Nå er det en ny uke og to dager til vi kan si og skrive mai.

 

 

 

Det er mandag og nest siste dagen i april, så kommer mai med mange hellig dager er bare en som er den dagen jeg gleder meg til og det er 17 mai. Det er en ting med 17 mai jeg gleder meg til og det er alle korpsene som er ute i gatene og spiller, det er noe av det beste med denne dagen ellers så skal jeg være alene men slik er det jo med en ensom ulv som meg. Skal ikke klage mer over det for er jo det ellers også, så jeg må jo snart lært meg det å være alene tenker jeg men så enkelt er det ikke for å si det pent.

 

Er jo mange fine dager med sol og varme og alt spretter opp av bakken, kan jo bare være ute og se på at det blir nye andunger og dyrelivet og naturen livner til nå på våren. Så jeg tenkte nå har jeg også livnet til og humøret er bedre, ikke det at jeg har vært i dårlig humør på vinteren men det har vært for mange opp og nedturer mest det siste grunnet at jeg har følt at jeg har vært mer isolert i vinter og da blir følelsen av ensomhet enda større og mer markant.

 

Nei nå får jeg slutte å syte og klage tenker nok andre, men jeg skriver bare det jeg føler og tenker om meg selv og mitt liv i dette innlegget. Har mye mer å skrive men det kommer i neste innlegg.

 

 

Lag dere en kjempefin dag.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud – Marit.

 

Det er fredag og helg tanker rundt det.

 

 

 

Ja så er det fredag og det er snart helg, det er faktisk siste helgen i april men for å si det sånn så er ikke jeg så veldig glad i helger.

 

Har noen tanker om hvordan jeg kanskje kan snu det, hver helg kan jeg gjøre til en liten ferie og finne på ting jeg gjorde på ferie før da jeg jobbet det er lenge siden jeg hadde en jobb. Men gjøre noe annet som jeg ikke gjør eller om dagen, jeg må bare tenke litt til på akkurat det punktet på hva for det veit jeg ikke er jo så lenge siden.

 

Og med det at det er siste helgen i april ja på onsdag er det 1 mai arbeiderenes dag, på torsdag så er det en merkedag for Kongsberg det er denne dagen 2 mai 1624 så ble byen grunnlagt og det er jubileum i byen hele 400 år kongeparet kommer på besøk  og alt.

 

Nå kan jeg si at sommeren nærmer seg litt og litt, må bare bli ferdig med mai så er det sommer etter min mening.

 

 

Lag dere en kjempefin vårdag.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud – Marit.

Sånn da er denne dagen over for min del.

 

 

 

 

Dette blir ikke noe langt innlegg, bare si noen få ord til dere alle. Nå har det seg sånn at jeg er så trøtt at jeg stuper, øynene glipper og glir igjen hele tiden derfor blir ikke innlegget langt i fare for og sovne.

 

Så god natt Norge sier jeg bare.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud – Marit.

 

Ble en kort tur i dag har haglet og regnet mye.

 

 

 

Har ikke vært store utflukten i dag, gikk en tur opp til venninnen min ringte i det jeg skulle låse opp døra her hjemme.

 

Jeg gikk opp til henne det regnet litt men gjorde ingenting, vi tok en kopp kaffe og skravlet om alt og ingenting. Var også oppe og handlet litt for henne, da jeg kom ut av butikken så haglet det isoporkuler ja det haglet var rimelig store.

 

Når jeg kom ned igjen til henne så var det en kopp til med kaffe, og enda mer skravling er godt å ikke må ta seg sammen og spille tøff for hun ser jo hvordan jeg har det uansett og det er godt syntes jeg da.

 

Da jeg var på vei hjem ramlet det en tanke i hodet, å jeg som skulle ta noen nye bilder til bloggen det hadde jeg glemt som det som oftest hver gang jeg har bestemt meg for det.

 

Nå er det ukes finalen i sommerhytta blir spennende hvilket par som får denne ukens gull hammer, alle er jo blitt så flinke etter tre uker jeg er imponert av den gjengen.

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud – Marit.

Tanke storm om det meste og om lykke.

 

 

 

Noen mener at lykke kan kjøpes for penger, ja øyeblikks lykke kan kjøpes men i mitt tilfelle er det kortvarig lykke som jeg noen ganger angrer på at jeg kjøpte etterpå.

Sånn er det bare med meg derfor kjøper jeg nesten aldri noe som jeg ikke trenger, ja lykken kan vare litt lenger bare når jeg kjøper noe jeg virkelig trenger og bruker hver dag kortvarig lykke kjøper jeg stortsett ikke for det er bortkasta penger.

Nei jeg blir ikke lykkelig av å kjøpe ting.

 

Jeg blir mer glad og lykkelig av og være i naturen og se fine blomster og bare sitte og se på en elv eller ett vann, hvor fisken vaker og man kan ta frem en fiskestang og få fisk som man kan lage middagen over ett bål på en anlagt bålplass nede ved vannet å det er varig lykke for meg.

 

 

Nå skal jeg gå tur i mitt vante område og sette meg på en krakk nede ved elva og se på vannet som fosser nedover mot byen.

 

 

Lag dere en kjempefin dag.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud – Marit.

En kveld med håndball og sommerhytta på tv, har også hatt en sånn passe bra dag.

 

 

 

Ja nå ser jeg på semifinalen i Rema 1000 ligaen for herrer mellom Drammen og Kolstad i  håndball, snart er det andre omgang og Kolstad leder med 20 mot Drammens 15 mål til pause kampen går på tv2 sport 2 hvis noen lurer.

 

Så blir det sommerhytta klokken 20.00 på tv2 direkte som det heter nå, jeg syntes det er ett fint program og veldig fint sted ved den svenske skjærgården. Det er min mening noen mener det var kjedelige omgivelser det syntes ikke jeg.

 

Så litt om dagen i dag og den startet vondt ja hadde store smerter i kroppen, men skal vel ikke klage på det for legen og fysioterapauten mener de smertene sitter i mitt hode. Ja da gjør det vel det har leddgikt og sjøgrens syndrom, men de smertene sitter jo bare i hodet fikk jeg beskjed om jeg spurt da at jeg kjenner vel kroppen min bedre enn dem og så gikk jeg bare.

 

Har vært på en kort og en lengre tur i dag,  fant noen flasker som vanlig ikke mange men bra nok for meg.

 

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud – Marit.

Skal ut og gå meg en liten tur.

 

 

 

Er litt grått ute i dag men hva gjør vel det det regner ikke så da er alt bra, så nå skal jeg ut og gå en tur for å rydde litt i topp etasjen. Må jo få plass til gode tanker og få litt inspirasjon og glede, ja jeg har mye å tenke på om dagen sånn er det vel med alle er det ikke det da.

 

Jeg er en person som elsker å være ute selv om det ikke  alltid virker sånn, er bare det at det fysiske setter en stopp for det noen ganger ja noen ganger er smertene sterkere enn forstanden ja det føles sånn i alle fall.

 

Nei nå får jeg slutte å syte og klage, få på meg ett par sko og en jakke og bare tvinge meg ut haha jeg gleder meg til å komme meg ut.

 

 

Lag dere alle en kjempefin dag.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud – Marit.

Tanker om alt og ingenting mest det første.

 

 

 

Jeg har mange tanker når det gjelder bloggen jada slapp av jeg skal fortsette og blogge, skal prøve å blogge om andre ting enn det jeg har gjort til nå men tankene går rundt på hvordan. Skal jo fortsette og blogge om mitt liv, skal jeg skrive om tanker jeg har om alt og ingenting som jeg pleier eller ha noen dags aktuelle saker ikke veit jeg enda de som venter får se.

 

Er litt lunken på å ha andre ting å skrive om, men det komme vel etter hver så de som leser får vente og se pleier jeg å si.

 

Så ha jeg tenkt å komme med ett daglig oppsummeringer for dagen, og da blir det om dagen og hvordan den har forløpt med gjøremål og alt som jeg pleier.

 

 

Det er noen av tankene om meg og bloggen, er i en tanke prosses som jeg er midt i så det får jeg jobbe litt med for at jeg ikke faller i samme tralten som jeg ha hatt. Endret mye annet i livet nå så da passer ikke måten jeg har skrevet, det blir nok bra til slutt.

 

Lag dere en fin dag folkens.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud – Marit.

Regn ble til sol men ikke så varmt.

 

 

 

Det var  regn på morgenen i dag var en tur ute da det regnet det var faktisk godt for det ble ikke så tungt å gå, for regnet renser opp luften så det blir mindre pollen som irriterer hals og nese rennende og kløe i øynene er det minste plagen.

 

Så kom solen da jeg gikk ut på tur to det var veldig godt, det var ikke så veldig varmt som det har vært noen dager nå deilig når det er varmt også. Fant en del flasker ble hele 34 kroner av det som ligger på sparebøssa som jeg skal sette inn på konto på lørdag, det er min rutine på panten setter inn alt en gang i uka for da er det blitt en del.

 

Russen har begynt festene sine og det blir slengt fra seg litt flasker og bokser der de har vært, og jeg kjenner mora til en av russen så jeg får greie på hvor de har vært kvelden før. Så går jeg dit morgenen etter og tar med det jeg finner av tomgods, så nå er det en del og finne for å si det sånn.

 

 

Etter de to turene så var jeg så sliten at sofaen fikk besøk av meg, det var godt og slappe av noen timer for å si det pent det var noe jeg faktisk syntes jeg fortjente i dag og det er ikke ofte jeg syntes jeg fortjener noe.

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud – Marit.

 

 

Tanker når det regner.

 

 

 

Da jeg våknet i dag så var det grått og regn, ja litt sånn trist dag men hva gjør vel det. Tankene mine var som er høst storm, ja en grå og stormfull og bare rot så jeg gikk meg en liten tur og da lysnet det litt måtte bare ut en tur for å rydde litt.

 

Da kom tanken på at nå er det vår og det er en fin tid selv om jeg har pollen allergi, jeg er en person  som er ute i all slags vær når det regner så vaskes pollenet bort en liten stund og det er deilig det.

 

Mange av de bråkete tankene ble borte som dugg for solen en fin sommerdag, er mye å glede seg til framover og det kommer jeg tilbake til når det nærmer seg.

 

Jeg gleder meg til 17 mai og alle andre ting som skjer utover våren og sommeren, så jeg har mye og se fram til utover.

 

Skal jo bruke mye tid utover til å trene meg opp og ikke dra meg bakover i fortiden, for det er mye som må ryddes opp i og det skal jeg få litt hjelp til av psykologen min.

 

Ja han koster men det får bare gå, det er jo ingenting som er gratis her i verden tenker jeg det er jo bare og spare enda mer for på tur til høsten ja senhøsten alt går bare jeg legger god siden til og en liten dose stahet.

 

 

Nå skal jeg ta på meg en regnjakke og komme meg ut, og få livet i gang og ikke minst kroppen den stive og vonde kroppen i gang en gang for alle i dag.

 

 

Lag dere en kjempefin dag med eller uten regn.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud – Marit.