I kveld så starter årets sesong av farmen…

 

 

 

I kveld starter farmen på tv2 klokken 21.45 det er et av høstens eventyr for min del, blir spennende og se hvordan gruppen er satt sammen i år for de siste årene så har dette programmet blitt mer som folks store snakkis og det er kommet fram at enkelte deltakere har fått truende kommentarer av folk som ser på. Men hallo vi ser bare en time tre dager i uka, det er jo tv2 som fremstiller dem helt feil for å få reaksjoner. Det er totalt tre timer i uken vi får se og ikke resten av døgnet, så det skjer mye vi ikke ser i de 62 resterende timene.

 

 

Det er noe jeg har tenkt å si til dere som leser dette så se på det som underholdning og konkurranse, for det er faktisk det det er og så må de drive en gård som de gjorde for hundre år siden. Uten internett innlagt vann de må også leve av de ressursene de har på gården, det er ikke som i dag som vi får alt lagt til rette og nesten slipper og jobbe og bruke kroppen uten å få nok mat hver eneste dag.

 

 

Da hadde det nok blitt mye skriking og lite hadde blitt gjort her i Norges land, så dere får se på programmet og dømme selv men dere får holde det for dere selv også det dere syntes for her inne så pleier folk og dømme folk nedenom og hjem. Dere kjenner ikke disse menneskene personlig så la dem da også få være i fred mener jeg da, mange av dem som dømmer andre gjør det for å få blest om seg selv og det syntes jeg ikke er riktig.

 

Så nå vil jeg bare si takk for at dere stakk innom bloggen min og velkommen tilbake.

 

VI BLOGGES FOLKENS!!

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg