Dagen min i dag har jeg oppholdt meg mye ute.

Reklame | Ellos.

 

 

I dag morges gikk jeg tidlig i butikken for å handle inn for uka, handlet inn mye ekstra som jeg har i en egen eske som jeg kan ta av når det har gått tomt. En sånn krisekasse som jeg har fylt med forskjellig tørrvarer og hermetikk som har lang holdbarhet, tar man noe ut av den så fyller en på med nytt er smart å ha en slik kasse som er utenom det jeg handler for uka for det er ikke alltid det rekker og heller ikke pengene.

 

Etter det så gikk jeg hjem å spiste frokost, smurte med meg matpakke og lagde meg en termos med kaffe. Så bega jeg meg ut på en lang tur, jeg kom hjem klokken 18.00 så man kan jo si det ble en lang tur. Jeg gikk opp til skiheisen og innover i skogen ett stykke, satte meg på trappa eller det som er igjen av trappa til det som var sangerheimen.

 

Da jeg kom hjem så satte jeg i gang med å lage meg middag, det ble stekte fiskekaker med smørsaus og tilbehør det var sykt godt så tok jeg meg en dusj for jeg frøs så når jeg kom hjem. Å etter det så ble det å se på sommerhytta, noe som jeg syntes er koselig å se på får jo litt inspirasjon til å gjøre noe i huset selv.

 

Så svarte jeg noen kommentarer som jeg ikke har gjort i dag, så var det bare å sette seg ned og skrive dette innlegget til dere.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

 

 

 

 

 

Snugpak//Jacqueline de Yong//Björn Borg//Only Carmakoma

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg