Har vært en rar dag.

 

 

 

Dagen i dag startet som den pleier med kaffe og blogg lesing ja å noe å bite i, det var sol men fy så kaldt ute så jeg ble inne her hjemme så lenge som mulig orket ikke ut sånn med en gang.

 

Gikk meg en liten tur gikk innom og leverte en en ukers nabolaget for første gang, får se om det blir med denne uka for 50kr koster det men det er jo moro og være med på noe syntes jeg da. Fikk tips om dette fra en med blogger https://solliv.blogg.no/  er bloggens navn, det er en koselig blogg som jeg må innom hver dag opptil flere ganger. Hun som skriver denne bloggen tar oss med på tur med mange fine bilder og koselig tekst, er nesten som å være med på turene hennes for bloggen er så fin og levende.

 

 

Så starter jeg med det som gjorde dagen så rar, ja rar er vel ett dårlig ord for det men det har vært ett sånt rart vær i dag. Solen skinner men snøen dalte ned på samme tid jaja det er jo enda tidlig vår, selv om det er første april i morgen det er jo den dagen som burde være rar. For da må man være på vakt sånn at en ikke blir lurt, godt at det med aprilspøk er blitt litt sånn utvannet er jo ikke så mange som lurer deg lenger jeg er på vakt uansett.

 

Lag dere en fin kveld/natt.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Har ikke gjort så mye i dag.

 

 

 

Har ikke gjort så mye i dag og det har i grunn vært godt, har jo vært i vaskekjelleren for å se om det er noen ledig tid så jeg får vasket noe klær i nærmeste framtid det så litt dårlig ut men så var det en som strøk seg av lista så jeg tok den og det er på fredag.

 

Og så var jeg ute å gikk meg en tur på en times tid, det var en frisk fornøyelse på morgenkvisten det var ikke varmt akkurat 4 minus og litt vind er kaldt det.

 

Så var det hjem og spise litt og drikke ett par kopper rykende varm kaffe, det etter en kjapp varm dusj ja for en må jo være kjapp i dusjen for den strømmen er ikke akkurat billig.

 

Så gikk jeg ut igjen og opp til venninnen min for vi hadde avtalt at jeg skulle komme opp til henne i dag, drakk en kopp kaffe og skravla om alt og ingenting det er så deilig at vi kan det for hos henne kan jeg være meg selv. Var også og handlet for henne så hun fikk i hus det hun trengte, så bar det hjem igjen for min del. Da jeg kom hjem så malte jeg litt slik at jeg kunne komme meg vekk fra alle vonde tanker, det er deilig og har funnet en måte jeg kan få en pause fra alle tanker og følelser som ikke er noe gode det er noe jeg trenger i dag.

 

Nå tenker sikkert noen at jeg holder igjen noe, ja jeg gjør vel kanskje det men det er ikke alt som egner seg på trykk. Det er ikke alt man kan skrive om i livet jeg får holde økonomien utenfor det jeg kan være ærlig om, så det skal jeg ikke skrive om lenger sånn er det bare for så fort jeg nevner den så er det tigging i noens øyne så det temaet får jeg holde meg unna.

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Jaja så er det den tiden i året, ja skattemeldings tid.

 

 

 

 

På formiddagen i dag fikk jeg mail fra skatteetaten, i den sto det at min skattemelding var klar til meg for sjekk og sending. Det ble en gledelig melding jeg får igjen på skatten, det var jammen meg godt for meg får jeg igjen mye andre vil si at det var da lite. Jeg sjekket at alt var med og sendte den, så nå er det bare å vente på at de pengene er på konto når veit jeg ikke. De kom inn kjapt i fjor men ikke veit jeg om det er på samme måte i år, håper det for da får jeg dem før påske hvis ikke så kommer de vel ikke før i slutten av juni. De får komme når de kommer jeg er bare glad jeg fikk igjen og ikke fikk baksmell, hadde jeg fått det så hadde det blitt problemer for meg.

 

Lag dere en kjempe fin kveld og natt når den tid kommer.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Nå snør det men det har vært en fin dag, var på kurs i dag det var mange fine måter å uttrykke seg på.

 

 

 

Ja nå snør det igjen for pokker jeg som trodde vinteren var ferdig men det er fortsatt bare i slutten av mars, ja på fredag får dere passe på så dere ikke blir lurt for da er det første april. Men dette med aprilspøk er det ikke så mye av lenger, jeg tar nesten alt med litt sånn er dette tull eller er det reelt sånn blir det på en slik dag.

 

Den gruppa/kurset jeg ble med på som startet i dag var kjempefin, først så hørte vi på en melodi og så skulle vi fortelle hvor vi var på det indre barometeret etter vi hadde hørt den og hva vi hørte først melodien eller lyttet vi bare til teksten. Jeg følger takten og melodien først og hva det bringer fram av følelser og tanker, om de var gode eller dårlige jeg ble varm inni meg og det var godt. Så var det å begynne med maling og farger, hun som holdt kurset kom med en farge om gangen så skulle vi kakke lerretet og la fargene finne veien rundtomkring selv. Og så skulle vi alle legge bildene på gulvet så skulle vi fortelle hva vi så fra alle vinkler og det ble sett mye i ett bilde der, fikk det ikke med oss hjem i dag for det måtte tørke først så jeg får det med neste uke da skal jeg ta bilde av det så dere får se det dere også.

 

Nå skal jeg fortsette å se på fotball det er privatlandskamp mellom Norge og Armenia Norge leder 5-0 til pause, blir spennende å se hva resultatet blir ved fulltid og om det blir mange mål i andre omgang også. Kampen er på tv2 og den spilles i Oslo.

 

Hånda er fortsatt vond etter uhellet med kokende vann i går.

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

I dag har jeg vært på tur, men fy å det blåste på formiddagen i dag.

 

 

 

I dag tidlig ble det en handle tur før frokosten, det måtte jeg for ellers så hadde det ikke blitt noen frokost. Så ble det en kopp kaffe og noe å bite i da jeg kom meg hjem igjen, det ble også lest en del blogger sammen med kaffen. Så gjorde jeg meg klar til tur og koke opp vann til kaffe er en risikosport, ja jeg klarte selvfølgelig og brenne meg noe helt sinnssykt på håndbaken. Først på plata og så når jeg skulle helle det kokende vannet over på termosen, så ble det å holde hånda under lunkent vann til avkjøling det var ikke mye godt det heller og det ble store blemmer av det. Ja sånn kan det gå når man er uoppmerksom, men som det sies så skjer de fleste ulykker i hjemmet dette var faktisk slurv som gjorde at jeg fikk brent meg sånn kan det gå.

 

Men jeg kom meg på tur hadde med meg to kopper en til kaffe og en til rett i koppen suppe, hadde med meg to slike supper så jeg trengte faktisk ikke tenke på middag i dag den spiste jeg på tur. Tok meg en enkel salat da jeg kom hjem, trengte ikke mer enn det.

 

Å den hånda jeg fikk kokende vann over er fortsatt veldig vond men det går vel over igjen, men hvis jeg steller skaden godt så kanskje den varer lengre er ikke noe jeg ønsker sånn er det bare.

 

Nå skal jeg se litt på tv før jeg finner senga, skal på kurs på mestringssenteret i morgen en slik uttrykksgruppe gleder meg faktisk. Skal gå dit i morgen i stede for på onsdag denne uka, over påske skal jeg være der to ganger i uka pluss en time på fredag for da skal jeg også på medisinsk yoga det gleder jeg meg til.

 

Lag dere en fin kveld og en god natt når den tiden kommer.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Det ble en fin dag med sol og varme.

 

 

 

Ja nå har det vært veldig fint og varmt i noen dager, og da livner det på marka og mange vår blomster finner veien fram. Det er så fint å finne noen spe spirer av hvitveis og andre blomster, ja nå får jeg håpe at vi slipper unna mer snø selv at jeg aldri skal være så sikker på at det ikke kommer mer snø.

 

Så også at det er kommet opp krokus og andre blomster i hager og i parker, så nå vil jeg faktisk bare ha vår og sommer og i natt så stilte vi klokka fram til sommertid. Så nå blir det lengre lyst om kvelden ja litt og litt selvfølgelig, og det blir også tidligere lyst på morgenen det skal bli en fornøyelse og få sommer nå.

 

Har vært på en lang og fin tur som jeg gikk veldig fort ja slik power gåing veit ikke hvordan man skriver det på engelsk sånn er det bare, jeg er glad jeg ikke tok på meg noen jakke for det hadde blitt for varmt å gå fort over en time i 14 grader så det ble en tynn ull genser på i dag.

 

Nå skal jeg til med å skrive handleliste til i morgen tidlig, får bare håpe at pengene mine kommer inn så jeg har dem når jeg skal gå i butikken klokken 07.00 det var de ikke forrige mandag. Ja da kom de ikke før på tirsdag og det var jeg ikke helt fornøyd med da, så denne uken som var så handlet jeg ikke inn stort men klarte å holde meg innafor budsjettet så greit nok.

 

Nå skal jeg slenge meg på sofaen og se litt på tv, er godt å bare ta resten av dagen som den kommer.

 

Lag dere en fin ettermiddag og kveld.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Sånn da er det søndag, i morgen er det hverdag igjen.

 

 

 

Ja hurra i morgen starter en ny uke, jeg er ikke så glad i disse helgene og helligdager. Når man ikke har noen som bryr seg om at jeg lever en gang, nå tenker jeg ikke på dere der ute som leser bloggen min men min familie de bryr seg katta om det. Så jeg får bare ha det sånn ja ensomheten er til å ta å føle på om dagen, ikke bare den men også mindre verdihetskompleksene er også gjeldene ovenfor de som er i familien min.

 

Så jeg tenker nå at jeg skal leve mitt liv så får de leve sitt med eller uten meg /dem, det får være dem som tar kontakt nå ikke meg jeg har prøvd. Jeg klarer meg også veldig godt uten dem, sånn er det bare venner kan man velge det kan man ikke med familie sånn er det bare. Og jeg føler jo at de begynner å bli ukjente for meg og da føler jeg meg ukomfortabel rundt dem også, det er ikke noen god følelse det heller så den kan jeg være foruten. Nei nå får jeg slutte å klage men dette er sårt for meg uansett, det er jo bare å få puttet de følelsene i en skuff og glemme dem enkelt er det ikke men det må gjøres for at jeg selv skal få det bedre med meg selv.

 

Lag dere en fin dag alle sammen.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud-Marit.

Så var nok en dag blitt til kveld.

 

 

 

Har da fått gjort noe i dag også ikke så mye men litt, var nede i vaskekjelleren i dag for å skrive meg på lista skal vist vaske klær i morgen så da har jeg noe og gjøre da også. Så var jeg på en liten tur i parken i dag den heter magasinparken, det ble en fin liten runde så jeg fikk sortert noen tanker som også er litt godt.

 

 

I dag har det vært en fin sol fylt dag, så det var deilig hadde med meg vann i ei flaske og satte meg i solen og bare glante utover elva.

 

 

 

Jeg vant også en konkurranse i dag, jeg var med i en hos en med blogger det var en morsom konkurranse. Han ville ha hjelp med å finne navn til sin el sparkesykkel en frøken er den, jeg foreslo GT Sara som var ei festlig dame med fart i og hun var ei snill dame som var rapp i replikkene så da passet det bra med det navnet. Og her kommer linken til bloggen som konkurransen var på, her kommer linken og ta en titt innom den om du har tid for han har mange fine innlegg jeg har fulgt han i mange år nå.

https://bunny.blogg.no/aud-marit-er-vinneren.html

 

Nå skal jeg se litt på tv, og etter hvert skal jeg vel finne senga her.

 

Lag dere en fin kveld alle sammen og god natta når den tiden kommer.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud- Marit.

God morgen folkens, eller skal jeg si langt på dag.

 

 

 

 

Kan jo ikke si det er morgen nå for her har jeg holdt det gående siden 06.00, hva har jeg nå holdt på med haha minst mulig på mest mulig tid. Jo jeg kom meg opp for egen maskin i dag også og det er jeg veldig fornøyd med, har drukket mine to kopper kaffe lest meg igjennom noen blogger det er noe av det første jeg gjør på morgenen. Er litt rart dette med hva man gjør hver dag, det blir jo rutine men så tidlig på morgenen så er det ikke så mange av de jeg leser som har skrevet noe nytt enda noen er det jo.

 

Har også gjort i stand en haug med klær som må en runde i vaskemaskinen, så det er vel bare å ta en tur ned i vaskekjelleren og se om det er noe ledig tid i løpet av helga. Helg ja den er jeg ikke så glad i at det gjør noe, men den kommer enten jeg vil eller ikke slik er det bare. Nå som det er så fint vær i disse dager så er det bare å benytte dem ute på tur, skal se om jeg har nok kaffe så jeg kan ta med meg litt i en termos så er det bare å legge ut på tur ja om det så er bare ut i en av byens parker i dag.

 

Har litt smerter i kroppen i dag så det blir nok ikke den lengste turen i dag, litt smerter var vel å slå av for kjentfolk pleier jeg og si for de er så intense i dag men det er jo bare å sette den ene foten foran den andre å komme seg ut. Nei nå får jeg slutte å klage for jeg er glad for at det ikke tok times vis å komme seg opp av senga i dag, det er andre som har det verre enn meg tenker jeg da men hva hjelper vel det meg. Og de fysiske smertene kan jo ikke ta over for de psykiske smertene, selv om jeg skulle ønske det for de psykiske smertene er verre enn de fysiske nå om dagen.

 

Lag dere en fin fin dag.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Dagen i dag atsjo jaja.

 

 

 

Dagen startet med frokost og blogglesing, ja og mye nysing for det er jo våren så sånn er det. Så ringte venninnen min så jeg tok en tur opp til henne, og der ble det en del skravling og litt kaffe. Var også oppe i butikken for henne sånn at hun fikk i hus det hun trengte for helgen, så når jeg kom ned igjen fra butikken så skravlet vi litt til så gikk jeg meg en lang tur. Det var faktisk veldig deilig og gå tur i dag, Jaja så veldig lang ble den ikke gikk ca 15000 skritt det ble tur retur gravlunden der min mor ligger begravet.

 

Jeg er veldig fornøyd med lengden på den turen, så da er jeg fornøyd med det jeg har fått gjort i dag og det er jo det viktigste for meg.

 

Nei nå skal jeg avslutte her og ønsker dere alle en riktig god natt når den tiden kommer.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud-Marit.