Nå blir det to fine program på tv2.

Reklame | Ellos.

 

 

Jeg skal nå sitte og se på sommerhytta og så kommer farmen rett etter nyhetene, sommerhytta syntes jeg er ett kjempefint program og få litt inspirasjon til å gjøre noe selv kanskje jeg skal male litt her hjemme.

 

Og etter nyhetene så kommer høstens lille bondeeventyr, det er spennende å se hvem som blir førstekjempe denne uke. Å om de snart blir satt i gang med spillet der inne nå er bare alle en gjeng med venner på tur, kanskje litt tidlig å sette i gang spillet syntes noen men ikke jeg.

 

Har jo en som jeg skulle ønske vant hele farmen og det er han som er storbonde nå han er finnmarking, å virker som en drevende kar så han unner jeg å vinne.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

 

 

 

 

 

 

 

Gina Tricot//Gulliver//NORDFORM//Duffy//Ellos

Regnfull dag da er det godt å være inne, se i gamle album og mimre litt.

Reklame | Ellos.

 

 

 

 

 

 

 

I dag så har jeg oppholdt meg mye inne, jeg har sittet og sett på gamle fotoalbum og mimret og gråt en skvett. Når jeg ser hvordan livet mitt er blitt etter at alle dem som virkelig brydde seg om meg ikke er på denne jorden lenger, vondt gjør det å se på bildene fra min barndom men jeg må jo bare lage meg mine egne minner og dem dør med meg og godt er det. Jeg er og kommer alltid til å forbli ensom, jo noen minner kommer til å leve videre på nettet sånn er det å drive en blogg.

 

Er jo noen som ikke liker hvordan jeg skriver om mitt liv, og mener at det er feil men er det så feil nei det er mitt liv.

 

 

Nå skal jeg legge meg på sofaen og slappe av noen timer, har vel ikke fortjent det akkurat men jeg gjør det uansett.

 

 

Takk  for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

 

 

 

 

 

 

essie//Nuxe//Nuxe//Ellos//Ole Henriksen//Ellos//Wella Professionals

Skal en sette seg selv i karantene, bare en luftetur en gang om dagen.

Reklame | Ellos.

 

 

 

 

Det er bedre å sette seg selv i karantene så slipper en smitte når det er så mye smitte i kommunen, det kan jo gå mange rundt om som ikke en gang veit at de bærer dette dritt viruset rund og sprer det så da er det lurt og bare holde seg for seg selv.

 

Det er jo lov å gå en tur når man ikke har fått beskjed om å gå i karantene men har valgt det selv, for da er man vel litt fri sånn at man kan egentlig gjøre hva jeg vil. Men da har jeg ikke dårlig samvittighet om jeg ikke er så veldig sosial av meg, dette er jo i smitteverns reglene til folkehelse instituttet og regjeringen.

 

Det er jo lov og gå turer og være ute i skog og mark, for trærne smitter i alle fall ikke får en håpe. Det gjør den nok ikke for da hadde jeg blitt syk for lenge siden, for det er der jeg oppholder meg mest når jeg er ute. Å når jeg ikke er ute så er jeg inne hjemme hos meg selv, så da kan jeg jo kalle det en form for karantene.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud-Marit.

 

 

 

 

 

 

Polecat//adidas Sport Performance//Viva la Diva//Áhkká//8848 Altitude

Har ikke gjort stort i dag.

Reklame | Bubbleroom.

 

 

 

 

I dag har det vært en kjølig og regn tung dag, men utpå ettermiddagen så klart faktisk solen å bryte igjennom skyene da våget jeg meg ut en tur for jeg måtte handle litt til var noe jeg glemte i går. Ellers så har jeg gjort minst mulig, har kost meg på sofaen mest mulig i dag bare sånn at jeg skulle holde ut til farmen i dag som starte etter klokken 22.00 en gang på tv2.  For nå starter det en fotballkamp som jeg vil se, det er Molde mot Ferencvaros spennende og se på de to også får da heie på Molde er ikke ofte det da.

 

Skal se en del på tv i kveld er ikke så mye annet å gjøre det, så da er det bare å kose seg.

 

Nå skal jeg lage til meg ett par brødskiver må jo ha litt mat er nå en lang stund siden jeg spiste middag, den spiste jeg klokken 15.00 i dag.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

 

 

 

SELECTED FEMME//Happy Holly//BUBBLEROOM

Trøtt ja, blir det av å være ute en hel dag.

Reklame | Ellos.

 

 

Man blir veldig trøtt når man har tilbrakt nesten hele dagen ute, jeg pleier å kalle det godt trøtt og sliten å i dag kan jeg si at jeg er godt sliten å trøtt. Så nå er tiden inne for å finne senga å i kveld så blir det nok ikke noe problem å få sove, for som oftest så har jeg store problemer med å få sove men ikke i kveld tror jeg da.

 

Så nå skal jeg krype under dyna og håndhilse med Jon Blund, så skal jeg finne drømmeverdenen og rømme dit for i dag.

 

Med disse ordene så ønsker jeg dere alle en riktig god natt.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

 

 

 

 

 

 

 

Himla//Ellos//Ellos//Resteröds//Ellos

Dagen min i dag har jeg oppholdt meg mye ute.

Reklame | Ellos.

 

 

I dag morges gikk jeg tidlig i butikken for å handle inn for uka, handlet inn mye ekstra som jeg har i en egen eske som jeg kan ta av når det har gått tomt. En sånn krisekasse som jeg har fylt med forskjellig tørrvarer og hermetikk som har lang holdbarhet, tar man noe ut av den så fyller en på med nytt er smart å ha en slik kasse som er utenom det jeg handler for uka for det er ikke alltid det rekker og heller ikke pengene.

 

Etter det så gikk jeg hjem å spiste frokost, smurte med meg matpakke og lagde meg en termos med kaffe. Så bega jeg meg ut på en lang tur, jeg kom hjem klokken 18.00 så man kan jo si det ble en lang tur. Jeg gikk opp til skiheisen og innover i skogen ett stykke, satte meg på trappa eller det som er igjen av trappa til det som var sangerheimen.

 

Da jeg kom hjem så satte jeg i gang med å lage meg middag, det ble stekte fiskekaker med smørsaus og tilbehør det var sykt godt så tok jeg meg en dusj for jeg frøs så når jeg kom hjem. Å etter det så ble det å se på sommerhytta, noe som jeg syntes er koselig å se på får jo litt inspirasjon til å gjøre noe i huset selv.

 

Så svarte jeg noen kommentarer som jeg ikke har gjort i dag, så var det bare å sette seg ned og skrive dette innlegget til dere.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

 

 

 

 

 

Snugpak//Jacqueline de Yong//Björn Borg//Only Carmakoma

Tanker om meg selv som ikke er bra tanker.

 

 

 

 

 

Noen vil nok få noen ekstra grå hår, men det får være deres sak jeg har mange grå hår. Jeg har tenkt å skrive ett innlegg nå som får noen til å se rødt, for alle er verdt noe og det veit jeg jo det er ikke så enkelt å se det selv når det er helt mørkt i tankegangen.

 

Jeg føler meg fullstendig verdiløs selv om jeg veit det ikke er slik, så da veit dere alle at jeg veit at det ikke er slik. Uansett så sitter den tanken veldig godt i at jeg ikke er god nok, jeg bidrar jo ingen ting til samfunnet, ingen kan vel noe for at man ble syk slik at en ikke kunne jobbe mer i en alder av 36 år det var ingen drømmesituasjon sånn er det bare.

 

Så er det ensomheten som jeg veit jeg har en stor jobb for å tørre å bli litt mer i det sosiale å det er jeg veldig klar på , det blir en vanskelig og lang prosess som kan falle i vasken mange ganger før jeg kommer i mål. Har jo problemer med å tørre og reise med buss og tog, har rett og slett angst for det å da jeg kommer inn på buss eller tog så kommer angst for angsten. De som aldri har vært borti det veit ikke hvor jævlig det er når det står på, å det verste en sier til en som virkelig har det vanskelig å er inne i angsten er at du må jo bare ta deg sammen og gjøre det. Tror dere ikke at det er den eneste tingen en gjør hver eneste dag, jo det er at vi tar oss sammen slik at en kommer seg i butikken eller bare det å gå i postkassa kan være vanskelig nok da tar jeg meg sammen å går ut og henter posten i alle fall to ganger i uka.

 

Det eneste sosiale jeg har er å gå opp til venninnen min, tar en kaffe og skravler med henne og handler for henne det er nesten det eneste jeg har vært sosial den siste uka.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud-Marit.

Ja nå kommer klikk maset, ingen tvang veit dere.

Reklame | Ellos.

 

 

 

 

Jeg la med noen klikk klikk til dette innlegget som dere sikkert ser, den første er for dere som ønsker å ha det rent å pent rundt deg og ikke gidder å løpe rundt med støvsugeren selv. Det hadde vært deilig å la det bli gjort uten og løfte en finger selv, det hadde vel vært deilig i deres travle hverdag eller ikke så travle hverdag men syntes det er dødskjedelig og gjøre det selv.

 

Så har dere hårpleie midler som trengs nå som høsten er her og vinteren står for døren, da pleier håret å bli tørt og ikke lett å få det som du vil. Men disse produktene gjør håret mykt og levende igjen, hadde ikke det vært godt vinteren igjennom.

 

 

Nå i disse corona tider så blir det mye håndvask og huden sprekker og blir tørr å sår, da hadde det vel vært godt med en god håndkrem å hånd såper som ikke gjør huden sår og med mange sprekker og sår eller ekstremt tørr.

 

 

Dette er bare ett klikk klikk innlegg så dere som vil kan klikke seg inn det er ingen tvang som dere veit.

 

 

Takk for at dere stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

 

 

 

 

Vileda//Grown Alchemist//Grown Alchemist//Grown Alchemist//Grown Alchemist//Grown Alchemist

Det regner og er kjølig, det er søndag og pleier å være min store turdag. Nei ikke i dag da.

 

 

 

På søndager pleier jeg å gå meg en lang tur for å samle tomflasker for å spe på matbudsjettet , det kommer ikke til å skje i dag for det er litt for vått og kjølig til det. Med det været vi har i dag så er det bedre å holde seg inne, det har blitt litt slik etter at hunden min Elvis måtte forlate denne verdenen sånn ble det bare, må jeg ikke ut så gjør jeg ikke det har jo ingen som må ut minst tre ganger om dagen lenger. Da må en prøve å finne på noe annet å gjøre, frister ikke mye å gå ut i dette været er jo ingen som savner meg på slike dager som i dag ja på en søndag er det ikke det.

 

Ingen ting er åpent så da må en også finne seg ett annet liv på helgene og det er ikke enkelt så da holder jeg meg inne, så gud som jeg gleder meg til mandag å en ny uke for da er det noe for meg også som er åpent.

 

Istedenfor å samle tomflasker så har jeg funnet ut at jeg kan tjene noen ekstra kroner på bloggen med klikk klikk, men da blir det veldig mye reklame på bloggen min så jeg håper ikke det jager bort dere som leser den.

 

Slik er det noen ganger at en ikke ser noe annet enn det mørke i livet, ser ingen lysning i skrivende stund så da får dere bare bære over med meg på slike dager.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Nå skal jeg krype til sengs snart.

Reklame | Cubus.

 

 

 

Nå er tiden snart inne for å finne veien inn på soverommet, krype godt innunder dyna lese litt i en bok. Så er det bare å prøve å finne litt roen for å kunne klare å sovne, noen ganger er det litt vanskelig men det pleier som oftest å gå bra til slutt og sovne. Det håper jeg på i kveld også, hvis ikke så kan det hende at det kommer flere innlegg isteden.

 

Med disse ordene så ønsker jeg dere alle en riktig god natt, legger ved nattøy både til han og henne store og små.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

 

 

 

 

 

BABY//DETAILS//GIRLS SMALL//CUBUS//DETAILS//DETAILS