Svar på spørsmålsrundens innkommende spørsmål.

 

 

 

Ja nå kommer svarene på spørsmålene som Mona Marlene stilte, dette innlegget skulle ha kommet i går men da var jeg ikke helt i form.

 

 

1 Hvor gammel er du?

 

Jeg er ei dame på 49 år og kommer fra Kongsberg, har to barn som er i to forskjellige fosterhjem en på 13 år og en på 11 år begge er gutter.

 

2 Hvor lenge har du blogget?

 

Til sammen har jeg blogget i ca 3 og et halvt år på forskjellige blogger, jeg startet min første blogg her inne men den slettet jeg etter mye dritt som kom i kommentarfeltet mitt jeg klarte det bare ikke på da værende tidspunkt. Så etter noen måneder så startet jeg en blogg på Nouw den slettet jeg også etter ett år. Den bloggen jeg har her inne nå har jeg hatt i 2 år når vi kommer til september, og nå har jeg kost meg med bloggen min har også en på nouw også med samme navn den har jeg hatt i ett år.

 

3 Jobber du, hvis ikke hvorfor?

 

Jeg er ikke i jobb jeg er uføretrygdet noe jeg har vært siden desember 2017, jeg har leddgikt, sjøgreenssyndrom og polynevropati.

 

 

4 Har du slitt psykisk?

 

Har også periodisk depresjon og angst lidelser, noe som også gjør det vanskelig og holde på en jobb. Ja jeg har slitt verre før for da var det måneder med dyp depresjon og angst gikk så langt at jeg ble lagt inn i tre måneder.

 

 

5 Tjener du penger på bloggen din?

 

 

Jeg er med i blogg.no sitt partnerprogram, som ble startet i august har ikke fakturert noe enda. Men nå manglet jeg bare 30 kroner i slutten av februar, så denne måneden må jeg jo ha klart å komme opp i de fem hundre kronene som man må opp i for å få utbetalt noen kroner fra blogg.no.

 

 

6 Hva interesserer du deg for?

 

 

Jeg har mange interesser er veldig glad i å være ute i naturen og gå tur, og eller så interesserer jeg meg for mye. Ting som jeg blir engasjer om eller for enkelte temaer som kommer som jeg syntes er urettferdig mot andre.

 

 

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

VI BLOGGES FOLKENS!!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg