Buden på kafe, skal skal ikke.

 

 

 

Så er de to i gang igjen de to som spør om jeg vil være med dem på kafe men aldri dukker opp selv, lurer på om jeg skal ta igjen med dem og si ja og ikke dukke opp så de får smake sin egen medisin men det har jo ikke samme virkning hvis de gjør som de pleier. Veit ikke om jeg skal si ja eller nei, sier jeg ja og går på den kafeen og de ikke kommer nok en gang så blir jeg like skuffet som hver gang ellers.

 

Nei jeg kommer til å svare nei eller si ja og ikke gå ikke helt sikker, er ett litt vanskelig dilemma for jeg har jo ett lite ønske om å treffe dem også men de kommer nok ikke så blir jeg sittende og blomstre med mitt glass med vann for det er enda gratis på kafe også.

 

Lag dere en fin dag.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud – Marit.

Jeg har prøvd og finne noe å skrive om som ikke gjør at enkelte sender meg spydige meldinger, tok meg flere dager.

 

 

 

Ja jeg tok meg tre dager pause eller rettere sakt to dager, har prøvd og skrive ett innlegg hver dag men jeg leste mange ganger over det så slettet jeg det igjen for jeg ville ikke ha ondsindige kommentarer. Får litt vel mange av dem som jeg leser og ikke godkjenner, for det er jo mat til disse trollene men det er jo jeg som sitter igjen med tankene og de er ikke gode for å si det slik.

 

Nå skal jeg heve meg over spesielt en person som jeg veit hvem er, hun skriver under mange forskjellige navn men jeg har avslørt henne for hun skriver fra den samme enheten det vil si at alle kommentarene kommer fra samme IP adresse har hun driti seg ut for min del, jeg driter i henne i alle fall.

 

Jeg har vært mye på tur de siste dagene og nå er det lite flasker å finne, så med det så blir det trangere tider for min del skal ikke klage over det for det er andre som har det verre enn meg. Men hva hjelper det meg pleier jeg og si, sånn er det bare med en verden full av konflikter og krig og her sitter jeg og sutrer og klager over at det er vanskelig og få endene til å møtes når andre lider under en krig jeg ikke får gjort noe med.

 

 

Lag dere en kjempefin dag.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud – Marit.

Så var det helg igjen, i natt skal klokka stilles tilbake til vintertid.

 

 

 

Ja så er det helg igjen tiden går så fort så jeg lurer på hvor det har blitt av resten av uka, en ting er dumt for disse helgene kan ikke gå fort nok for min del.

 

I dag har jeg gått meg en lang tur for å se etter flasker, hurra jeg fant 2 stykker som blir fire kroner. Skulle ønske det var flere for jeg skulle ha handlet litt i dag, får vente til om mandagen med det ja sånn er det bare.

 

I natt må vi alle huske å stille klokkene til vinter tid ja det er en time tilbake, jeg trenger ikke å stille mine for det skjer av seg selv.

 

Skal nå se på tv og kose meg med tørre knekkebrød, det er godt det også er ikke så altfor godt vant med godis og slike ting.

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud – Marit.

Nå er det vel på tide å få startet dagen, ut en tur hadde vel vært greit.

 

 

 

Sitter bare på ræva og tenker på hva jeg skal gjøre, ta meg en tur ut og se etter tomflasker ja det må jeg gjøre. Må jo det for å få ting til å gå rundt, men det er ikke slik bare for meg tenker jeg men hva hjelper vel det meg. Nei nå får jeg slutte å klage tenker jeg, så det skal jeg gjøre for livet blir ikke enklere av å klage over alt som ikke er enkelt her i livet.

 

Lag dere en kjempefin dag.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud – Marit.

Sånn nå er to dager gått og alt er som det pleier.

 

 

 

Ja her har det ikke skjedd så mye spennende, jo i mine egne tanker så har det vært mye som har skjedd men det er jo bare tanker. Har jo fram til nå nådd ett av mine to delmål denne måneden, det er det å få tak i lerreter så jeg har fått startet å male litt igjen. Den turen på kafe har jeg ikke fått tatt enda, så den får jeg ta da jeg ser at jeg får mulighet til det.

 

Har også tenkt at alt som kan legges til side sånn at jeg kan få gitt julegaver til gutta boys, og har til strømregninger i vinter.

 

Skriver ikke dette for at noen skal syntes syn i meg for det er det ikke, bare måtte få det ut ikke noe mer enn det.

 

Her har det kommet noe hvit ned fra himmelen men det la seg ikke på bakken, takk gud for det for jeg syntes den snøen kunne ventet med å komme den kan få legge seg rett før jul men det kan jo gjøre som jeg gjør med jula fjerne den 2 juledag så kan snøen gå på samme tid.

 

Ellers så har alt gått i den samme tralten som hver dag ellers, skal ikke utdype det noe mer enn det jeg har gjort.

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud – Marit.

Litt om helgen og dagen i dag.

 

 

 

Lørdag var det duket for pride paraden her i byen i snøvær, jeg orket ikke og gå ned til byen for det var ett realt drittvær.

 

Og denne helgen ble brukt til å samle flasker både lørdag og søndag, fant noen men langt fra nok burde hatt mer men slik ble det ikke.

 

I dag tidlig så var jeg og handlet litt så har jeg litt i skapet, ja kjøleskap og fryseren mye ble funnet i 50% disken og det la jeg i fryseren så da har jeg noen middager og godt er det.

 

Var også oppe hos venninnen min på kaffe og litt skravling, var også oppe og handlet litt for henne også.

 

Har satt på varm ovnen i går for jeg orket ikke å ha bare 12 grader inne, nå har jeg 20 grader og det er deilig. Kan ikke spare på strømmen for da blir det altfor kaldt inne, det får koste hva det koste vil for er ikke noen vits å fryse inne for det blir man bare syk av.

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud – Marit.

Fy av meg nå har snøen kommet, håper den er borte i morgen.

 

 

 

Sånn nå er det første snøfallet kommet ned til oss, jeg er ikke så veldig glad i snø og is den kunne ha ventet med å komme denne snøen. Vinteren blir lang nok som den er så den kunne ha ventet ett par måneder til da med å komme, håper den snøen forsvinner fort for vinteren er lang kald, våt og glatt nok som den er så pokker heller så kunne den ha ventet.

 

Nå sitter jeg og venter på skal vi danse hvis jeg gidder å se på, skal i alle fall se på tv resten av kvelden hva veit jeg ikke.

 

Har da vært på tur i dag også selv om det snødde, kan jo ikke bure meg inne fra i dag og til våren selv om vinteren er i anmarsj om jeg liker det eller ikke.

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud – Marit.

Har ikke så mye å skrive om, for mine dager går i det samme.

 

 

 

Ja jeg veit at alle som leser bloggen min at jeg har vært på tur og hva jeg gjør på mine turer, ja jeg har samlet tomflasker og har også vært hos venninnen min. Og da skravlet vi over en kopp kaffe, var også oppe i butikken og handlet inn for henne sånn at hun fikk i hus det hun trengte.

 

Fint vær men litt kald vind har det nå vært, så det ble ingen stopp og se på naturen bare gåing sånn at jeg holdt varmen.

 

Koselig og være ute når man finner noen flasker, blir litt kroner av det veit ikke hvor mye for de skal ikke pantes før på lørdagen for da er det gått en uke med samling.

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud – Marit.

Fikk i hus det jeg trengt, så ble det tur på meg.

 

 

 

I dag tidlig ble det frokost før klokken 07.00 tidlig men slik er det, for jeg kan jo ikke gå i butikken på tom mage for da kan det komme ting i handlekurven som ikke står på handlelisten og det kan jeg ikke for budsjett må følges. Og det gikk fint denne mandagen også, så det blir bra denne uken også tror jeg da får handlet inn litt til helgen også.

 

Så ble det en fin og lang tur i fint høstvær, og det ble en kjempefin og koselig tur med matpakke og kaffe på termos og sitteunderlag i sekken. Satte meg ned på en steinbenk og tittet utover elva, som sola speilet seg i elva det var ett fint syn men skulle ønske jeg hadde en turkamerat men det har jeg ikke så da er det bare å gjøre det beste ut av det.

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud – Marit.

Vasket klær og gått noen turer.

 

 

 

Ja søndagen brukes til turer og vasking av klær, har også skrevet handleliste og denne gangen er det manko på pålegg og brød/knekkebrød og to middager har noe rester så jeg har til resten av uka.

 

Nå sitter jeg og venter på en skjebnesvanger fotballkamp som de Norske guttene må vinne, kan jo se vanskelig ut når jeg ser på hvilket lag som er best og det er jo Spanias lag  som er best. Ja dessverre for å si det slik men jeg er i ett dilemma for jeg heier på Spania til vanlig men nå skal de jo spille mot Norge, ja huff hva skal jeg gjøre nå får bare si de beste vinner men jeg får heie på Norge i kveld.

 

Nå er det Farmen på samme kanal som kampen skal gå etterpå, på tv2 Direkte.

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen igjen.

 

Aud – Marit.