Tar en denne dagen som er siste denne måneden, i morgen er det første april.

Reklame | Outnorth.

 

 

 

Her er det påkledning som er god å ha på regnfylte dager, og termos til å ha kaffen i å veske å ha den i når du er på tur.

 

Ja i morgen er det første april som før i tiden var den store spøke dagen april spøk er vel ikke så populært lenger, men det er vel noen som kan komme med en april spøk i morgen pass på så du ikke blir lurt i morgen. Jeg skal ikke ha noen aprilspøk på min blogg i allefall.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

 

 

 

Haglöfs Esker Jacket Women Dame skalljakker Sort XS//Thermos Light & Compact 0,5L termos Metall OneSize//Urberg Bergen Mid Boot Unisex gummistøvler Grønn 44//Pacsafe Citysafe CX Backpack Tote skuldrevesker Sort OneSize

Regn regn ja det ble en våt tur.

 

 

 

Turen i dag ble en våt fornøyelse på slutten, jeg snudde når det begynte å regne. Ble en times gange i regnet, men heldigvis så er jeg vanntett og det var bare å få på seg noe tørt når jeg kom hjem så hva gjør det å bli litt våt. Nå blir det tv titting og bare slappe av for meg selv, det er deilig også å være alene for da kan jeg gjøre hva jeg vil når jeg vil ingen som kan nekte meg å hive meg på sofaen under ett pledd og bare slappe av å døse bort.

 

Får håpe det blir bedre vær ikke i morgen men på fredag og ut påsken, så kan man bare leve late dager før det blir hverdag og stress å mas for noen men ikke for meg. Det er ikke for at jeg er ensom men alt er jo stengt ned for at vi skal holde avstand og ikke være mange samlet inne på et kjøpesenter, for der er det ikke mange som bryr seg om at de skal bruke munnbind og ikke holder de avstand heller så det er godt de ikke er åpne. Skal dere ut på tur så ta på dere regntøy fra topp til tå, det er lurt for å holde deg tørr for plutselig får du en regnskur.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud-Marit.

God morgen folkens.

 

 

 

 

Ny dag nye muligheter sies det, da står jeg der med blanke ark så får en se hva dagen bringer. Da jeg våknet i dag så sto jeg opp å gjorde det alle andre gjør om morgenen, så tok jeg meg en kaffe kopp og en røyk på verandaen deilig temperatur men ingen sol å se. Så gikk jeg inn for å lese noen blogger som jeg pleier, ble veldig overrasket da jeg tittet på topplista for der lå jeg på 19 plass med hele 1177 sidevisninger det er veldig mange til å være meg i det siste.

 

Nå skal jeg bare gjøre noen småting før jeg skal ut på tur i dag, blir ikke så sen tur som i går for i morgen er alt nei nesten alt stengt så da får jeg ikke handlet inn alt jeg skal trenger noen småting.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud-Marit.

Tar en til i kveld.

Reklame | Gymgrossisten.

 

 

 

Nå som våren er her så er det nok mange som vil starte å trene, men med stengte treningssenter så må man trene ute. Så her har jeg lagt ved noe treningstøy som også jeg syntes er fint, men det er jo bare å ta en titt.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

 

 

 

Adidas//Anarchy//Adidas//ICANIWILL

Gult er kult, fant mitt første vårtegn i dag.

 

På turen i dag så så jeg disse vakre gule hodene stikke opp fra dødt løv fra i høst, de står der vakre og spede som gir oss ett tegn på at våren er kommet. Da kan man bare vente og se fram mot sommeren, det er noe jeg gjør nå.

 

først må jeg bare komme meg igjennom påsken, det skal nok gå helt fint for den er kort denne påsken. Jeg hater ja jeg hater slike høytider, det eneste fine med påsken er at det går veldig mange fine filmer hele dagen. Å så kan jeg gå veldig mange fine turer i byens parker og andre stier, uten at jeg forsømmer noe eller noen. Kose meg på tur å ta bilder av andre vårtegn som dukker opp på min vei, gult skaper jo litt glede og varme hos både meg og andre.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Ut på tur, ja i dag skal jeg gå langtur.

 

 

 

Startet dagen med å gjøre minst mulig, leste blogger og slappet helt av dagen går ikke fra meg akkurat. Nå skal jeg ta på meg ett par sko og ei tynn jakke, sette termosen og legge matpakka i veska å legge ut på tur. Veit ikke hvor lang den blir men jeg skal kose meg ute i marka, er ikke mye annet å gjøre er man med i dugnaden for å få bukt med ett forferdelig virus så er det best å gjøre alt alene.

 

Sette seg ned på en benk å se på fossen og fuglelivet, kanskje jeg ser ett menneske eller to på min ferd da er jo dagen reddet men skal holde god avstand sånn at smitten ikke brer seg. Jeg har ingen smitte i meg men man veit jo ikke om de du møter kan bære på noe smitte, for her i byen er det enkelte som ikke veit hvordan eller hva karantene eller isolasjon er så man veit jo aldri.

 

Her så skinner solen og det er nesten sommer temperatur, så jeg får nyte dagen så lenge været er slik for man veit jo aldri når det snur. Ja det blåser litt men det får jeg bare tåle, og andre må også tåle det.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

En klikk, klikk uten tekst, håper ikke det blir sett på som tigging da.

Reklame | Bodylab.

 

 

 

Grunnen at jeg skrev dette med tigging i overskriften, jo jeg fikk beskjed i en kommentar i dag at jeg tigger ubevist så jeg får håpe ingen tar dette som tigging.

 

Jeg skriver om mitt liv på godt og vondt, så da må jeg vel ta med alle sider i mitt liv.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

 

 

 

 

Bodylab Just Nuts (400 g) – Cashews//Bodylab Zero Topping (290 ml) – Salted Caramel//Bodylab Just Nuts (400 g) – Almonds

Dagen i dag fy f og det blåser.

 

 

 

Jeg startet dagen med å stå opp som alle andre folk, så gikk jeg i butikken for å handle inn for denne uken. Det ble ikke noe annet enn det jeg pleier for jeg har ikke mulighet til å handle noe annet enn det, hvis jeg hadde gjort det så hadde jeg ikke hatt til alt det jeg trengte i dag. Sånn er det bare og da får en bare ta det som man trengte i dag, ikke noe annet jeg fikk handlet det som sto på handlelappen. Har også vært oppe og handlet litt for venninnen min også, og så satt vi å drakk kaffe og skravlet om alt og ingenting det var godt når man ikke har hatt ett menneske rundt meg siden fredag.

 

Har vært sol og varmt deilig var det rett og slett, så jeg har gått meg en ekstra tur. Men nå så blåser det som bare pokker her, liker ikke at det blåser sånn som det gjør nå det knaker i huset så mye blåser det er også mye trær rundt omkring her og de veit vi ikke hvordan det går med slik som det blåser nå.

 

Men en ting er sikkert jeg skal holde meg mest mulig inne nå, for jeg skal ikke ut å gå i denne blåsten som er nå for man blåser nesten bort blir bare en tur ut på verandaen for å ta meg en røyk i ny og ne. Nå skal jeg slappe av med tv og kanskje male litt ikke veit jeg, det finner jeg ut når jeg skal legge meg hva jeg har fått gjort om det ble bare tv eller noe mer.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Nå er alt klart til handleturen min i morgentidlig.

 

 

 

Nå er kvelden kommet er kvelden kommet å jeg kan si at nå er alt klart til handleturen i morgentidlig, Handlelisten er lang som et vondt år mangler alt ja fryseren er tom og skapet mitt er tomt.

 

Så da er det bare å ta med seg trillebagen står ved ytterdøra sånn at det bare er å gripe den når jeg er på farten ut, for i morgen må det skje fort for jeg må handle inn til morgendagens frokost for det har jeg ikke.

Nå skal jeg bare slappe av og se på tv for jeg har ikke annet å gjøre, skal lage meg litt tomatsuppe til middag/kvelds ikke bare senere men veldig mye senere sånn at jeg har litt mat i magen når jeg legger meg.

 

Er jo litt å se på i kveld også på tv, skal se på badehotellet på tv 2 og spise kveldsmaten/ middagen min.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Hva har jeg gjort i dag.

 

 

Det er vanskelig å si nei da har ikke gjort annet enn å stå opp og lese noen blogger, så i dag kan jeg ikke skryte på meg at jeg har gjort stort. Nå skal jeg bare ligge å dra meg på sofaen og se på tv, er det ikke søndag da jo det er vist det og da skal en vel holde hviledagen hellig og det er ikke bare søndag det er palmesøndag. Så da kan jeg vel ønske dere en riktig god påske, nyt deres fridager til det fulle men hold dere smitte frie ved og følge smittevernreglene så går nok det bra.

 

Det regner så da orker og gidder jeg ikke gå på tur, lat ja en dag må jeg vel få lov til det sånn er det bare. Jeg skal male litt i dag også sånn at jeg kommer litt over halvveis på det jeg driver med nå, veit jo aldri når jeg sier meg ferdig heller så det får jeg bar se litt på men dette tar litt tid før jeg selv er fornøyd med det jeg driver med.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.