Lat jeg nei bare sliten av smerter, og det å holde kroppen oppe da ønsker en og slappe av..

 

Dagen i dag har jeg mest funnet sted på sofaen, er ikke helt i form i dag har hatt trøbbel med at både styrke og følelsen har vært borte fra mine armer og bein. Har jo klart og gå tur med hunden men jeg gikk ikke alene, for jeg var redd for å falle eller det som verre er har jo gått fint.

 

Artig har det ikke vært men det har jo gått bra, akkurat nå så går det fint har fått tilbake en del av styrken men følelsen og nummenheten er der for fullt det får en bare ta som det er. Mange sier det bare er noe jeg tror er slik men de er fullstendig på bærtur de som mener det, for det er faktisk slik sykdomsbildet mitt er så de som ikke forstår det får bare la det være.

 

Sitter nå her og oppdaterer dere og skal etter det se på tv og slappe av, er vel ikke lat fordi om man har ønske om og slappe av og kose seg det er vel en menneskerett spør du meg.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

VI BLOGGES FOLKENS!!

Setter igang en ny ukens blogg.

 

 

 

Ja som dere ser av overskriften så setter jeg i gang en ny ukens blogg, og jeg linker opp de bloggene som vinner ukens blogg i et innlegg på bloggen min. Jeg er ingen toppblogger så jeg har ikke flere tusen lesere, men jeg har da alt fra 90 til 250 sidevisninger pr dag så det er en del som kommer til å titte innom deres blogg også.

 

Jeg kommer til å trekke en eller to ukens blogg som jeg kommer til å skrive en omtale om hver av dem og linke direkte til de bloggene, trekker to eller tre ukens lesere og gjør det samme som jeg skal gjøre på ukens blogg.

 

Jeg trekker denne ukens blogg på søndag og skriver innlegget på søndag eller mandag.

 

Det dere må gjøre for deltakelse er og skrive jeg er med i kommentarfeltet under dette innlegget.

Alle kan være med uansett hvor dere blogger hen behøver ikke bare være blogg. no bloggere som deltar.

 

SÅ HIV DERE MED DA VEL!!

Dagen i dag fram til skrivende stund.

 

 

Godmorgen til dere alle mine trofaste og gode lesere, nå sitter jeg og tenkte at jeg skulle skrive noen ord til dere. Håper ikke det bli for kjedelig for min morgen er som den pleier, sitter her med kaffekoppen og røyken men til en forandring så har jeg et glass cola også noe som er utrolig godt. Mange vil nok si at det var litt av en frokost, ja jeg klarer ikke å spise så tidlig på morgenen. Frokost det tar jeg ikke og det har jeg aldri gjort, spiser ikke før klokken 13.00 jeg sånn har det vært helt siden jeg var veldig liten.

 

Dagen i dag skal jeg ikke gjøre så veldig mye mer enn å gå turer med lille Elvis gutten, den første turen går opp til hu mor sånn at jeg har gjort en god gjerning i dag, vi var på besøk hos hu mor som bor på et sykehjem etter et hjerneslag som hun fikk for 1år og 6 måneder siden. Hun ble lammet på venstre side, men hun mistet ikke talen så vi har det kjempe kos når jeg er hos henne.

 

Nå over til det jeg startet med at jeg var hos hu mor og gjett at vi koste oss, med vafler og kaffe og de vaflene var nystekte så de var helt nydelige. Jeg har hatt veldig vansker med å få hu mor til og spise og drikke i det siste, så de vaflene vekket appetitten hennes for etter at hun hadde spist en plate så spiste hun brødskivene sine også og det var godt å se.

 

Det var godt og kaldt ute i dag det var hele 4,9- ute når vi gikk ut på morgenen, nå er det 2,5+ ute så nå er den jo på varmegrader skulle ønske det var kaldt hele dagen. Men da er det mange hyl og skrik rundt omkring for folk klager jo allerede på at de må skrape is av vinduene på bilen sin, men det er jo bedre at de gjør det enn og få en bot for ikke å ha gjort det. Og en ting til er skift til vinter dekk på bilen nå for på tirsdag så kan det være for sent når snøen ligger på veien og du skal på jobb.

 

Nei nå får jeg avslutte dette innlegget, får håpe dere ikke syntes det ble for rotete for det var ikke meningen. Jeg skrev det etter hvert datt ned i hode og ut i fingrene så dere får ta det som det er.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

VI BLOGGES FOLKENS!!

 

Skal vi danse exsit og vinneren av stjernekamp..

 

 

Synd med Sophie Elise som valgte og trekke seg fra skal vi danse 40 minutter før sending, men jeg kan jo forstå henne også når hun ikke klarer å finne gleden i noen ting lenger.

 

Jeg hadde ikke klart å bli med på noe slikt i beste sende tid på en lørdagskveld, ikke er jeg pen nok og ikke er jeg flink nok, jeg får gjøre noe jeg kan og det er og skrive på bloggen min blant folk som tar meg som den jeg er. Det er jo noen som dømmer meg nord og ned her også men de tar jeg rett og slett avstand til, så jeg er ikke så dom som jeg ser ut til jeg har mine begrensninger og det veit jeg.

 

Så da går jeg ikke over den grensen så sånn er det med den saken, da koser jeg meg heller med Elvis gutten på en lørdagskveld og ser på skal vi danse og stjernekamp.

 

Det var utrolig bra med hun Ella Marie som vant hele stjernekamp, og den joiken som hun hadde som finalesang den har jeg lært meg en gang. Den er utrolig vanskelig sår og tung og joike, da hun ble ropt opp som vinner så begynte jeg og gråte for det er så fint når en samisk ung dame vinner.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

VI BLOGGES FOLKENS!!

Janteloven drit og dra, les selv og bedøm ut fra det.

 

 

 

 

 

Snart helg var det noen som sa, jeg har faktisk helg hele året vil jeg si. Er uføretrygdet og har ikke jobbet på 12 år, skulle ønske at jeg hadde kunnet jobbe og føle at jeg er til nytte i samfunnet ikke bare et tall i en statistikk som jeg har blitt. Er ikke noe godt å ha den følelsen å ikke være til nytte i samfunnet, men jeg har jo nådd noen mål og det er og få mange lesere på bloggene mine så jeg har vel et spennende liv for noen.

 

Jeg veit at jeg kan fange mine lesere med det jeg skriver, og da må jeg ha en god blogg som folk liker og kommer innom flere ganger for å lese. Det gjør meg glad og noen ganger så glad at jeg tar meg i å tenke at jeg skal komme meg høyt opp på listene innen denne måneden er over. Jeg trenger ikke å bli belønnet med priser på vixsen eller annet, for jeg veit jeg har en god blogg og skal nå langt med den. Det er på grunn av at jeg er 100% åpen og ærlig og 100% naturlig her er det ikke mye tukel med kroppen som silikon og all den andre dritten folk putter i tryne og alle andre steder på kroppen sin, hvorfor skal man putte så utrolig mye giftstoffer i både hue og ræva og se ut som en suge kopp i tryne og mugger som ikke harmonerer med resten av kroppen og ræv som ser utrolig unaturlig ut.

 

Nå har jeg vel fått sakt min mening om tingenes tilstand, jeg står for det jeg har skrevet så dere får bare ta det som det er for dette er min mening.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

VI BLOGGES FOLKENS!!

Gratulere med dagen vennen.

 

Ja som overskriften sier så feires det fødselsdag her i huset, det er ikke noe rundt tall men enn dog så er det bursdagen til min kjære følgesvenn Elvis som fyller 13 år og da kan man vel si at det er en stor dag.

 

Hver dag er en gave for min del når man har en hund som begynner å bli så gammel som han, så i dag så vanker det noen godbiter til denne gode jubilanten.

 

Han kan jo enda ha noen gode år foran seg, det er jo bare at helsa hans holder. Jeg gruer meg til den dagen han ikke kan være blant oss, det er det verste for han lever jo ikke evig selv om jeg skulle ønske det.

 

Da han kom til oss for 11 år siden så var han en redd liten skjel, men han har blitt en harmonisk og herlig liten kjælen hund som nesten ikke er redd for noen ting annet enn fyrverkeri og tordenvær. Men hvilken hund er glad i disse tingene da, jeg kjenner ingen annet enn jakthunder finnes de også av dem som er skuddredde.

 

Takk for at du stakk innom bloggen min og velkommen tilbake.

 

VI BLOGGES FOLKENS!!

Hei folkens fyr løs..

 

 

 

Da gjør jeg dette igjen for jeg har ikke en anelse på hva jeg skal skrive om, så da er det enkleste å ha en spørsmålsrunde. Dette var vel ærlig sakt at jeg ikke hadde noe annet og skrive om.

 

Dere spør og jeg svarer på dem som et innlegg eller to, jeg har tenkt å bruke denne spørsmålsrunden som en inspirasjonsrunde for å få noe og skrive om.

 

Så fyr løs folkens.

 

VI BLOGGES FOLKENS!!

Er det bare meg som ønsker dette.

 

Da blir det spennende å se da om de som melder været holder ord da, for de har meldt snø på fredagen noe jeg håper på. Nå er det sikkert noen som mener at jeg er det rareste menneske som finnes men jeg gleder meg til vinter og snø, det er en årstid som jeg elsker for da blir det så hvitt og fint.

 

Men jeg vil ha 20- grader og mye snø, for det blir da mye bedre og lettere og holde det rent rundt meg i leiligheten for det blir ikke så mye søl og sørpe som det vil være hvis det er -2 grader. For ved den graden så må man jo strø for og slippe å gå på tryne på holka, derfor vil jeg ha det kaldt.

 

Men de som lyver mest og til og med på tv er jo de som melder været, men det er jo for at prognosene er jo noe usikker når de får dem. Det aller sikreste er jo å se været når man står opp og titter ut av vinduet, det er min taktikk i alle fall og det er nok flere med meg der.

 

Så nå som det nærmer seg vinter og jul og julemarsipanen er jo kommet i butikkene alt, og så til helgen så er det denne barnslige og hypper idiotiske halloween det er jo en av butikkenes store handelsdager av pynt, kostymer og godis. Mange bruker flere tusen kroner på denne idiotiske kvelden og tradisjonen er ikke norsk en gang vi har tatt det fra Amerika og det kunne vi jo ha holdt oss for gode til og gjøre.

 

Takk for at du stakk innom bloggen min og velkommen tilbake.

 

VI BLOGGES FOLKENS!!

 

I dag er det årets tv-aksjon som går til bymisjonen, jeg har bidrat med noen kroner.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I dag så er det årets største dugnad, det er noe jeg vil kalle denne årlige innsamlingsaksjonen som er i år. For i år så går den til et kjempebra norsk organisasjon, den går nemlig til bymisjonen som gjør en god gjerning og gjør livet enklere for dem som har havnet feil ut og gir dem forståelse og hjelp til å få tak over hodet og mat på bordet og ikke minst noen å prate med.

 

Som hjemløse og narkomane som trenger en varm dusj og et sted og sove som er varmt og godt, fattige og hjemløse både mat og noen og prate med som ikke ser på dem som en byrde noe de ikke er.

 

Så nå kommer min formaning ta godt imot bøssebærerne og gi noen kroner alle monner drar så gi alt fra 5 til 10 kroner, for det er ikke alle som kan gi så mye mer enn det så ikke tenk jeg har ikke mer å avse jeg har gitt 15 kroner jeg for jeg hadde ikke mer men da har jeg jo bidratt jeg også.

 

Og det sier jeg med god samvittighet, er ikke alle som kan gi fra 100 til 1000 kroner som noen gjør, men en krone her og en krone der blir fort millioner av kroner til bymisjonen.

 

Takk for at du stakk innom bloggen min og velkommen tilbake.

 

VI BLOGGES FOLKENS!!!