God morgen eller skal jeg kalle det langt på dag.

 

 

 

For mange er det bare morgen men for meg så er det langt på dag, nå er det sikkert mange som lurer og dere skal nå få svar på en måte. Det ble ei kjempelang natt i natt, har ikke sovet enda så jeg får ta dagen som den kommer å det skal gå bra det for det er jo det jeg pleier.

 

I natt ble det mange tanker om meg og mitt liv og hvordan det er blitt, er jeg ikke verdt å ha ett godt liv er en av de tankene som kom til meg i natt. Jeg ønsker meg faktisk å bli frisk og ikke ha smerter her og der, ja jeg har smerter i hele kroppe som jeg ikke får hjelp til men det kan jeg klare å leve med for det har jeg faktisk blitt vant til og nye smerter har dukket opp og det er smerter i kjeften. Man prøver så godt jeg kan å få endene til å møtes så klarer jeg å knekke tenner ved å spise frokost, å så må du selv spare det lille du har så jeg får gått til tannlegen. Har prøvd å søke om hjelp på nav men nei da der er det ingen hjelp å få, så da er det bare å gå rundt med helvetes smerter i kjeften også. Og så mener folk at det ikke er forskjeller og fattigdom i Norge, det kan jeg si deg at det er og det er ingen bedringer i sikte for min del. Ja jeg føler meg faktisk bare som ett tall i en statistikk eller tre, og ett nummer i folkeregisteret kall det hva du vil jeg føler meg forskjellsbehandlet for jeg veit at folk har fått hjelp til både tannbehandling og briller hos nav og de hadde høyere lønn enn meg. Men jeg fikk avslag forstå det den som kan jeg gjør det ikke, har det med trynefaktor og navnet mitt å gjøre ikke forstår jeg noen verdens ting men det er vel slik det skal være.

 

Fikk beskjed at jeg kunne starte en spleis, nei det gjør jeg ikke for så liten vil jeg ikke gjøre meg selv en gang til. For det er jo å tigge og det vil jeg ikke bli sett på som en, så det blir ingen lege tur eller psykolog time på meg før jeg har fått vært hos tannlegen må jo prioritere og da må jeg fjerne disse to. Å fjerne lege er ingen problemer får jo ikke hjelp der heller, det er verre at jeg må fjerne psykologen for det er den eneste personen som hjelper meg ut av vanskelige og tunge tanker. Jeg sa i fra at jeg ikke kunne komme til han før om 6 til 8 måneder for da har jeg kanskje klart å skrape sammen så jeg kommer meg til tannlege.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud-Marit.

Hatt en kjempefin dag i dag sånn værmessig.

 

 

 

Solen har vært fremme i hele dag og temperaturen holdt seg rundt 19 grader litt for varmt men helt greit, var vel årets siste krampetrekning med sommer det håper jeg i allefall. Noen syntes vel jeg er litt rar men jeg liker vår, høst og vinteren aller mest, for sommeren kan bli litt for varm men jeg tok mitt siste sommer bad i dag håper jeg på det punktet gleder jeg meg også til senhøsten og vinteren før jeg tar neste skal jo kjenne at en er i vannet ellers så har det ikke noe med avkjøling å gjøre.

 

Har også vært hos venninnen min i dag også det er så godt at det er en person som vil prate med meg, ellers så er det ikke så mange andre så gidder å bruke tid på meg men slik er jo livet og jeg klarer meg helt fint alene selv om det kan bli litt ensomt.

 

Har også sett litt på Rosenborg kampen men regner med at de tapt i det ufyselige regnværet, men de kan også ha gjort underverker når jeg skrudde over på noe annet.

 

Nå er det farmen så jeg sier takk for meg for nå, så jeg klarer å følge med.

 

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Ja så er semifinalistene til vixen klare så nå er stemmingen på gang.

 

 

 

Takker til alle dere som nominerte meg men det ble med det, er ikke på lista over semifinalistene den eneste som kom på den er kokkejævel så da kan jo dere stemme på han syntes jeg da.

 

Er jo noe rart at det ikke kom med flere fra blogg da men vi får prøve igjen neste år, men det blir vel aldri vår tur vi som er litt eldre og har vært med i mange år nå men slik er det. Jeg har jo ikke noen stor blogg så for min del er det ikke så rart, hadde vel ikke fortjent det heller.

 

Men for dere som ønsker å stemme på noen av de utvalgte av juryen så er lista her: https://www.vixen.no/artikkel/dette-er-semifinalistene-i-vixen-awards-2021

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud-Marit.

Nå er kvelden kommet, men ikke til meg.

 

 

 

Så var kvelden her men nå kom smerten i kjeften igjen men det går helt fint, kan vel ta sin tid før jeg får sove men det får stå sin prøve. Det er ingenting som skal knekke meg ikke i kveld i allefall, ønsker dere alle en riktig god natt og noen leser ikke dette før i morgen tidlig og da ønsker jeg dere en riktig god morgen.

 

Dette kommer ikke til å bli det lengste innlegget men det får stå sin prøve, jeg pleier jo ikke skrive så veldig lange innlegg heller sånn er det bare.

 

Nei nå får jeg nok avslutte her for jeg skriver dette innlegget i pausen i ett program jeg ser på, disse reklame pausene er jo så sykt kjedelige syntes jeg da.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Sånn nå er nok en dag gått mot kveld.

 

 

 

Det har vært en grå og trist dag i dag og kald trekk men ellers veldig bra dag, har ikke gjort en dritt i dag så det er ikke så mye å skrive om men alle har vel noen sånne dager.

 

Har ikke noen god dag når det gjelder mine tanker og følelser men skal ikke skrive så mye om det, for da blir jeg framstilt av meg selv som svak og det er jeg ikke og orker ikke å bli sparket så lenge jeg ligger nede.

 

I kveld skal jeg se på høstens fineste eventyr og program, ja jeg skal se på farmen som er ett program jeg har ventet på. Akkurat nå så ser jeg på kvinnelandslaget som spiller fotballkamp mot Kosovo på NRK 2.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud-Marit.

Hva er det som skjer med lista til blogg.no?

 

 

 

Ja jeg bare lurer på hvordan man kan falle nedover på lista fra morgenen og til nå er mitt spørsmål, ja det er bare ned en plass men fra de 20 mest leste og til plass nummer 21 det er da litt surt men sånn har det vært i dag.

 

Er jo noe de gjør feil men hvorfor skal det gå utover oss som bloggere, er jo de 20 beste som får være øverst å ha timeline og der var jeg på morgenen og ikke nå lenger men sånn er det nå.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Høstmørket er her så nå er det på tide å huske refleks når dere skal ut i mørket.

 

 

 

Ja så var høsten her igjen og det blir tidligere og tidligere mørkt ute, så skal du ut i nattens mulm og mørke så husk å bruk refleks sånn at de som kjører bil ser deg før det er for sent. Er ikke noe moro å bli påkjørt på grunn av sin egen dumhet at det ikke er kult nok å ha på refleks på jakke når du skal ut på byen, er det bedre å bli skadet på grunn av at du ble påkjørt av en som så deg for sent er ikke akkurat kult det heller og stakkars den sjåføren som fikk deg på panseret.

 

Det samme gjelder dere som sykler også ha lys på sykkelen din, sjekk at det er i orden for det er verken gøy å møte dere på gangstien i full fart uten lys heller og det samme gjelder de stakkars bilistene igjen de ser dere heller ikke.

 

 

Så nå er det bare å sette dere klare til høstmørket, refleks på gående og lys på sykkelen og ikke oppfør dere som dere er gud for dere har ikke lysende glorier på hode noen av oss/dere.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud-Marit

Er vel på tide å gi lyd fra meg i dag.

 

 

 

I dag så har jeg hatt det ganske så travelt ja jeg tok kontakt med tannlegen i dag, og det blir ikke noe på en lang stund for det blir for dyrt for meg bare det å ta røngen av tennene så den tannlegen får sett hva som må gjøres. Så det blir en lang stund til jeg har fått spart opp til bare å ta de bildene, sånn er det bare men nok om det og over til noe annet. Men alt dette skal ikke ta knekken på meg, så jeg har gjort mye annet i dag for å glemme det hele.

 

Men til morgenen i dag så var jeg ute å handlet det jeg trengte, så da er jeg ferdig med det og godt er det. Og så var jeg ute og gikk en kjempelang tur etter det, etter at jeg hadde spist frokosten min som besto av knekkebrød med ost på og det gikk bra i dag så da er det greit med de knekte tennene for det gjorde ikke vondt å tygge i dag.

 

Da jeg kom hjem så ringte venninnen min og lurte på om jeg ville ha en kaffekopp, hun var veldig selskapssyk og jeg trengt noen å prate med. Så jeg takket gladelig ja til den kaffekoppen, og vi pratet om alt mulig og ingenting som vi pleier. Og så gikk jeg opp i butikken for henne sånn at hun fikk i hus det hun trengte, deilig å gjøre noe for andre for da føler man at man er til nytte for noen og ikke bare er i veien som jeg pleier å føle at jeg er.

 

Så gikk jeg hjem til meg selv og da ble det bare å sette på flimrekassa og sitte å glo på den, er glad for at farmen begynner på tv2 i morgen for det blir spennende å se hvordan det er i år og jeg syntes det programmet er veldig koselig.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Dagen i dag har ikke vært god.

 

 

 

 

Har nå vært på tur i dag men hver gang jeg åpnet kjeften for å trekke pusten dypt inn så kom en bankende smerte i kjeften, ja jeg har vondt i tennene etter at jeg knakk tre tenner under frokosten i dag. Men å gå til tannlege kan jeg ikke enda for det har jeg ikke råd til så det er bare å holde ut smerten, og går ikke det så får jeg knaske paracet og se om det blir bedre da. Nok om det og over til noe annet, har også skrevet handle listen til i morgen når jeg skal ukehandle. Og alle mine budsjett må skrelles ned til ett minimum, så dette blir skralt og grunnen til det er at jeg må få spart så jeg får gått til tannlegen sånn er det bare. Jeg har kuttet ut fritidspenger så da har jeg tre hundre der og mat budsjettet er nå nede i to hundre i uken, så da kan jeg få spart fire hundre i uken og slik må det bli uansett hvor trangt budsjettet er.

 

Nå er det sikkert noen som ser rødt men røyken må jeg ha så det har jeg budsjettert til på annet, det er mitt liv og ikke noen andres.

 

Nå sitter jeg og glor på tv selv om det ikke er noe spennende å se på, må jo slappe av litt og det er deilig bare det.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud-Marit.

Au å spise frokost er en risiko sport.

 

 

 

 

Sånn nå var frokosten inntatt og tre ødelagte tenner til, ja det å spise frokost her i huset er en risiko sport. I dag tålte ikke tennene mine ett knekkebrød en gang, det resulterte i tre ødelagte tenner sånn er det bare.

 

Å gå til tannlege er uaktuelt for så dyrt som det er, koster jo 1000 kroner bare å åpne døra. Det er slik det føles i allefall, så det er bare å venne seg med de smertene som det medfører og håpe at det går over etter en tid for det pleier det og gjøre.

 

For jeg har ikke flere tusen kroner som det koster å få reparert dem, er godt det er jeksler for dem syntes ikke så godt i hverdagen. For tenner hører jo ikke til kroppen slik som alt annet gjør, får håpe det blir endringer på det nå som man får andre som styrer landet vårt. Så det er bare å vente og se det er noe jeg må gjøre i allefall, jeg har ingenting jeg kan gjøre for å kunne klare å gjøre for å få inn så mye som må til for å kunne gå til tannlege sånn er det bare.

 

Er jo ikke slik det skal være at jeg må sette meg nede i gatene i byen med en kopp og håpe noen vil hjelpe meg heller, så liten vil jeg ikke gjøre meg så da får jeg bare gå med disse smertene og ødelagte tenner haha sånn er livet.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.