Dagen før 1 april.

 

 

 

Ja i dag er det den siste dagen av mars og i morgen er det første april den store dagen for spøker og sprell, på min blogg blir det ikke noen april spøk bare sannheter. Jeg er ikke så glad i å spøke med andre, og jeg veit at i morgen så kan det bli mange som går fem på men ikke inne hos meg. Det er nok mange som planlegger og komme med en spøk, og jeg er av den typen som ikke tror alt jeg leser i morgen sånn er det bare jeg tar mye med en klype salt i morgen.

 

Jeg la ut to innlegg før i kveld men de kom ikke med på forsiden, har det seg sånn at video innlegg ikke kommer på forsiden jeg bare lurte for jeg føler at jeg er litt ute i mørket når jeg ikke syntes på forsiden. Er det slik at det bare er de som er på topplista som kommer med på blogg.no sin forside, er det slik så er det litt dumt spør du meg får håpe det ikke er slik for da kommer ikke vi som prøver og komme opp og frem seg så veldig opp og frem så det gjør noe.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

VI BLOGGES FOLKENS!!

Ny video på Youtube kanalen min.

 

 

 

Stikk innom og titt da vel.

Er det ikke lov å være stolt av sine egne barn?

 

 

 

 

Er det slik at andre skal bestemme hva en har lov og poste på bloggen sin?

 

Skulle ønske at flere hadde hatt lyst til å abonnere på You Tube kanalen min, ingen tvang men det hadde vært fint.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

VI BLOGGES FOLKENS!!

Dagen i dag har vært veldig fin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagen startet med og sitte foran pc og lese blogger og drikke en kopp kaffe og ta en røyk, så gikk jeg opp til ei venninne av meg som passet Elvis mens jeg var borte i dag.

 

 

 

Klokken 11.00 så møtte jeg den yngste sønnen min og vi kjørte opp til Sauland til min eldste sønn, da vi kom opp ditt så gikk vi en tur opp til en gapahuk og tente bål og grillet kylling pølser. På vei opp ditt så møtte vi en katt som ble med oss opp ditt for å få kos og det fikk den til gangs, for mine barn er noen dyre kjære god gutter.

 

 

Da vi var ferdig med grilling og kosingen av katt der opp så gikk vi hjem til eldste mann så de to god guttene fikk spilt litt tv spill, noe som ble helt topp for de to guttene for det er favoritten til disse to. Men da vi skulle reise så måtte jo dette avbrytes og det ble ikke godt mottatt for noen av dem, men jeg fant en løsning for å ikke få noe raseriutbrudd fra minste mann for det er en hund i huset der vi var så jeg sa til han at Bella ville ha kos av han før vi reiste og da kom han som ei kule ned trappa som dyre elsker som denne gutten er. Så Bella fikk utrolig lang avskjedsklem av han med ett hundekyss fra henne som takk, for hun er så glad i mennesker spesielt barn.

 

 

 

Så dette har vært en veldig koselig dag for både store og små, det er jo vanskelig og ta avskjed med dem nå ser jeg fram til 25 mai for da er det neste samvær.

 

 

 

Når jeg var på vei opp til henne som passet Elvis så handlet jeg for henne, så da gjorde jeg det for henne noe som var veldig viktig for henne. Vi pratet litt sammen og jeg fortalte at min minste sønn har begynt med riding og det gjør han hos hennes barnebarn, han gjør det som en terapi og det hjelper han for han har sine utfordringer i livet.

 

 

 

Hei dere alle sammen dere må huske å stille klokken fram til sommertid ja det er fram, og nå er det en av de siste gangen vi skal gjøre det men hus at nattet blir i natt en time kortere. Så skal du på jobb i morgen så ta å still klokka når du legger deg for ellers så kommer du en time for sent på jobb i morgen tidlig.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

VI BLOGGES FOLKENS!!

Gleder meg til i morgen.

 

 

 

 

 

I morgen så gleder jeg meg noe helt utrolig, jeg skal ha samvær med mine to gutter på 11 og 13 år. Har ikke sett dem siden begravelsen til min mor deres mormor, det blir godt og se dem i en mer vanlig og god setting enn i den sammenhengen.

 

 

 

 

Denne gangen satte eldste mann ned foten og ville at vi alle sammen skulle komme hjem til han, for hvorfor er det alltid vi som må kjøre lengst nå vil jeg at dere fra Kongsberg kan kjøre til oss i Sauland Sauland ligger i Telemark kommune.

 

 

Er ikke rart at jeg gleder meg for utenom den dagen jeg så dem sist så har jeg ikke sett dem siden desember, er jo en god stund siden så da kan dere tenke dere selv hvis dere ikke fikk se barna deres mer enn fire ganger i året i fire timer så hadde nok du gledet deg også.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

VI BLOGGES FOLKENS!!

Hva nå? Det er en ny dag, Hva så?

 

 

 

 

 

Det er sikkert noen som tenker hva nå? Når jeg skriver noe nytt på bloggen men nå så har jeg tenkt og skrive at jeg sitter her og leser blogger med en kaffekopp og en røyk, for nå har det blitt stille og rolig så det går og skrive på bloggen. Kan jo ikke skrive når det bråkes i nabo leiligheten for da kommer det en kommentar fra ei fra en annen portal som mener både det ene og det andre om meg, men det skal hun ikke få gleden av i dag.

 

I dag så starter den siste helgen i mars og husk at på natt til søndag så skal dere alle stille klokken fram til sommertid, ja det er fram dere skal stille den det er fram mot sommer og da er det og hente fram igjen hage møblene som dere ryddet bort før vinteren. De som ikke gjør det kommer en time for sent på jobb og skole på mandag, mandag er det første april med april spøk og alt ting her på min blogg blir det ingen april spøk for det er noe som jeg ikke er noe jeg glad i. Jeg hater den dagen og pleier og ta alt med en klype salt, for det er mange spøker som kommer denne dagen til og med på nyheter og aviser så da tenker jeg man får se hva som kommer opp på tirsdag skriver folk det samme da så er det ikke spøk.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

 

VI BLOGGES FOLKENS!!

Svar på spørsmålsrundens innkommende spørsmål.

 

 

 

Ja nå kommer svarene på spørsmålene som Mona Marlene stilte, dette innlegget skulle ha kommet i går men da var jeg ikke helt i form.

 

 

1 Hvor gammel er du?

 

Jeg er ei dame på 49 år og kommer fra Kongsberg, har to barn som er i to forskjellige fosterhjem en på 13 år og en på 11 år begge er gutter.

 

2 Hvor lenge har du blogget?

 

Til sammen har jeg blogget i ca 3 og et halvt år på forskjellige blogger, jeg startet min første blogg her inne men den slettet jeg etter mye dritt som kom i kommentarfeltet mitt jeg klarte det bare ikke på da værende tidspunkt. Så etter noen måneder så startet jeg en blogg på Nouw den slettet jeg også etter ett år. Den bloggen jeg har her inne nå har jeg hatt i 2 år når vi kommer til september, og nå har jeg kost meg med bloggen min har også en på nouw også med samme navn den har jeg hatt i ett år.

 

3 Jobber du, hvis ikke hvorfor?

 

Jeg er ikke i jobb jeg er uføretrygdet noe jeg har vært siden desember 2017, jeg har leddgikt, sjøgreenssyndrom og polynevropati.

 

 

4 Har du slitt psykisk?

 

Har også periodisk depresjon og angst lidelser, noe som også gjør det vanskelig og holde på en jobb. Ja jeg har slitt verre før for da var det måneder med dyp depresjon og angst gikk så langt at jeg ble lagt inn i tre måneder.

 

 

5 Tjener du penger på bloggen din?

 

 

Jeg er med i blogg.no sitt partnerprogram, som ble startet i august har ikke fakturert noe enda. Men nå manglet jeg bare 30 kroner i slutten av februar, så denne måneden må jeg jo ha klart å komme opp i de fem hundre kronene som man må opp i for å få utbetalt noen kroner fra blogg.no.

 

 

6 Hva interesserer du deg for?

 

 

Jeg har mange interesser er veldig glad i å være ute i naturen og gå tur, og eller så interesserer jeg meg for mye. Ting som jeg blir engasjer om eller for enkelte temaer som kommer som jeg syntes er urettferdig mot andre.

 

 

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

VI BLOGGES FOLKENS!!

Dette har jeg brukt dag til.

 

 

 

 

 

Jeg stod opp litt over syv i dag og da leste jeg noen blogger drakk noen kopper kaffe tok meg noen sigaretter, ja jeg røyker og det er min sak. Så skrev jeg et innlegg som var litt opp i dagen nå, men det traff ikke i det hele tatt men det er noe jeg har tenkt på lenge. Så gikk jeg og Elvis på morgentur og da merket jeg at ikke alt var som det skulle kroppslig for min del, etter å ha gått noen meter så fikk jeg en brennende smertefølelse i skulder, nakke og øre på venstre side. Gikk rundt som om jeg var full på grunn av svimmelhet da jeg kom hjem så la jeg meg ned på sofaen, så tok jeg tempen og den viste seg å være noe for høy ca 38,5 så man kan vel si at en har feber men ikke for høy heller. Så ringte ei venninne av meg og lurte på om jeg kunne handle for henne og jeg gjorde det uansett hvor svimmel og vondt jeg hadde for det er godt å føle at en er til nytte for noen, den turen til butikken betyr hundre kroner og i dag var det en del pante flasker også så det ble litt ekstra noe som kommer godt med hos meg.

 

Nå sitter jeg og venter på kvalik kampen i fotball mellom Norge og Sverige på Ullevål stadion, blir en spennende kamp som jeg heier på Norge selvfølgelig og Norge må slå Sverige for å kunne ha håp om å komme til sluttspillet i EM. Jeg tror det går helt bra for Norge der det må det bare, guttene våre er jo gode nok til å slå Sverige så det synger.

 

Nå får det være nok fotball snakk og avslutte innlegget her og nå.

 

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake..

 

 

VI BLOGGES FOLKENS!!

Kritikk er greit det, men.

 

 

 

 

Det å gi noen kritikk og ros det er greit det, la det holde seg til det innlegget eller sak ikke gå direkte på person. Mange som lar sinnene koke over at de mener noen er totalt dumme men det er ikke kritikk det går på den bak innlegget eller saken den personen har skrevet om.

 

 

Jeg hadde en annen blogg her for noen år siden og da gikk folk rett i strupen på meg som person, og kalte meg både idiot og det som verre er det har jeg prøvd og legge bak meg. Og de som skrev disse kommentarene var jo selvfølgelig anonyme, ja de var for feige til å skrive hvem de var men det har jo gitt seg litt her nå.

 

Når man legger så mye jobb i et innlegg, som jeg gjorde en gang på den bloggen både fysisk og psykisk for det handlet om en vanskelig situasjonen jeg satt i der og da. Ja det handlet om mine tanker om mitt liv der og da, da kom det en kommentar og i den sto det jeg veit hvor du bor så jeg kan godt komme og hjelpe deg og avslutte livet ditt nå og det var jo flere som klappet og fyrte oppunder den personen. Da spurte jeg meg selv er dette kritikk eller en trussel, og jeg spør dere om det samme er dette en kritikk eller trussel?

 

Etter at jeg startet denne nye bloggen så har det ikke vært noe av denne kaliberen, nå går det mest i er du dum eller at de mener at jeg burde se meg selv i speilet for fy så stygg du er dette er kommentarer som ikke har noe med innlegget å gjøre så disse kommentarene har jeg ikke postet på bloggen og ikke svart på for jeg vil ikke starte et rabalder i kommentarfeltet mitt.

 

 

Så nå skal jeg avslutte dette innlegget med og ønske dere alle en riktig god morgen og formiddag.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake..

 

 

 

VI BLOGGES FOLKENS!!

 

 

 

Jeg har fått låne boken som er skrevet av Anne Britt har begynt og lese det.

 

 

 

 

 

 

Det jeg har lest av boka er kjempebra skrevet, av meg får boka en kjempe fin sekser. Jeg ble både sint og frustrert over hva folk kan få seg til å skrive i kommentarfeltene til andre mennesker, helandusen har ikke folk noe å tenke med selv tenk om det var dem som folk hadde bruk denne hersketeknikken på. Så har du disse hersens anonyme som tror at de bare kan ture fram som om ingen kan finne ut hvem du er, den heksejakten og hetsen som hun får på disse åpne trådene på kvinneguiden/rampelyset er noe hun ikke fortjener så der må folk se litt i seg selv før de slenger med leppa mot andre. Det folk driver og skriver der og i hennes kommentarfelt har hun virkelig ikke fortjent, mye av det er rett og slett mobbing og hets så skjerp dere folkens. Dere burde vel ha noe annet å gjøre enn og skrive stygt om andre, få dere noe annet å gjøre enn og slenge dritt om folk som dere ikke kjenner personlig få dere en hobby som dere kan gjøre i stedefor å skrive stygge ting om andre.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

 

VI BLOGGES FOLKENS!!