Har vært på langtur i dag.

 

 

 

Jeg veit at jeg skreiv i mitt første innlegg i dag at jeg ikke kom til å gå meg en lang tur, men det ble det uansett for jeg har da gått 17000 skritt i dag så det ble ett lite stykke. Var også innom venninnen min for hun ringte meg når jeg var på tur ut, så jeg gikk opp til henne og vi satt og skravlet over en kopp kaffe. Da gikk jeg også opp på butikken for henne så hun fikk handlet til helgen, det er faktisk godt for meg å gjøre noe for andre mennesker setter meg selv alltid bakerst det har jeg alltid gjort.

 

Og da jeg var på vei hjem så fikk jeg melding fra posten at det hadde kommet en pakke til meg som var klar for henting, så den hentet jeg på vei hjem og jeg vil gjerne takke personen som hadde sendt meg pakke. Alle passet meg helt fint så jeg skal bruke ett par av dem på turen min i morgen, og det kommer bilder i morgen for nå har jeg for dårlig lys her inne i stua.

 

 

Nå blir det mye tv titting for nå orker jeg ikke noe mer for i dag, er faktisk veldig sliten etter denne dagen og turen min ble bare en da men den var lang i tillegg gikk ut klokken 12.00 og kom hjem klokken 18.00.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Sol ute så verandaen neste.

 

 

 

Er ikke så mye annet jeg skal i dag enn å ta dagen med ro, kan jo hende det blir en tur eller to da. Det er bare godt å gå en tur så det skal jeg gjøre, det er bra både for kroppen og skjelen for da kommer en på andre tanker enn dem jeg har akkurat nå. Skal ikke skrive så mye mer om det nå, kanskje senere i dag men ikke nå. Skal snart ut på tur for å kjenne at jeg lever, har så mye smerter i kroppen at ja jeg kjenner at jeg lever så fort jeg beveger meg til og med i fingrene.

 

Sånn nå skal jeg avslutte her har ikke så mye mer og komme med akkurat nå, ønsker dere alle en kjempefin dag uansett hvordan været er hos dere.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Er det feil på topplista, har vært mye som har gått feil hos dem om dagen.

 

 

 

Det må være noe feil hos blogg.no om dagen først så er det trøbbel med inntektstelleren, har skrevet mail men fikk beskjed tre dager etter hverandre at gmail ikke hadde fått levert mailen til blogg.no så det har jeg gitt opp. Og nå så er det topplista jeg har mange flere lesere enn det som vises på topplista, ser ut til at det er den samme som det var i går så noe er riv ruskene galt som jeg mener de burde klare å ha rettet på nå.

 

Da er det bare å vente å se hva som skjer i morgen da, jeg gidder ikke å sende mail for den får de jo ikke levert til dem så det er bare å gi opp og får de levert den så får jeg aldri svar på de mailene jeg har sendt uansett.

 

Trodde de skulle svare på mailer til hjelpe senteret men nei da det skjer ikke meg, så det er noe jeg har gitt opp for lengst.

 

Nei nå skal jeg fortsette å se håndball kamp med gutta våre som går på Zebra, til pause så leder de med 5 mål flinke disse guttene våre.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Skal en karre seg på en liten tur ut.

 

 

 

I dag har alt vert vanskelig bare det å stå opp og få på seg klærne har vært en jobb i seg selv, men nå skal jeg ta meg en tur i butikken trenger noen småting til helgen gjør det i dag for da har jeg en unnskyldning til å gå ut. Orker ingen langtur i dag så det blir med den turen til butikken og hjem igjen, er noen dager som er sånn også skal ikke skrive så mye mer om det. Vil jo ikke framstå som svak heller, nei nå begynte det å regne igjen men det driter jeg i nå for nå har jeg bestemt meg for å gå denne turen.

 

Så vær får være vær sånn blir det.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Nå er vel tiden inne for å finne senga.

 

 

 

Ja nå er jeg utrolig trøtt og sliten, faktisk så er øyenlokkene veldig tunge nå så det skal bli deilig å ta ett møte med puten. For det har vært en del i dag, ikke alt jeg deler på bloggen min heller sånn er det bare. For da hadde vel folk bare vridd og vrengt på det, hadde vel blitt både analysert å tatt ut av kontekst så noe lar en faktisk være å skrive om selv om det hadde vært bedre å kanskje dele det men jeg gjorde det ikke for det var for vondt å få vonde kommentarer på det.

 

Nei nå skal jeg faktisk avslutte her før jeg sovne før jeg får postet dette innlegget, for øynene glir igjen hele tiden så nå skal jeg avslutte dette innlegget med å ønske dere alle en riktig god natt.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Noe jeg aldri skal bruke mer.

 

 

 

Som jeg skrev i går i dette innlegget https://audmarit.blogg.no/sann-na-er-dagens-tur-gjort-slitsomt-men-godt-i-dag.html

 

så skrev jeg at jeg trenger nye sko men ikke hadde råd til dem nå å heller ikke om ett år eller to, og da fikk jeg ett spørsmål  at jeg kunne bruke spleis. For å si det sånn det kommer ikke til å skje, for da blir det bare bråk og krangling og folk mener jeg tigger noe som jeg overhode ikke vil derfor lar jeg det være.

 

Da går jeg heller tur og får så veldig vondt i beina for skoene er så vonde, jeg kan da ikke gå tur i skogen på høye heler eller i tøfler. Det er de eneste fottøyene jeg har som ikke er totalt utslitt, så det blir bare små korte turer en stund framover for beina og ryggen har ikke godt av lengre turer sånn som det er nå.

 

Men uansett så blir det ikke laget en spleis bare for å gå til anskaffelse av nye sko, det blir jo bare en masse dritt som kommer min vei bare for at jeg har gjort det så det kan dere bare glemme blir aldri brukt spleis her i gården mer.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

God morgen eller kall det formiddag. Haha.

 

 

 

Har også i dag startet dagen med å sitte på verandaen, kost meg med kaffekoppen og et knekkebrød med ost på. Det er så deilig å kunne bruke verandaen til å spise frokost, eller bare sitte der og nyte den friske luften og en røyk haha ja jeg røyker men hvem har vel noe med det. Jeg veit det både er dyrt og usunt, men det er jo min helse og mine penger jeg bruker på tobakken så ta det med ro det er i budsjettet mitt.

 

Nå skal jeg ta på meg jakke og sko og gå en tur opp til venninnen min hun ringte akkurat nå, så da får jeg slått i hjel litt tid i dag også. Skal også gå en tur ellers også så det kan jo bli ett innlegg om den turen min i dag også, veit jo ikke hva dere syntes om den slags men gjør det uansett.

 

Så jeg ønsker dere alle en riktig god dag videre, kos dere så godt dere kan bedre får en jo ikke gjort det haha.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Får se om man får nattero her får håpe det, er jo bare tirsdag og ikke fredag enda.

 

 

 

Ja nå ønsker jeg meg kvelds ro og håper på natte ro, det høres ikke slik ut akkurat nå full musikk hos naboen under ikke for å klage men jeg kaller ikke det bråket for musikk men det er en annen sak. Alle har jo sin egen musikk smak og den de kjører på er ikke min smak av musikk, god vi alle er forskjellige men å ha det så høyt på at det forstyrrer alle andre det er ikke greit.

 

Er ikke noe vits i å si noe for da blir det bare verre, å klage til styret er heller ikke noen vits i heller for det blir ikke gjort noe med det blir bare lagt bort å der blir det. Så det er noe jeg ikke gidder mer de får bare bråke til de er ferdig, om det blir langt på natt eller ikke får bare være jeg kan jo sove så lenge jeg vil i morgen det kan ikke de som bråker den ene skal i alle fall på jobb i morgen tidlig.

 

Nå begynner det å bli litt mer stille så da kan vel jeg også snart krype til sengs  også  må nok vente til han kommer inn igjen etter kveldsturen med hunden, da går i alle fall de til sengs og da kan andre også gjøre det.

 

Skrev ikke dette for å henge ut noen, dette er bare det som er reelt her i gården hver eneste kveld og hele helgen.

 

 

Så med disse ordene så ønsker jeg dere alle en riktig god natt.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

 

 

sånn nå er dagens tur gjort, slitsomt men godt i dag.

 

Her er jeg kommet meg ned til byen og satte meg ned på en benk i parken, det gjorde jeg etter at jeg hadde vært innom en sportsbutikk å tittet på noen gode sko til å gå turer i. Ja de skoene jeg har nå har jeg hatt i tre år og er noe utslitt så jeg var innom å tittet på noen gode joggesko å gå tur i, men fy for noen priser det er på nye Hoka joggesko det er de beste for mine bein har ikke råd til det i år ser det ut til så jeg får bruke de jeg har selv om jeg får vondt i beina etter en stund. De er blitt skeive etter årenes løp men det får bare gå, jeg har ikke 2899 kroner til nye nå sånn er det bare.

 

 

Etter å ha sittet i parken så vendte jeg hjem igjen å da gikk jeg om Laagendalsmuseet, på vei dit så så jeg disse vakre hvitveisene det er de første jeg har sett i år så nå begynner det å nærme seg vår og sommer vakre ja det syntes jeg da. Nå er det faktisk bare å se fram til lysere og varmere dager, og at vi kanskje kan åpne litt opp her i landet så det hadde gått an og gå på uteservering og tatt en øl. Men det er nok lenge til enda, er jo ingen form for slik servering her i byen.

 

 

Og så hadde jeg kommet meg opp på Laagendalsmuseet det er som et bygdemuseum med mange gamle hus, dette er en gammel telegraf det er ett kjempe koselig og fint hus i tømmer. Nå så brukes det som en krambu når de har åpent om sommeren, de selger hjemmelaget gammeldagse drops og annet godt og leker de selger også egg fra hønene som går der oppe på tunet de er så gode.

 

 

Dette er en gammel kiosk som sto nede i byen i nærheten av kinoen også den gamle kinoen, tenk om kioskene hadde sett slik ut i dag. Denne kiosken kan jeg huske de hadde den beste softisen jeg har noen sinne spist, savner den stort og brusen var også lokal det samme med softisen.

 

 

Nei nå får jeg avslutte med å si at jeg er hjemme igjen, og hadde tenkt å stoppe nå før jeg skriver meg helt vekk.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Nei skal en snart kreke seg ut en tur?

 

 

 

Nei skal en snart finne på å gå ut en tur sånn at en kommer på andre tanker eller skal en la det være, er ikke helt sikker på hva jeg vil sitte ute på verandaen eller gå en lengre tur. Har allerede sittet ute og slikket sol i flere timer, men jeg burde vel ha gått meg en tur også ikke bare sitte å late meg i sol veggen.

 

Veit ikke hva jeg vil med denne dagen i dag, er i ett slikt humør at jeg veit ikke hva jeg vil. Sånn er det vel noen dager for alle ikke sant, det er bare det at her i huset så blir det alt for mange slike dager. Så det er vel bare å brekke seg ut av stolen å hoppe i skoene og få på seg en tynn jakke og komme seg ut en tur. Er bare det at jeg veit ikke hvor jeg skal gå, men turen blir den vegen jeg bestemmer meg for å gå.

 

Blir det en tur så kan det jo også hende at jeg skriver ett innlegg under den turen også, de som følger med får se om det skjer. Hadde jo vært fint å vise dere at jeg faktisk er ute også ikke bare at jeg skriver om det, så jeg tror det blir en fin tur uansett så bare følg med blir ingen video som enkelte gjør det blir bilder og tekst. Men det blir skrevet på mobilen så det kommer ikke til å bli mye tekst.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.