Ja så var kvelden her skal nå bare slappe av før jeg finner senga.

 

 

 

 

Skal faktisk bare ta livet med ro og se på mor og datter pusser opp og så blir det programmet bloggerne, er vel bare en eller to bloggere igjen som er med men det er jo da litt rart å kalle programmet for bloggerne men sånn er det bare blitt med det. Er veldig moro og se på mor og datter pusser opp på fem for de har så mange fine interiør forslag som de bruker på de forskjellige husene de pusser opp fra en falleferdig rønne til ett kjempefint drømme hus og selger igjen, de kjøper jo huset eller rønna for så å sette det i stand igjen spennende å se resultatet ikke noe jeg kunne gjort men er moro å se hvor fint det blir.

 

Så etter alt dette så blir det disse kirurgiske katastrofer som kan skje når du tar en kosmetiske operasjoner, ja det er mange feilslåtte puppe og rompe og nese operasjoner som kan ende opp som en kirurgisk katastrofe for dem det gjelder dette programmet starter klokken 23.00 på tv2 livstil etter bloggerne. Etter dette skal jeg nok finne senga etter hvert haster ikke for min del å legge meg for kvelden for jeg har ingen planer for morgen dagen annet enn å blogge, å det har jeg hele dagen på meg.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud-Marit.

I dag har jeg ikke gjort stort.

 

 

 

Jeg har jo vært hos venninnen min og drukket kaffe og skravlet en stund, så gikk jeg i butikken for henne noe jeg gjør med glede fikk ikke handlet noe selv det må vente til om mandagen for da får jeg penger igjen men det får bare gå sånn er livet.

 

I morgen starter det en ny uke og jeg har fått med meg at det er siste mulighet og nominere blogger til vixsen, ja det avslutter ved midnatt i kveld hvis du enda ikke har fått nominert de du vil så kan du gjøre det her: https://nominasjon.vixen.no/ . Hadde vært moro om alle som vil nominere meg eller andre så gå inn og gjør det før midnatt, har du alt gjort det så sier jeg takk på forhånd det er jo en ære bare å bli nominert tror ikke jeg har noen sjanse til å vinne noen pris blant alle de som er nominerte men det hadde vært moro. Er jo ikke jeg som bestemmer det det er det en hel del folk som sitter og bestemmer, så der har jeg nok ikke mye sjans med denne lille bloggen min som handler om meg og mitt og mine tanker om ting rundt meg.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud-Marit.

Hva nå siste dag denne måneden haha.

 

 

Ja ja så går vi mot høst i morgen er det første dag i den første høst måneden, for min del er det helt greit for jeg liker vinter og kalde dager bedre enn sommer og varme dager sånn er det med den saken. Ja for da er det ingen som legger merke til at jeg er inne, liker ikke syntes så mye som man gjør på sommeren da det er så lyst og alle higer etter å være ute og gjøre alt så fint. For å si det slik jeg er en enkel person som liker det enkle for meg er det det beste, og på vinteren så er ikke smertene mine i kroppen det som styrer livet for om sommeren når det er varmt så er leddsmertene min mye sterkere enn når det er kaldt.

 

Og så liker jeg fargene som kommer om høsten, bladene på trærne får en annen farge noen gule og noen røde det syntes jeg er så pent. Og så liker jeg at jeg må ha mer klær på meg, ja jeg har litt komplekser der at jeg ikke liker at folk skal se hvilken kroppsfasong jeg har for der er det mye som har forandret seg men slik er det med alderen at alt blir forandret men det må vi alle bare godta for slik er livet haha.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Synd at en av de bloggene jeg leser fast gir seg, å det bare på grunn av disse som sitter å skriver dritt om folk på rampelyset og kvinnegaiden.

 

 

 

Ja det er veldig synd at alt er borte på en blogg jeg pleier å lese veldig ofte, forstår gått at kommentarer og kritikk er vanskelig å takle når det blir for mye. Er det faktisk folk på kvinnegaiden som bestemmer hva som er bra og hva som er galt der sitter disse personene som å rakker ned på andre personer, på det verste så går det faktisk så langt at de går til personangrep. Å sier noen imot dem så er det den som har mobbet og de hyler og skriker som små barn i barnehagen, ja da roper de på moderatorene og skal få bort folk som forsvarer den personen de spyr ut dritten på er det slik det skal være. Jeg er ikke den personen som er mest på det forumet for det gjør meg kvalm, har vært innom noen ganger når jeg ser det har vært mye folk derfra som har vært inne å lest på bloggen min ikke ellers jo når folk linker ditt på enkelte tråder.

 

Var en stund jeg ville ha en profil der inne men det ble det ikke noe av, vil ikke være en del av det forumet sånn som det har blitt er jo bare blitt verre og verre regner med at det kommer en del derfra nå bare for dette innlegget men det driter jeg i de får bare komme å lese for da blir det flere kroner på meg jo flere som leser haha.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Da er denne dagen gått over til kveld, har handlet litt i dag.

 

 

 

Ja fikk handlet inn litt ikke alt for jeg måtte betale noen regninger, ja jeg måtte betale regningene så det ikke gikk for langt. Så jeg prioriterte dem ja si hva dere vil men sånn er det, betaler du ikke til tiden så blir den regningen dobbelt så stor enn den var i utgangspunktet tro meg jeg har vært der.

 

Er ikke for å klage men det er kalde fakta men det går helt fint, det må det jo bare og jeg er vant til å ikke ha så mye så jeg har lært meg til å leve slik det siste året og lenge før den tiden.

 

Sånn nå skal jeg over til noe annet, ja jeg har vært og badet i dag også deilig vann gleder meg til det blir litt kaldere i vannet.

 

Nei nå skal jeg avslutte dette innlegget så jeg ikke skriver meg langt ned i sørpa, men jeg skulle inn på bloggen til Mette Ask i ettermiddag men der var alt hun hadde skrevet borte ikke ett innlegg på bloggen så hun har nok slettet bloggen sin. Det syntes jeg faktisk er synd.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

En liten kunst utstilling.

 

 

 

Jeg lager en liten kunstutstilling av selv malte bilder, er ikke noen flink maler men det er en fin måte å få ut alle de vonde tankene ut av hodet. Noen av bildene har dere sett før dere som følger meg fast men det håper jeg ikke er noen belastning, for jeg legger ut det jeg har malt til nå har ett til men det er jeg ikke ferdig med så det kommer senere.

 

Bilde nummer en kommer her:

 

 

Det var det første som ble litt rotete men det var faktisk slik tankene mine var også den dagen jeg gjorde det ferdig og det samme med bilde 2 og 3.

 

Bilde 2:

 

 

Bilde 3:

 

 

Har ett nytt som kommer her som er delt i to sånn var det med tankesettet denne dagen eller disse dagene som dette ble malt, så dere får se om dere syntes dette var noe å vise fram til allmenheten ikke veit jeg.

 

Bilde 4:

 

 

Er det noen som syntes noe om dem så får dere si i fra, skal ikke skrive noe mer om det enn dette sånn er det bare blitt.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Nå er handlelisten til i morgen ferdig og regnet over.

 

 

 

 

Ja jeg skal ut å handle i morgen for jeg fikk svaret på testen i dag tidlig, og den var negativ og da kan jeg hoppe ut av karantenen ja for smittesporingsteamet ringte meg og sa du som er fullvaksinert kan gå ut av karantenen din i dag nå som svar foreligger og er negativt. Så hurra da kan jeg gå å handle inn det jeg trenger, så nå er handlelisten på matvarer skrevet og regnet over å prisen på alt jeg trenger av mat er 150 kroner så kommer røyk og cola uten sukker i ett annet budsjett. Etter denne handelen så har jeg 150 kroner igjen på matbudsjettet, så da har jeg til å handle en gang til denne uken hvis jeg trenger mer håper ikke det for da har jeg ekstra til en annen uke som jeg trenger mer.

 

Er ikke alle uker som er like sånn er det vel med flere enn meg.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Har vært på en kjempelang ettermiddagstur.

 

 

 

Deilig å gå tur i skog og mark plukket en liten bøtte med blåbær, har allerede kokt saft og laget rørt blåbærsyltetøy kjempe godt har smakt på syltetøyet alt måtte ha meg ei skive når jeg var ferdig med saft kokingen.

Badet også på den turen godt vann enda ikke for varmt må kjenne at en er uti vannet.

 

Nå sitter jeg og ser på fotballkamp mellom Rosenborg og Viking de spiller i Stavanger kampen går på tv Norge. Skal se på tv resten av kvelden går jo en del på tv, i morgen begynner Robinson på tv 3 det har jeg faktisk savnet er lenge siden sist det gikk.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Dagens tur er nå unna gjort kjempedeilig.

 

 

 

Ja i dag gikk jeg meg en rundtur rundt elva, måtte gå over en bru som jeg ikke syntes noe om før. Den har de gjort slik nå at den som går på  brua ikke kan se igjennom og ned på elva, nå var den faktisk fin å gå over så mer på utsikten fra brua og den er fin det er den du ser på bildet jeg tok dette for noen år tilbake men det er jo den samme utsikten i dag fin eller.

 

Jeg elsker å bruke naturen rundt meg men i dag skulle jeg bare gå en kjapp tur, så da tok jeg denne runden og over jernbanebrua kom heldigvis ikke noe tog når jeg var på den i dag da syntes jeg den rett og slett er ekkel å være på.

 

Så gikk jeg hjem for å spise frokost og ta en kaffekopp og en røyk det syntes jeg jeg fortjente nå, er vel noen som syntes det med den røyken er dumt men syntes det er godt til kaffen etter maten så dere får si hva dere vil om det haha.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Svaret er kommet.

 

 

 

 

 

Nervøse fingre logget seg inn på Helse Norge da meldingen om at svaret var kommet tikket inn på mobilen, er det en test du ønsker er negativ så er vel det en corona test i allefall var det slik for meg. Jeg var så nervøs at jeg til og med tastet fødselsdato feil, men sånn kan vel skje hvem som helst ikke bare meg har jo kunnet hele fødselsnummeret mitt utenat i mange år men i dag ble det faktisk tastet feil for første gang nerver er noe dritt.

 

Kom inn og da hadde det kommet inn en melding som jeg hadde ventet på med skrekk og gru, gikk inn og der sto det svart på hvit ikke påvist ja hurra testen var negativ og det var godt.

Us-SARS-relatert koronavirus (inkl. SARS-CoV-2) RNA Endelig IKKE PÅVIST Coronavirus SARS-CoV-2 PCR negative.

 

 

Nå kan jeg bare vente til en ny uke kommer og jeg kan leve som normalt, å i samme slangen vite at jeg ikke sprer noe rundt meg og det er godt. For da kan jeg handle inn i morgen og vite at ingen blir syke bare for at jeg har vært i butikken, eller andre jeg er i kontakt med det er deilig.

 

Så folkens husk at vi fortsatt er i en pandemi og går med raske skritt inn i en ny runde med stort smitte trykk, min mening er vaksiner dere så mange som mulig sånn at de som er sårbare ikke må bli stengt inne. Dette er ikke til å spøke med så ta dine forhåndsregler i alt du gjør, selv om du er vaksinert jeg er full vaksinert og var uheldig å hadde vært ett sted som en person senere ble påvist positiv så man veit aldri. Kan ikke være forsiktig nok sånn er det bare med mye smitte i landet.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.