Da får en finne sengehalmen og svige seg rundt….

 

 

 

Dagen i dag har vært en ny dag med stekende varme fra en sol rik og skyfri himmel, nå ønsker jeg meg en dag som blir litt overskyet og litt lavere temperaturer for nå har vi hatt nok av det gode. Men jeg er nok den eneste som mener dette men det får jo bare være, for jeg er nå noe sliten av og ha det så varmt om natten så en ikke får sove.

 

 

 

Men nå har jeg tenkt og kneble beinhaugen og krype under et laken og se om jeg får en time eller to på øyet før jeg må stå opp igjen, så nå har jeg tenkt til å ta en titt på baksiden av øyelokkene. For nå glir dem igjen hele tiden så det tar så lang tid å skrive dette korte innlegget, men jeg får vel nå avslutte med og si god natt til dere alle mine lesere.

Vi blogges i morgen da er det en ny måned med nye muligheter... 

Herregud.

 

 

 

Det er en jungel av blogger i denne bloggverdenen og vanskelig og finne blogger å lese, og det er mange som lurer deg inn på sin blogg med skrikende overskrifter de roper om oppmerksomhet. De bloggene er slike blogger som jeg ikke gidder å gå inn på blant dem som bloggshouts og har uthevet skrift med store bokstaver for mange av dem skriker etter oppmerksomhet, det er en blogg som jeg leser hver dag som gjør det men hun som skriver den har så mye fornuftig og godt og komme med at hennes blogg går jeg inn på og leser det hun har og komme med og se hva andre mener om hva hun har skrevet og hun får mye ufortjent dritt som hun ikke fortjener. Men hun virker som en dame som har bein i nesa og kan takle det men uansett så tenk dere om hva dere skriver i en bloggers kommentarfelt for det er ikke alle som kan takle det like godt som denne dama.

 

 

Jeg er innom alle de bloggene som jeg følger fra en til tre ganger om dagen, det er det ikke alle som gjør tror jeg da men skulle ønske at jeg hadde flere som hadde villet følge meg sånn at jeg kan følge dem og ha flere blogger og lese for i denne jungelen er det ikke enkelt å finne dem for det er jo de samme som er på toppen av blogglista og bloggtoppen. Det er sykt moro at det er en av mine følgere og blogg som jeg følger er og se høyt på de to listene hver dag, det er jo inspirerende for meg også ellers så er det bloggere som skriver om mye dumt som ligger øverst det er jo hun silikon prinsessen Sraad og alle hennes dumme kjøp.

 

Hva med oss som skriver om hverdagen vår og hva vi sliter med psykisk men så kommer det så stygge kommentarer at vi ikke har lyst til dette lenger, så har du dem som kommer med så mange og støttende kommentarer og da sier disse som kom med stygge kommentarer at vi er med i en klan og da begynner bråket. Noen ganger så skulle en tro at en er i en barnehage for voksne mennesker, for mange av disse er så drama dronninger at dere begynner og skrive innlegg om en og linker til innleggene mine som de mener er myntet til dem. Er det lov å skrive om et menneske i en negativt lys og linke til min blogg uten at jeg har samtykket? bare lurte for jeg ville ikke ha gjort det uten å spørre om lov det er gjort om meg.

Mai i tekst og bilder.

 

Mai.

 

 

 

Nå i dag så er det den nest siste dagen i mai og da hadde jeg tenkt og lage et innlegg om hvordan denne måneden har vært både positivt og negativt, både med bilder og tekst for å se hvordan det blir tatt i mot av dere som lesere. Det er vel noen som kan ta ting personlig og det er ikke det som er meningen med det, jeg vil bare vise at jeg også er et menneske og ikke bare en gjenstand som folk kan kaste rundt som en kaste ball til sin egen fordel.

 

 

Og nå kommer noen bilder fra opplevelser som har vært positivt for min del, som å gå på fjellet og at det har kommet dyr på museet som er her i nærheten som heter lågendalsmuseet. Så da er det bare å starte med bilder så får dere se det, det er utrolig fint, og snart kan barna få være med på foring av sauer, lam, geiter og killinger.

 

Nydelig eller det syntes i allefall jeg det er og når jeg skulle opp på det fjellet så jobbet jeg virkelig hardt, men når man kommer på toppen så var jo belønningen så fin at det ikke var noe jeg angret på at jeg gjorde utsikten var helt ufattelig fin. Bildene taler sitt klare språk og kan ikke sies med ord, og dette var en tur som mine to gutter var med på det var en morsom tur for oss allesammen til og med lille Elvis gutten min var med og han hadde det veldig fint med mange pauser med vile i skyggen og masse vann på både han og oss tobeinte.

 

 

Negative:

 

 

Det at noen må dra fram at jeg henger ut andre i mine innlegg og trekker dem i et dårlig lys og det har aldri vært meningen med noen av innleggene mine, men det er noen som klarer og finne noe i mine innlegg som er myntet til den personen men det får jo være demes sak for det er ikke det som er meningen med det jeg skriver om er rettet mot noen.

 

Mai startet kald og regnfull og vi trodde aldri snøen skulle smelte før 17 mai og det gjorde den, og det var kjempe bra for da er det på tide og ta fram posene mine og begynne og samle flasker noe som er positivt men det ente her på negativt litt feil. Men med tomflaskene så blir det mer penger på meg også og det er jo positivt. Men 1 mai ble en våt og kald dag for dem som spiller i korps så det er beundrings verdig for dem som skal spille på en slik dag.

 

JEG FÅR AVSLUTTE HER OG HÅPER PÅ EN LIKE FIN JUNI SOM VI HAR HATT STORE DELER AV MAI...

 

Ja jeg er på ferie i byen.

 

Ja vi er på ferie i byen vi på et sted som kalles lågendalsmuseet  i Kongsberg og det er et kjempe fint sted og være i sommer, og det kommer mange som kommer og hilser på meg og mammaen min.

 

Er her sammen med flere venner som sauer og lam, geiter og killinger, noen høner og kanin det kommer også kuer og gris, så vi blir mange av oss men en ting er helt sikkert at jeg koser meg.

 

 

 

 

 

Dette innlegget er ikke sponset på noen som helst måte, det går ann og kjøpe egg fra de brune og fine hønene som er her og de får dere kjøpt i resepsjonen. Der får dere også kjøpt is og hjemmelagede sukkertøy som er utrolig gode, det er også mulig å kjøpe kaffe og muffins og brus. Så dette er et idyllisk sted som ligger fem minutter og gå til sentrum mitt i byen.

Nå skal jeg prøve og finne ladestasjonen min.

 

 

 

 

Etter en lang og varm dag så ble jeg veldig glad når jeg så det regnet litt, det eneste som var litt dumt med at det bare var litt som kom av nedbør er at det ikke hjalp på tørrheten i bakken da trenger vi en rot blaute eller to så gress og lyngbrann faren blir avlyst. Skulle ønske at det kunne ha regnet om natten ja jeg mener det hele natten sammenhengene styrtregn om natten.

 

Det ble også mange grader ned så nå blir det levelig i natt så det går ann og få sove for det har vært mer eller mindre i de siste ukene,  så dette blir en kjempe god natt håper jeg for nå er jeg så trøtt og sliten at jeg ikke orker å holde øyne åpne lenger.

 

 

Så nå står de vel bare igjen og si natti natta til dere allesammen  og bare håpe at jeg får sove, og at der får en god nattesøvn alle sammen.

Nå har jeg fått karret meg til og skrive innlegget om de som ble ukens blogg.

 

 

Jeg hadde en ukens blogg konkurranse her på bloggen min og nå har jeg trukket ut hvem som ble det, damen som vant er 50 år og er fra Trondheim hun skriver veldig bra blogg som tar opp mange gode temaer og skriver så billedlig og godt at en skulle tru at man er med. Hun har også mange vakre bilder av både natur og de hel nydelige kattene hennes, hun har også mange støttende ord til alle. Dere finner bloggen hennes her på denne linken http://dixierose.blogg.no/

 

 

Jeg har også trukket ut en ukens leser dette er en ung dame som jeg kjenner meg veldig igjen i for vi har med barnevernet å gjøre men på forskjellige måter, jeg håper bare at alt ordner seg for henne. Hun har mange fine innlegg på bloggen sin som dere burde ha tatt en titt på. Bloggen hennes finner dere på linken http://orkanen.blogg.no/

 

 

Jeg fikk tre på meldte så jeg bestemte meg for å ha to ukens lesere så ingen skal føle seg glemt for alle tre er gode og lærerike blogger, denne siste som meldte seg på sliter veldig med angst og har ADHD som ikke er noen enkel sykdom og ha. hun har det veldig vanskelig på mange plan og jeg kjenner meg igjen i hva hun skriver på bloggen sin. Bloggen hennes finer du på linken så ta en titt på bloggen hennes her http://kaosverden89.blogg.no/

 

Det kommer snart en ny ukens blogg konkurranse snart så dere får følge med.

 

Det var en nydelig dag med guttene mine og utsikten var upåklagelig spørr du meg Bildene taler vel for seg selv.

Det var en vakker dag og ha samvær med guttene og vi gikk opp til knutetoppen i Kongsberg, vi hadde utrolig flott utsikt ut mot Telemark man kan såvitt se Gaustatoppen fra der vi sto på grunn av varme disen.

Men det er ikke noe og utsette på utsikten..

 

Det var litt av en tur og jeg er utrolig stolt av mine to gutter som gikk hele veien i det ulent terreng, og for en gangs skyld så skal jeg skryte av meg selv også. Med de ledd problemene som jeg har så syntes jeg at jeg var utrolig flink jeg også som klarte og komme meg til toppen på overkanten av en time, det var en stigning på 200 meter vi startet på 750 meter over havet og gikk opp til 950 meter over havet.

 

 

 

 

Dette kunne like gjerne vært deg.. Tenk om det var deg.

 

 

Hei allesammen jeg har lenge tenkt å poste dette innlegget, men det har tatt en evighet å få det slik jeg vil jeg vil med det si at det har ikke vært enkelt å få det til uten at det skal se ut som klaging. Noe det ikke er for dette er kalde fakta, og jeg får håpe at dere ikke tolker dette feil. Da jeg var yngre så fikk jeg høre hvor stygg og dum jeg var/er, noe jeg har lært nå er at jeg er ikke dummere enn det jeg føler meg. Ble også sparket mens de ropte stygge ting om meg som jeg viste jeg ikke var eller hadde gjort, så nå når jeg kommer inn et sted og det blir helt stille når jeg kommer inn i rommet så går jeg heler ut igjen. Så går jeg inn igjen og da sier jeg kan dere ikke prate med meg og ikke om meg, da er det noen som blir helt rød i tryne og går andre bare sitter der og ser ned i gulvet.

 

Det er da man skjønner at man har tatt noen på fersk gjerning i å baktale  meg eller rett og slett at de bare syntes det er gøy med stille mobbing og utfrysing, og når de blir konfrontert om det så syntes de det er flaut. Og det er ikke mye moro og bli på det kurset så jeg spurte om å bytte gruppe, noe som gikk helt greit og i den gruppa så er det et godt sammhold og jeg er blitt godtatt som en av gjengen og da syntes jeg det er gøy å komme to ganger i uken. Vi har til og med treff hos hverandre og ute på kafe noe jeg aldri har opplevd før, og det er veldig positivt å kunne si at til og med jeg er inkludert i en gruppe for jeg er egentlig en glad og munter dame men jeg har blitt tråkket ned i så mange år at jeg tror selv at jeg er dum og stygg.

 

Men jeg er ikke verken slem eller stygg eller dum, jeg er både sosial, snil og flink til mye men noen ganger så blir alt jeg gjør missforstått for det jeg skriver om blir tolket feil men nå så har jeg vel skrevet nok for i dag.
 

Tenk dere om hva dere legger ut på nettet. Fredag og helg betyr fest.

 

 

 

 

 

 

 

Godmorgen allemann nå er det fredag morgen og snart helg i går kveld så møtte jeg min yngste sønn som skulle på sommeravsluttning for turne gruppa for gutter. Utover kvelden så var det mange som var ute å hadde festligheter så nå skal jeg og lille Elvisgutten ut og gå morgentur og se om disse store som satt og drakk og hadde det moro la igjen tomflaskene sine.

 

I går ble det mye men får håpe det blir mye i dag også for da blir det slik at jeg ikke behøver å bruke noe av de pengene som kommer inn på mandag, jeg ønsker jo å ha noe penger i helgen også for i morgen skal jeg ha samvær med mine herlige godgutter vi skal gå tur på et fjell her i nærområde som heter knuten så da blir det noen fine naturbilder derfra som kommer på bloggen ved en senere anledning.

 

Jeg skal ikke ha med bilder av guttene mine for jeg ønsker ikke og legge dem utover på nettet, slik som mange andre gjør for barna må jo vite hva som blir lagt fram av dem. Det kan jo bli følger av det som jeg legger ut her inne så man må jo tenke seg om litt, det er jo ikke sikkert at barna vil ligge ute på internett det finnes jo personvern for alle også bara dine.

 

Dere får ha en god fredag formiddag og så blogges vi..

UKENSBLOGG

 

 

 

Dette er noe jeg har tenkt på lenge nå har jeg tatt mot til meg, så nå kjører jeg i gang en ukensblogg konkurranse her på bloggen min. På søndag så trekker jeg en ukens blogg og en ukens leser, og omtale for hver og en av de som blir trukket ut med en link til bloggen deres.

 

Dere som har lyst til å være med må bare skrive en kommentar i kommentarfeltet under dette innlegget hvor det står jeg er med.

 

Alle kan være med så jeg får noen flere blogger og lese.