Tusen takk frodith for de fine bildene.

 

 

 

 

 

Jeg vil takke frodith for bildene som hun bestilte av bunny hadde malt ja disse mini bildene, de er bare fine i fargene og de detaljene at han får det til det forstår jeg ikke. Her kommer bildene foto som jeg har tatt av dem øverst og ett som bunny hadde tatt under maleprossessen  ja før de er ferdig.

 

 

 

Åpne bilde

 

De er noen fine kaniner som gjør meg veldig glad og motivert til å komme i gang med dagen eller bare det å se dem gjør meg glad de henger over sofaen sånn at jeg ser dem hele tiden når jeg er hjemme. Så tusen takk.

 

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

 

Aud – Marit.

 

 

Det har vært en kjempefin uke til nå.

 

 

 

 

Startet uka med å handle inn det jeg trengte fram til tirsdagen til uka, og gikk tur i snø/regn på ettermiddagen.

 

Tirsdag så møtte jeg Bunny på stasjonen vi gikk på kafe skravlet og lo, er alltid koselig og være i lag med han skulle tro at vi har kjent hverandre lenge. Etter turen på kafe så gikk vi bort til bingoen, jeg er noen ganger der og det er alltid like koselig med både kundene og de som jobber der. Spennende er det også jeg vant to ganger, noen hundrelapper ble det.

Fulgte han tilbake til stasjonen etter vi hadde spist en mat bit, Bunny hadde tenkt å ta toget men det gikk ikke han måtte ta buss er slik mange ganger her sånn er det med jernbanen er alltid noe der syntes jeg da.

 

Jeg fikk også to fine bilder som Bunny har malt som noen hadde bestilt fikk ikke med meg navnet på hvem, glemt å ta bild av dem det må jeg gjøre i morgen for nå er det for dårlig lys i leiligheten min slik at det blir noe gode bilder.

 

 

Onsdag så gikk dagen med til det jeg pleier, var også oppe hos venninnen min for en skravle stund var også i butikken for henne og handlet inn litt til påske. Jeg har ikke handlet inn så veldig mye til påske, handlet inn det jeg pleier å ha til en helt vanlig uke.

 

 

Er ikke så glad i disse hellig dagene når vi har så dårlig vær det regner, har gått meg tur i dag også fant noen flasker på denne turen.

 

 

Lag dere en fin kveld og en god påske.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud – Marit.

 

 

Da er denne helgen snart over, i morgen er det mandag og ny uke.

 

 

 

Dagen i dag startet med frokost så ble det en tur ut, ja jeg startet dagen med en tur og da fant jeg noen flasker rundt om i byen det regnet så det ble ingen lang tur.  Handlelisten er skrevet til morgendagens handletur, har klargjort tre store bæreposer med pant som jeg skal ta med i butikken.

 

Har også vært i vaskekjelleren og vasket klær, godt å få gjort det skulle gjerne hatt vaskemaskinen i leiligheten men det har jeg ikke plass til ikke på badet for da må jeg bære vaskemaskinen ut i gangen for å ta en dusj og bære den inn igjen når jeg er ferdig.

 

 

Neste uke blir jo en oppstykket og delt uke for det er påske, men det er greit med en langhelg jeg skal være hjemme by påske er jo helt greit. Gå turer i byen og gjøre det jeg pleier, håper det blir fint vær med sol og litt varme da blir jeg mer motivert til å gjøre andre ting også.

 

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud – Marit.

Dagen i dag til nå.

 

 

 

 

Startet dagen med frokost og en varm kopp kaffe en fin start på dagen,  det var kjempe fint vær sol fra skyfri himmel det var det klokken 06.45 men senere ble det litt skyer og en del vind. Etter frokost så var det ut på tur, ja jeg fant noen flasker hvor mye det ble veit jeg ikke skal ikke pante før på mandag. Da skal jeg sette inn alle spare pengene små myntene inn på konto, det har blitt en rutine akkurat det.

 

Fikk en kommentar i dag om hvordan det gikk med røyke slutten, har ikke rørt en røyk siden starten av februar det er så deilig å slippe den kistespikeren som jeg kaller siggen/ røyken. Faktisk så har det ikke vært noe savn heller, er gøy å se hvor mye jeg sparer på det og hele tiden ha noen kroner på brukstkontoen min ved ukeslutt.

 

 

Det er jo på grunn av at jeg har muligheten til å belønne meg selv med å kunne spare til en Spania tur, ja det er faktisk en belønning til meg selv for at jeg har klart å slutte å røyke og da syntes jeg at jeg fortjener det.

 

Nå skal jeg slappe av med tv og litt mat nå på kvelden, det er også noe jeg syntes jeg fortjener.

 

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud – Marit.

Dagen har vært fin, planen er nå helt klar.

 

 

 

Nå har jeg lagt de siste tankene om hvor jeg skal til høsten, ja noen kjenner nok igjen dette bildet fra 2022 er det noen som klarer og gjette hvor jeg skal. Jeg kommer med datoer for avreise senere, sparer som bare det for å kunne bestille billetter for flyreisen til og fra pluss lommepenger.

 

 

Jeg gleder meg til å sette føttene mine på Spansk jord, og ikke minst treffe igjen venninnen min og familien der nede har savnet dem veldig og jeg har tenkt mye på dem.

 

Så ja ikke slå hånden av meg når jeg skriver at jeg har samlet tomflasker for det er penger som går på sparekonto en gang i måneden, finner jeg mye så går det rett inn på konto med en gang gleder meg til vår og sommer nå for da er det mye mer flasker å finne.

 

 

I dag har jeg gått en lang tur fant en del flasker i dag ja over 66 kroner i pant, det er en bra dag nå som vinteren enda ligger med mye snø.

 

Har også vært oppe med venninnen min til gode samtaler over en kopp kaffe, det er alltid veldig koselig bare kunne være seg selv og ikke måtte legge noe filter på det en vil si. Var oppe og handlet for henne, denne gangen fikk jeg 100 kroner for å gå i butikken det er penger som går til sparing til turen.

 

 

Nå er det bare å slappe av og se på tv til jeg sovner, håper det er lyst når jeg våkner for da er det en morgentur på gang.

 

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud – Marit.

Mye som frister må legge en plan for alt.

 

 

 

 

Er mange fristelser rundtomkring men alt må planlegges kan ikke bare hoppe ut i det, nå som jeg er så lei av vinteren at jeg skulle ønske og bare dra av gårde til varmen. Det må planlegges og spare til det, blir nok en tur utpå høsten ja sen høst sånn er det bare har ikke noen overfylt konto eller noen rik onkel i Amerika har jeg heller ikke.

 

Da får man ta grep i hverdagen og spare i stede for å handle, trenger jo ingenting annet enn mat dag for dag og få unna de regningene som kommer resten kan spares. Jeg unner meg ingenting utenom mat, og det handler jeg inn en gang i uka kanskje to men det er sjeldent jeg gjør.

 

Nå skal jeg ut på tur for her er det sol og 6 grader varmt, det er en fin vårdag men det er mye snø og is rundt omkring. Kom litt snø i natt men det var så lite så det er ikke noe jeg tenker over, den bare hjelper til å tø den snøen som kom i vinter sånn at den tiner og blir borte.

 

 

Påsken kommer snart jeg bare gleder meg til den blir ferdig, er ikke så veldig glad for disse helligdagene for da blir ensomheten enda større men det får bli som det er og blir. Jeg skal ikke handle inn noe ekstra til påske, jeg har en rar tanke som gjør at jeg ikke fortjener å kose meg sånn er det bare.

 

Lag dere en kjempefin dag.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud – Marit.

Dagen i dag fram til nå.

 

 

 

 

Dagen startet med at jeg gikk og handlet inn mat, hadde med meg panten som var 67 kroner på en uke utenom de som jeg pantet da jeg hadde funnet så på en uke ble det 207 kroner i pant ligger på sparing. Handlet bare det jeg hadde gått tom for, så det blir nok en tur til før helgen på butikken for min egen del.

 

Så var det en tur innom nettbanken og førte jeg over en del på sparing, var godt å få gjort det også det som er ute av brukskontoen er ute av syne så blir det ikke mer å bruke. Har blitt veldig sta når det gjelder økonomi, har jo noen mål som skal nåes og jeg har bestemt meg for å klare dem må bare klare det målet. Sier ikke noe om det målet nå.

 

Så var jeg oppe hos venninnen min, vi drakk kaffe og skravlet om alt og ingenting. Var oppe og handlet for henne også, så skravla vi litt til så gikk jeg hjem for å slappe av litt for det trengte jeg ble litt dårlig med søvn i natt.

 

Nå koker vannet skal lage meg en nudelsuppe til kvelds, kjøpte en slik kopp fra first prise sin nudelsuppe til 10 kroner det er godt med varm suppe til kvelds billig var den også.

 

Det blir også litt tv titting før det blir god natt.

 

Lag dere en kjempefin kveld og en riktig god natt etter hvert.

 

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud – Marit.

Søndag og jeg har vært på tur, og handlelisten er skrevet.

 

 

 

Ja i dag ble det en søndagstur i byen hvor jeg samlet tomflasker, broddene måtte på igjen etter sludd og snøen som kom på lørdagen det hadde vært kaldt i natt så det hadde blitt veldig glatt igjen.

 

Ellers så har jeg sett mye på sporten på tv i dag.

 

 

Og så er handlelisten skrevet så alt er ferdig for en tidlig tur på butikken, får ikke gått før jeg våkner  kanskje jeg skal sette på alarmen på telefonen sånn rundt klokken 07.00. For jeg liker best å gå i butikken når det ikke er så mye folk der, sånn at jeg slipper køer sånn som det pleier og være på ettermiddagen.

 

Lag dere en kjempefin kveld og en riktig god natt.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud – Marit.

De siste dagene har jeg følt at jeg ikke har strukket til og tiden har gått fra meg.

 

 

 

Jeg har følt og tenkt at alt jeg har skrevet de siste to dagene ble for dumt og jeg har følt meg like dum som det jeg skrev, ingen god følelse for å si det pent så jeg skrev mange innlegg som ble slettet og ikke postet så jeg tok to dagers pause fra og blogge bare lest de bloggene som jeg pleier å lese.

 

Tiden går også veldig fort om dagen, har gjort det samme som jeg pleier. Har også malt litt får se om de blir bra nok de bildene til å legge ut på blogg, ikke veit jeg er ikke ferdig jeg er min største fiende når det gjelder å godkjenne det jeg lager selv. Det gjelder alt jeg gjør setter vel litt for store krav til meg selv, det har vær høye krav til meg selv den siste uka jeg har alltid vært slik ingenting er godt nok i mine egne øyne men har blitt enda strengere mot meg selv den siste uka. Er vel sånn jeg er at jeg tror at alle ser på meg som jeg gjør selv, og da ønsker jeg og bevise at jeg ikke er så lite flink så da setter jeg høye krav til meg selv.

 

 

Lag dere en fin kveld og en riktig god natt.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud – Marit.

Regnvær men tur ble det.

 

 

 

 

Dagen begynte positivt i dag ja søvn regnskapet hadde faktisk gått i pluss, hadde faktisk fått 6 timers søvn og det er lenge siden sist jeg har så mange timer søvn sammenhengende. Så var det frokost og en kopp kaffe eller to, ble også lest noen blogger som jeg pleier det er en perfekt start på dagen.

 

Så har jeg laget meg en rutine med å gå inn på nettbanken en gang annen hver dag, og legge inn regninger til forfall og slike ting. I dag  fikk jeg meg en overraskelse skattepengene var kommet inn på konto alt, fikk skattemeldingen på mandag og sjekket den og sendte den inn og de kom veldig fort i år.

 

Satte store deler av dem på buffer kontoen og litt på regningskontoen, det er deilig å kunne starte sparingen for fullt nå. Regner med at det er noen som må klage nå som jeg skriver om min økonomi, for det pleier det å være selv om det er på den positive siden denne gangen.

 

Og da jeg tittet ut vinduet så så jeg at det regnet ute men hva gjør det, jeg gikk meg en lang tur og det regnet som kom i dag tiner jo på den snøen som det fortsatt er mye av nå er jeg lei av den snøen.

 

Nå skal jeg bare slappe av og se på tv.

 

Lag dere en kjempefin kveld og riktig god natt.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud – Marit.