett hvor dårlig det ser ut, har større utgifter enn innkomst for øyeblikket sorry men jeg måtte bare få det ut av systemet sånn er det noen ganger.

 

I dag har jeg allerede gått to turer for å lufte hodet og tankene, men dem sitter godt i disse funderingene og tankene sånn er det bare.

 

Skriver ikke dette for at noen skal syntes synd i meg for det er det ikke, andre har det verre enn meg med både krig og annen faenskap.

 

Lag dere en fin ettermiddag og kveld.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Nå er kvelden blitt senere, så tiden er inne for å finne senga.

Reklame | Bli Vakker.

 

 

 

Nå er kvelden gått over til natt og da er det vel på tide å finne senga, selv om jeg ikke er så veldig trøtt enda men klokken sier noe annet.

 

Får bare håpe at jeg får sove i natt for det har jeg hatt litt trøbbel med de siste nettene, er vel slik det skal være noen ganger får ikke håpe at dette blir den fjerde natten på rad som jeg ikke får sove for det blir slitsomt i lengden.

 

Med disse ordene så ønsker jeg dere alle en riktig god natt.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

 

 

Makeup Revolution//Makeup Revolution//Makeup Revolution//RMS Beauty//Makeup Revolution//Biovène

Livet er ikke enkelt, men jeg må jo henge med så godt det går.

 

 

Nei livet er ikke enkelt jeg fikk en fin kommentar her om dagen at livet ikke var for amatører og det er jeg fullstendig enig med den leseren, og en ting til som jeg er enig med den leseren er at da er jeg glad jeg er amatør for å tro at jeg er verdensmester i det. Det er ingen vits i for da kræsjlander du, for du flyr litt for høyt for alle hvis en tror at en kan alt helt fram til det motsatte er bevist.

 

Skulle vel ha bestilt time til legen når det gjelder smertene mine og den pokkers kulen jeg har under armen, men jeg får vel samme svar som alltid så da er det bare å la det være. Trodde jeg kjente kroppen min bedre enn legen, hun kan teorien om den men kan jo ikke vite hvordan jeg kjenner den med smertene og alt men jeg skal ta til vettet og bestille en time.

 

Og en ting til jeg er ei kjerring på snart 53 år og burde snart sjekke meg for livmorhalskreft, sånn at det er ute av verden men det skjer ikke før i desember sånn at det er gjort før jul. Veit at september er denne sjekk deg måneden men må jeg gjøre det akkurat den måneden, nei det velger jeg vel selv når jeg vil gjøre det for jeg er den som bestemmer over min kropp og hva som skal gjøres med den når.

 

Ja helt herredømme har jeg ikke blir jeg syk så blir jeg syk det får ikke jeg gjort noe med, men jeg kan bestemme alt annet mener jeg og huske.

 

Lag  dere en riktig fin kveld.

 

PS: Sjekk deg for å være på den sikre siden.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Sånn nå er mandagen gått mot kveld.

 

 

 

Startet dagen inne på nettbanken for å betale noen regninger og sette en tier på sparing, er ikke mye men jeg må jo starte smått så får jeg prøve å sette av litt mer i slutten av uken sånn at jeg kommer i gang med sparing til tannlegen jeg skal til den 13 september.

 

Så spiste jeg frokost før jeg gikk i butikken for å handle litt og pantet flasker, handlet for dem sånn at jeg kan holde igjen de kronene så jeg kan ha litt ekstra for helgen hvis jeg trenger noe da.

 

Så måtte jeg ringe til alarm selskapet jeg har SECTOR alarm for å si opp avtalen med dem, for jeg må ha ned utgiftene er flere tiltak jeg har måttet gjort så dyrt som det er her i landet å leve så må man få ned utgiftene.

 

Så gikk jeg meg en tur og da jeg kom ut døra nede så ringte venninnen min, ja jeg sier ikke nei til en god samtale over en kaffekopp etter en helg uten noen å prate med. Jeg gikk også opp i butikken for henne, å ta det med ro jeg tok ikke i mot en krone fra henne jeg  gjør dette for å føle at jeg gjør noe nytte for meg og gjøre noe glad.

 

Så gikk jeg hjem støvsugde og vasket leiligheten mens jeg ventet på klesvasken skulle bli ferdig, jeg ble ferdig lenge før den så jeg slappet av litt før turen gikk i vaskekjelleren hang de opp i stua så nå er det bare å brette dem og legge dem i skuffer og heng i skap.

 

Nei nå blir det tv titting før natten banker på døra for det er ikke så veldig lenge til.

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Nå har søndagen gått over til kveld hurra.

 

 

 

Ja tro det eller ei jeg er glad for at helgen er over og hverdagen starter i morgen,  som dere sikkert veit at jeg ikke er så veldig glad i helger men det går greit. Så hurra når jeg våkner i morgen er det mandag og slutten av august, så nå er høsten her på fullt firsprang og så kommer vinteren. Den fra desember og utover gruer jeg meg til for da kommer kulda og her i huset og hele borettslaget så fyrer vi bare med strøm, og med disse strømprisene vi har her i landet om dagen så håper jeg det ikke blir så veldig kaldt i vinter. Gleder meg til den 26 november da drar jeg til Spania og skal være der i en uke, da blir jeg jo tint opp for i november pleier det å være rimelig kald her i landet.

 

Nei nå skal jeg ikke syte mer om den saken.

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

I dag har jeg holdt hviledagen hellig sånn nesten i alle fall.

 

 

 

I dag har solen skint og smertene har vært like sterke som solen har skint, så jeg har ikke vært på noen tur i dag bare slappet av med og malt litt og skrevet handleliste til i morgen tidlig. Den handlelista gikk fort å skrive for det var bare tre ting som kom ned på den, og mer trenger jeg ikke og trenger jeg noe annet så får det vente til neste uke for nå må jeg bare klare meg med mindre sånn er livet.

 

Ja etter litt regning og overslag på hva jeg må spare i uka til tannlegeregningen, så må jeg klare meg på minst mulig ett par uker.

 

Er mye sport på tv så nå sitter jeg og ser på det, orker knapt å gå over gulvet selv så er det bedre å se på folk som løper på ei grønn matte etter en ball. Har ikke noe å forsømme annet enn min egen form av å sitte å glo på tv og ikke bevege meg mer enn jeg må.

 

Lag dere en fin ettermiddag og kveld.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

 

 

 

Lørdag og helg jaja det er vist helg.

 

 

 

I dag så har jeg brukt byen og område rundt den som turområde, har ikke vært i skog og mark for det har jeg tenkt til å gjøre i morgen for da skal jeg gå oppe i skiheisen i skibakken er vel bedre å si. Skal jo gå igjennom byen da også og da på vei hjem skal jeg plukke tomflasker, jeg gjorde det i dag også så nå er søppel sekken min full så jeg skal pante dem på mandag og bruke dem til å handle. Da kan jeg spare ukens matbudsjett sånn at jeg får spart opp til tannlegen, for det er en del jeg må spare opp men det skal gå det også.

 

Jeg bruker helgen til å gjøre mest mulig av det jeg elsker, fiske, plukke bær og samle tomflasker for da får jeg helgen til å gå og på samme tid brukt den til noe fornuftig går jo mye tur i samme slengen så jeg får vært i bevegelse.

 

Nå skal jeg se på nyheter og resten av skal vi danse er så deilig at det har begynt med noe lørdagsunderholdning på tv.

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Dagen i dag har faktisk vært våt men bra.

 

 

 

I dag har jeg ikke gjort noe annet enn en liten tur ut i marka, ja det er så godt å gå på steder der en ikke treffer så mye folk. Fant noen tomflasker så folk har det nå vært der, fant også noen på vei hjem for den veien går igjennom byen. Så kom jeg meg hjem våt som ei drukna katte, når jeg kom meg hjem så laga jeg meg middag en liten kjele med grønnsakssuppe det var godt med noe varmt i kroppen når jeg hadde fått på meg noe tørt.

 

Så var jeg innom nettbanken og satte det jeg hadde igjen av penger over på sparing, sånn måtte det bli for jeg må bare klare meg med mindre for å ha råd til tannlegen.

 

Nå skal jeg sitte og glo på tv fram til jeg skal legge meg.

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Dagen i dag jaja den har da vært bra tror jeg da.

 

 

I dag har jeg ikke gjort annet enn å gå meg en lang tur, og slappet av så mye som mulig så kan jeg gå på med friskt mot i morgen og møte helgen med ekstra energi.

 

Ja nå kommer det noen ord som noen ikke liker men det driter jeg i min blogg så jeg skriver det jeg vil, jeg fant noen tomflasker som jeg skal spare opp før jeg går og panter en pose er litt lite å gå med syntes jeg da. Håper jeg finner flere i morgen og i helgen så jeg kan pante på lørdag eller søndag, de pengene skal jeg spare sånn at jeg slipper å ta av det jeg skal leve av til å gå til tannlegen. Blir ikke noen annen måte å gjøre det på sånn er det, for dette skal jeg klare selv uten hjelp utenfra for det vil jeg ikke gjøre denne gangen. For alle sliter nå med høye strømpriser, mat priser og drivstoff priser jeg er glad jeg ikke kjører bil så de prisene behøver ikke jeg å tenke på.

 

Nei nå ble det mye klaging fra meg ser jeg, så jeg får avslutte her før jeg skriver noe jeg vil angre på eller ikke har noe greie på.

 

Lag dere en fin kveld og en god natt.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.