Dagen er nå snart over, jeg har skrevet handleliste så alt er klart til i morgen.

 

 

 

 

Har ikke gjort så mye i dag jeg gikk meg jo en fin tur på morgenen i dag, å så har jeg skrevet handlelisten sånn at alt er klart til å gå for å handle når butikken åpner i morgen. Jeg elsker å komme meg i butikken så tidlig som mulig så jeg slipper å være der når det er mye folk der, for da føler jeg meg ikke vel og får ikke handlet det jeg skal og det hadde blitt for dumt spør du meg. Sånn er det bare for jeg er ikke slik laga at jeg gidder å gå i butikken mer enn en gang i uka for meg selv, men jeg går gjerne å handler for venninnen min for det er for å hjelpe en annen som trenger meg så det gjør jeg med glede.

 

Har fått med meg farmen og at han Henrik røyk ut, lurer på hvordan han klarer seg på torpet jaja det gjør han nok men håper han ryker ut der også. Blir vel han Rob som blir storbonde neste uke, er jo ikke sikker men det er jo lov å håpe.

 

 

Nå skal jeg snart krype til sengs sånn at jeg klarer og komme meg opp i morgen tidlig.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Sånn da er morgenturen over.

 

 

 

Det ble en fin tur langs elva her i byen ja jeg gikk langs lågen, stille og fredelig ikke ett menneske ute å gikk utenom meg det er deilig det. Det var bare noen ender og meg som var ute på dette klokkeslettet som jeg var ute, gikk tidlig i dag før klokken 09.00 så da er de fleste i sengene sine etter nattens festing. Og de som er oppe sitter vel med frokosten da jeg var ute på tur, jeg syntes det er så deilig for da møter jeg ingen for det hadde jeg ingen ønske om i dag møte noen med andre ord.

 

Det som var litt syn var at det ikke var noen tomflasker å finne, men men det er jeg jo blitt vant til så jeg bryr meg ikke. Syn for det er den eneste måten å spe på kronasene mine men det har jeg lært å leve med, for det har vært lite i hele sommer sånn er det bare når coronaen lever og den kommer vi til å slite med lenge sånn er det bare dritt men sant.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud-Marit.

 

Så var det blitt sen kveld, skal snart finne senga.

 

 

 

 

Ja nå er det blitt langt på kveld så jeg skal nok snart finne senga, men jeg endte opp med og se på en julefilm på tv6 og den er så fin at den skal jeg se ferdig.  Er sikkert noen som syntes jeg er sprø som sitter å ser julefilm i oktober men det er jeg ikke jeg simpelthen elsker disse julefilmene de sender så da er det bare å henge med å se på dem hver dag fram til jul.

 

Blir jo aldri lei dem for de sender forskjellige hver dag fra klokken 21.00 og ut kvelden.

 

Nei nå får jeg avslutte dette innlegget med å si god natt til dere som leser dette.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud-Marit.

I natt er det klokkestille natten, vintertiden kommer.

 

 

 

Ja så er det denne tiden på året igjen at vi skal stille klokken da, jippi det blir nå stilling over til vinter tid eller som jeg pleier å si vi stiller den tilbake til vintertid. Mange som lurer på om det er fram eller tilbake, på høsten er det tilbake og på våren er det fram. Kan jo si det på en annen måte også om våren tar man fram sommeren med å sette fram ute møblene, så til høsten så tar vi de utemøblene tilbake til boden igjen.

 

Jeg slipper å gjøre noen verdens ting for alle klokkene her i huset stiller seg selv de, sånn er det vel med de fleste mennesker i dag. Så de fleste kommer vel ikke til å stille noen klokker i dag, men gjør de ikke det de som må stille klokkene så kommer de en time for tidlig på jobb i morgen de som skal det men det er deres problem og ikke mitt.

 

Nå sitter jeg og ser på fotball på tv Norge Rosenborg mot Lillestrøm heia Rosenborg for min del, og så er det skal vi danse i kveld det må jeg få med meg ellers så veit ikke jeg hva det blir til resten av kvelden.

 

Er vel mange som skal feire denne ufyselige sikken Halloween  her i byen har de fått beskjed om å gå skånsomt fram etter hendelsen som skjedde den 13 oktober der 5 ble drept og mange ble skremt, jeg er en av dem som ble skremt så jeg kommer ikke til å åpne døra om det ringer på eller banker på i kveld sånn er det bare.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud-Marit.

Sånn går nå dagan jeg har ingen planer om noen ting i dag.

 

 

 

 

Det er det beste med mitt liv at jeg kan gjøre som jeg vil når jeg vil, hadde tenkt en ting i dag men det tror jeg at jeg lar være sånn er det noen ganger her i livet. Jeg hadde tenkt å legge ut noen bilder av det jeg har malt men det er nok best å la det være, for jeg syntes ikke det er noe lurt å legge det ut som jeg hadde planlagt for det hadde bare blitt misforstått av noen så da er det bedre å la det være.

 

Nå skal jeg snart prøve å karre meg ut på en liten tur, veit bare ikke om jeg orker å gå ut blant folk sånn er det bare noen ganger. Er ikke alltid man ønsker å bli sett for man føler at man ikke hører hjemme blant andre folk, så det kan hende at jeg lar det være til senere når det er mørkt ute for da ser ikke andre at jeg er ute.

 

Har slike dager nå at det er best å holde seg innen for de fire veggene hjemme, er faktisk redd for hva folk syns om at jeg er ute passer ikke inn i deres bilde.

 

Dere som leser dette får ta det som der står og er om dagen, sånn er det bare.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud-Marit.

I dag har jeg helt glemt å oppdatere blogge.

 

 

 

 

Har da vært på tur og en liten tur oppe hos venninnen min så hun fikk handlet inn det hun trengte for dagen, så gikk jeg hjem for å male og da glemmer jeg tid og sted.

 

Det er så godt å bare flykte inn i andre tanker enn dem jeg hadde før jeg satte meg ned med farger og pensel og ett hvitt lerret, for de tankene ville jeg flykte fra ja enkelte kommentarer kan såre men den gleden skal ikke en person få jeg kommer til å fortsette som jeg pleier for det vil irritere den personen bak ett navn som er anonym så da bryr jeg meg ikke.

 

Nå skal jeg snart finne senga her i huset for jeg er faktisk så sliten at jeg må avslutte her før jeg sovner.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud-Marit.

Nå var det unnagjort, det kunne ha blitt en lang tur hjem.

 

 

 

Kan ikke skjønne hva jeg grudde meg til, det var jo ikke vondt i det hele tatt så det er mye skremsel som blir sakt og gjort. Mammografi er ikke vondt bare litt ubehagelig da de tar bildene ellers ingenting, får dere beskjed at du er invitert og får time til denne undersøkelsen så ta den for da har de mulighet til å finne brystkreften tidlig hvis den er der.

 

Men reisen og undersøkelsen var for dyr for min økonomi, jeg hadde ikke nok kroner til å komme meg hjem med toget. Godt jeg traff ei jeg kjenner så jeg kom meg hjem med toget, hun betalt for meg også for ellers så hadde jeg måttet gått hjem men hadde det vært slik så hadde jeg tatt det som en ekstra trening i dag. Men det er jo ikke lov til å gå langs hovedveien hjem, det er den eneste veien jeg kan så det så ikke lovende ut hvis jeg hadde måttet gå hjem.

 

Da står det igjen å se en del på tv før jeg tar kvelden her, fikk ikke sove stor natt til i dag så det skal bli godt å få lagt seg i kveld.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud-Marit.

Nok en dag har blitt til kveld.

 

 

 

I går så ble det ikke noen blogging på meg, er noen dager som man ikke klarer å finne noe å skrive om. Blir vel kjedelig å bare lese om meg og mitt, så jeg lot det være i går.

 

Har ikke gjort så mye spennende i dag heller jeg har bare vært en tur ned til togstasjonen for å finne ut hvilket tog jeg må ta i morgen, ja sånn at jeg ikke må stresse som en gal for å rekke timen min for jeg skal på sykehuset i morgen å ta mammografi gruer meg litt men det skal jo gå helt fint.

 

Så skal jeg rote litt rundt i Drammen etterpå og se om jeg finner fram til det jeg skal, gjør jeg ikke det så drar jeg hjem til Kongsberg uten å finne det jeg skal som jeg pleier. Jeg må også komme meg tidlig til sykehuset så jeg finner ditt jeg skal der også er ikke så kjent ved det sykehuset, finner nok fram der også får jeg håpe ellers så må jeg spørre noen der også men alt ordner seg.

 

Huff dette blei ett forferdelig rotete innlegg spør du meg, men dere får ta det som det er.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Dagene går så fort når man har mye å gjøre.

 

 

 

 

 

Dagen startet med at jeg kom meg i butikken så tidlig som mulig å det gjorde jeg, var i butikken klokken 07.15 er så godt å få det unna for jeg hater at det er mye folk i butikken så derav så går jeg så tidlig som mulig.

 

Så var det bare komme seg hjem og rydde å ordne varer få dem i frys og kjøl eller i tørrvare skapet, så var det bare å få i seg litt mat før jeg begynte å vaske å rydde leilighet og ikke minst få satt på en vaskemaskin i vaskekjelleren.

 

etter ett par timer så var det bare å hente klærne igjen å henge dem opp på stativet, ja her i gården så trenger vi ikke å tenke på om vi vasker klær på dagen for det er ikke lov å vaske på natten og det er bra.

 

 

Så ringte venninnen min for hun ville ha meg til en kopp kaffe og litt skravling, og det gjorde jeg for jeg trengte noen å prate med jeg også så det var godt hun ringte. Jeg var også oppe i butikken for henne så hun fikk i hus det hun trengte, da jeg kom ned igjen fra butikken så skravlet vi litt til før jeg la turen hjem igjen.

 

 

Har også sittet og glodd på tv men jeg har da malt litt i dag også, men hadde ingen inspirasjon så jeg holdt ikke på så lenge som jeg hadde tenkt får ta det igjen.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud-Marit.

Her blir det en avslappende dag, er ikke noe å stresse med på en søndag.

 

 

 

 

I dag så skal jeg se på tv akkurat nå ser jeg på gutta som kjører storslalåm, moro at vinteridretten har startet. Er jo den store innsamlingsdagen i dag og da blir det nok mye fin underholdning også, blir å se litt på det men det blir ikke å se på det hele dagen må ha med meg sporten også sånn er det bare.

 

Så skal jeg skrive handleliste er ikke mye som skal på den men den må skrives, må spare slik at jeg har råd til å komme meg til Drammen sykehus på torsdag da skal jeg til mammografi. Det skal jo bli godt å få det sjekket selv om jeg gruer meg som en gal, det går nok bra men det er første gangen jeg skal ta denne undersøkelsen så det er nok derfor jeg gruer meg.  Er ikke sånn at jeg tror det er noe men syntes det er greit å få gjort det å få bekreftet eller avkreftet at det ikke er noe hvis det er det så får jeg jo gjort noe med det.

 

Nei nå får jeg avslutte her før jeg skriver meg helt bort, bildet viser hvordan jeg har det ta vekk det lyse så er det ganske mørkt og det er den delen jeg sliter med om dagen.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.