God morgen folkens, eller skal jeg si langt på dag.

 

 

 

 

Kan jo ikke si det er morgen nå for her har jeg holdt det gående siden 06.00, hva har jeg nå holdt på med haha minst mulig på mest mulig tid. Jo jeg kom meg opp for egen maskin i dag også og det er jeg veldig fornøyd med, har drukket mine to kopper kaffe lest meg igjennom noen blogger det er noe av det første jeg gjør på morgenen. Er litt rart dette med hva man gjør hver dag, det blir jo rutine men så tidlig på morgenen så er det ikke så mange av de jeg leser som har skrevet noe nytt enda noen er det jo.

 

Har også gjort i stand en haug med klær som må en runde i vaskemaskinen, så det er vel bare å ta en tur ned i vaskekjelleren og se om det er noe ledig tid i løpet av helga. Helg ja den er jeg ikke så glad i at det gjør noe, men den kommer enten jeg vil eller ikke slik er det bare. Nå som det er så fint vær i disse dager så er det bare å benytte dem ute på tur, skal se om jeg har nok kaffe så jeg kan ta med meg litt i en termos så er det bare å legge ut på tur ja om det så er bare ut i en av byens parker i dag.

 

Har litt smerter i kroppen i dag så det blir nok ikke den lengste turen i dag, litt smerter var vel å slå av for kjentfolk pleier jeg og si for de er så intense i dag men det er jo bare å sette den ene foten foran den andre å komme seg ut. Nei nå får jeg slutte å klage for jeg er glad for at det ikke tok times vis å komme seg opp av senga i dag, det er andre som har det verre enn meg tenker jeg da men hva hjelper vel det meg. Og de fysiske smertene kan jo ikke ta over for de psykiske smertene, selv om jeg skulle ønske det for de psykiske smertene er verre enn de fysiske nå om dagen.

 

Lag dere en fin fin dag.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg