Fyr løs folkens.

 

 

 

SPØRSMÅLSRUNDE:

 

 

 

 

I dag så har jeg tenkt mye på Hva jeg skal skrive om i dag, jeg skulle jo hatt fram snakk i helgen men jeg har ikke hatt dagen til det i dag. Men derfor så tenkte jeg at jeg skulle ha en spørsmålsrunde igjen, for å få litt inspirasjon til hva jeg kan skrive om. Ingen spørsmål er for dumme bare jeg som kan komme med dumme svar, jeg hadde da tenkt å skrive et innlegg som svar på spørsmålene som kommer fra dere lesere.

 

Så fyr løs da vel.

 

Takk for at du stakk innom bloggen min og velkommen tilbake.

 

VI BLOGGES FOLKENS!!

Da setter jeg igang en ny ukensblogg.

 

 

 

 

 

UKENS BLOGG.

 

Ønsker du å bli ukens blogg eller ukens leser på min blogg, jeg er ikke noen toppblogger med høye lesertall. Har mange fast og trofaste lesere, de trofaste leserne jeg har er folk jeg stoler på og vil sette litt pris på dem og dere som har kommet til i nyere tid.

Jeg trekker denne ukens blogg på onsdag 03.09 og da får vinnerne en omtale og en direkte link til sin blogg i et innlegg på bloggen min.

 

Derfor så vil jeg sette i gang en ukens blogg konkurranse, det er ingen regler og alle kan melde seg på du behøver ikke å blogge her inne på blogg. No alle bloggere kan melde seg på.

Du melder deg på ved og skrive jeg er med i kommentarfeltet.

 

Jeg trekker en ukens blogg og to til tre ukens lesere får se hvor mange som melder seg på.

 

Takk for at du stakk innom bloggen min og velkommen tilbake.

 

VI BLOGGES FOLKENS!!

 

Så hiv dere med da vel

I kveld så starter årets sesong av farmen…

 

 

 

I kveld starter farmen på tv2 klokken 21.45 det er et av høstens eventyr for min del, blir spennende og se hvordan gruppen er satt sammen i år for de siste årene så har dette programmet blitt mer som folks store snakkis og det er kommet fram at enkelte deltakere har fått truende kommentarer av folk som ser på. Men hallo vi ser bare en time tre dager i uka, det er jo tv2 som fremstiller dem helt feil for å få reaksjoner. Det er totalt tre timer i uken vi får se og ikke resten av døgnet, så det skjer mye vi ikke ser i de 62 resterende timene.

 

 

Det er noe jeg har tenkt å si til dere som leser dette så se på det som underholdning og konkurranse, for det er faktisk det det er og så må de drive en gård som de gjorde for hundre år siden. Uten internett innlagt vann de må også leve av de ressursene de har på gården, det er ikke som i dag som vi får alt lagt til rette og nesten slipper og jobbe og bruke kroppen uten å få nok mat hver eneste dag.

 

 

Da hadde det nok blitt mye skriking og lite hadde blitt gjort her i Norges land, så dere får se på programmet og dømme selv men dere får holde det for dere selv også det dere syntes for her inne så pleier folk og dømme folk nedenom og hjem. Dere kjenner ikke disse menneskene personlig så la dem da også få være i fred mener jeg da, mange av dem som dømmer andre gjør det for å få blest om seg selv og det syntes jeg ikke er riktig.

 

Så nå vil jeg bare si takk for at dere stakk innom bloggen min og velkommen tilbake.

 

VI BLOGGES FOLKENS!!

Det er en kort oppdatering fra dagen i dag.

 

 

 

På morgenen i dag så gikk jeg og Elvis gutten på morgentur i byen, og på vei hjem så stoppet vi på REMA 1000 og handlet mat for ei uke. Og da jeg kom hjem så gikk jeg og la meg på sofaen mens vaskemaskinen ble ferdig, så tok jeg å la det i tørketrommelen sånn at det bare var og brette sammen klærne og la det i skuffer og skap.

 

Ellers så har jeg gjort minst mulig på mest mulig tid, for formen er ikke helt på topp i dag får bare håpe den er bedre i morgen for da skal jeg opp til hu mor.

 

Takk for at du stakk innom bloggen min og velkommen tilbake.

 

VI BLOGGES FOLKENS!!

Framsnakk nummer 3 av 3

 

 

 

I kveld skal jeg framsnakke en kjempe flott blogger og blogg, som jeg nå har fulgt i ett år. Det er ei dame på 48 år fra Stavanger og hun bor der med sin sønn, hun er en godhjertet og lun dame på alle måter.

 

Hun tar oss med på mange fine turer i Stavanger området, med gode bilder og tekster som er så levende at man skulle tru at man er med på turen. Og det er så mye fint å finne på den bloggen, hun tar oss med på reiser og helt vanlig hverdagsliv men spedd på med humor. Man kan være i dårlig humør når man går inn på bloggen men du er i godt humør når du har vært hos henne og lest og sett alle de fine bildene, jeg har mang en gang blitt inspirert til å gå på tur etter og å ha sett bloggen hennes. Jeg har til og med hatt lyst til å reise til Stavanger for å gå tur på sola strand eller andre steder der, men det har jeg aldri hatt mulighet til for der er det angsten som stopper meg.

 

Jeg syntes dere som ser dette burde ta dere en tur inn på bloggen hennes og se selv og det kan dere gjøre her på denne linken http://stavangerinmyheart.blogg.no/

 

 

Takk for at dere stakk innom bloggen min og velkommen tilbake.

 

VI BLOGGES FOLKENS!!

Fremsnakk 2 av 3

 

 

 

 

I kveld skal jeg framsnakke en blogger som jeg leser ofte, hun er ei dame på 51 år fra Hurum der hun bor med sin mann og tre dvergpinschere . På hennes blogg så finner dere mange nydelige bilder av naturen rundt henne der hun bor eller er på tur med hundene sine, hun gir oss så mye positivt og mye inspirasjon til å ta en tur i skogen eller på en topp og ta bilder selv også.

Vi fikk også være med på deres bobil ferie i år og det var utrolig hyggelig å se alle de stedene hun, mannen og hundene var for hun dokumenterte det med bilder. Og hun virker som en utrolig trivelig dame i seg selv.

 

Jeg sier bare en ting gå inn på denne linken og se selv http://dvergpinschereimitthjerte.blogg.no/

 

Takk for at du stakk innom bloggen min og velkommen tilbake.

 

VI BLOGGES FOLKENS!!

Da er det senga neste.

Da er det på tide å finne senga her i gården for nå er jeg så trøtt og sliten,  at jeg ikke klarer å holde meg våken lenger. 

Så nå skal jeg kneble beinhaugen og krype godt innunder dyna, og ta en titt på baksiden av øyelokkene mine for nå glir dem igjen hele tiden så det tar så lang tid å skrive dette innlegget. 

 

Takk for at du stakk innom bloggen min og velkommen tilbake. 

 

VI BLOGGES FOLKENS.!!

Fremsnakk 1 av 3 i helgen.

 

 

 

Framsnakk av en blogger fra en annen bloggportal, å grunnen til det er at da jeg blogget på den portalen NOUW da fulgte jeg henne. Hun har en utrolig fin blogg som hun skriver om livet sitt og hundene sine, og hun har mange fine bilder og gode tekster og hun skriver så utrolig godt og levende at du føler at du er med på turene hennes og i det hun skriver. Akkurat nå så har hun nok et forferdelig uvær med vind og da mener jeg mye vind der hun bor, hun bor i Bergen og det er tydeligvis ikke så ille der nå.

 

Hun er ei utrolig herlig dame, og hun kommer med mye godt i sine kommentarer til andre. Hun er et godt og forståelsesfullt menneske, så ta en tur inn og se selv.

 

Ta en tur innom bloggen hennes på linken som kommer på slutten av innlegget.https://nouw.com/vibeke

 

Takk for at du stakk innom bloggen min og velkommen tilbake.

 

VI BLOGGES FOLKENS!!

 

 

Høst, sol, vind og litt om dagen min.

 

 

 

Hei alle mine faste lesere, i dag har vi hatt en kjempe nydelig høstdag med sol men også en del vind men det får jo bare være. For vinden får vi ikke gjort noe med, det er faktisk godt at en ikke får gjort noe med været skulle jo ønske at jeg kunne ha stoppet vinden i noen minutter.

 

I det fine høst været så gikk jeg og Elvis en tur til min mor på sykehjemmet, noe som ble veldig koselig for når det er så nydelig vær så gikk vi en tur alle tre. Med andre ord så var det bare jeg som gikk for hu mor sitter i rullestol og Elvis vil ligge på fanget hennes hele tiden når vi er hos henne, det er jo godt for henne og komme seg ut en tur fire ganger i uken så lenge været tilsier det.

 

Så da det ble formiddags mat så var det på tide for meg og Elvis gutten å komme oss hjem, da vi kom hjem så la jeg meg på sofaen for å slappe av litt men jeg sovnet som en stein men da trengte jeg det vel da.

 

Da jeg våknet så gikk vi ettermiddagstur som dere kan se på mitt innlegg før dette, for da tok jeg opp en video av noe av turen i alle fall. Nå sitter jeg og ser på tv men jeg har så mye å tenke på om dagen at jeg får ikke med meg hva som skjer på tv akkurat nå, men nå er det bare å samle tankene og få med meg ni nyhetene nå de starter.

 

Takk for at du stakk innom bloggen og velkommen tilbake.

 

VI BLOGGES FOLKENS!!

Framsnakk nummer 3 av 3 denne helgen.

 

 

 

Den bloggen og dama bak bloggen er ei dame på 59 år fra Bergen, i den siste tiden så har det vært veldig stille på bloggen hennes. Det har sikkert sine årsaker, hvis jeg ikke husker helt feil så jobber hun innen helsevesenet og da kan det jo ha vært mye jobb på henne for det er jo ikke akkurat overbemannet i det yrket.

Hun har en blogg som folk burde lese, for hun har veldig mye godt og komme med har mange fine bilder og mange kloke ord.

 

Det har vært mange konflikter og krangler i hennes kommentarfelt, etter min mening så har hun fått mye dritt fra folk. Disse personene har jo ikke lest innlegget som det står skrevet, disse lager sine egne oppfatninger om hva som står skrevet.

 

Dette er en dame som har sterke meninger når det ting, hun er samfunnsengasjert, og hun har sterke meninger i mye av det som skjer i verden. Hos meg har hun vært veldig støttende og god og ha, kommer hun med kritikk så er det ikke vondt ment det er jo bare det at hun kommer med konstruktiv kritikk og det må da folk kunne tåle.

 

Denne bloggeren har fått smake på nett trollene hun også, for noen år siden så var det så mye rundt henne at jeg syntes syn i henne.

 

Dere burde ta en titt innom denne bloggen her http://synskepeggy.blogg.no/  for det fortjener hun.

 

Håper at det jeg har skrevet her ikke er feil, da vil jeg ha tilbakemelding fra bloggeren.

 

Takk for at du stakk innom bloggen min og velkommen tilbake.

 

VI BLOGGES FOLKENS!!