Har ikke hatt noen god helg..

 

 

Har hatt en følelse i meg som sier at jeg er helt ubetydelig, og ikke har noe jeg skulle ha sagt. Det gikk så langt at jeg ikke turte og være her på bloggen, for jeg er jo så dum at jeg burde jo ikke skrive noen ting. Så tenkte jeg nå i kveld at det skulle jeg gi faen i og bare sette i gang å skrive for det er jo jeg og min blogg, er jo min sak om jeg vil skrive eller ikke på bloggen min.

 

Men uansett hva jeg skriver så blir det tatt i verste mening det jeg skriver, jeg skriver jo bare mine meninger om en sak og det finnes jo to sider av en sak. Jeg har funnet ut at de som tar dette ille opp, får bare gjøre det for det bryr jeg meg ikke om for jeg skriver det jeg vil når jeg vil.

 

Har i allefall hatt en kjempe fin søndag med mine to gutter i fire timer, det var gode og fine fire timer men det er veldig vanskelig når vi skal reise hver til vårt. Men slik har det jo blitt og da må man jo bare glede seg til neste samvær, det er ikke så veldig lenge til neste samvær nå for det er den 26 mai gleder meg helt sykt til den dagen som er en lørdag.

 

Min eldste skal på leierskole på Tjøme det var noe han gledet seg til, og når han gleder seg så gleder hans gamle mor seg også for her er det alt for barna. Er ikke bare bare og ha guttene i fosterhjem men det var jo den eneste utveien i 2011 for da var jeg så langt nede psykisk, er bedre nå men blir jo aldri helt frisk av det sykdoms bilde men man har dager som er kjempe bra og andre helt nede i det svarteste mørket men det er blitt mindre av de dagene nå.

Nå legger jeg meg på ladig..

 

 

 

 

Det er tid for å finne senga her i gården for nå er jeg så sliten at jeg ikke klarer noen ting, mindre enn det jeg klarer ellers så nå vil jeg bare si god natt til dere alle som klarer og gidder å lese dette innlegget.

 

Så nå kommer det et bilde av en til som vil ønske dere en god natt både tobeinte og firbeinte, ja det er hunden min Elvis domønsker det.

 

 

Det skal bli godt for oss begge to og ta kvelden og krype godt under dyna, får bare håpe at jeg får en hel natts søvn for det er et fremmedord her i gården. Smertene tar nesten livet av meg men man får dytte i seg 2 paracet 1g og se om det hjelper, for et par timer på øyet burde jeg klare og få til.

 

Så nå skal jeg gjøre klar til sengevalsen her i gården, ta en titt på baksiden av øyelokkene og se om jeg får noe ut av natten for det hadde vært godt. Så natti natta alle sammen.

Det å bli sett på som en taper er ikke godt..

DET Å BLI SETT PÅ SOM EN TAPER ER IKKE NOEN ENKEL SAK….

 

 

 

Det å ha følelsen av at alle ser ned på deg er ingen god følelse, det er også noe jeg føler her inne på bloggen også men så er det noe jeg har funnet ut at jeg ikke skal bry meg om. Det jeg har gjort med den saken er at jeg har stengt mitt kommentar feltet mitt en god stund, for da blir jeg ikke mistenkt for noe jeg ikke gjør.

 

Så er det det og føle seg mindreverdig noe jeg har følt på i mange år, det og være udugelig på alle punkter for det har jeg følt og jeg at noen vil sitter og tenker at man er det man føler. Men slik er det for min del at jeg har blitt mobbet helt siden jeg var 6 år gammel, fått høre hvor stygg og dum jeg er fra den gang og hele barneskole tiden, ungdommstiden og en dag i dag så er det slik.

 

Ingen skal klare og knekke meg mer en de har gjort, så derfor tenkte jeg å takke de som er de som fryser meg ut at meg blir dere ikke kvitt så lett. Kommer til å fortsette denne bloggen, og skriver det jeg vil når jeg vil og dere er det noe dere ikke liker så er det veldig enket det er jo bare og gå ut fra innlegget. Så nå ble nok mange triste for at jeg ikke slutter og blogge, men husk dette er et sted som er for alle så det må dere tåle for jeg forblir her så vi sees her inne på bloggen.

 

Til informasjon, den som ler sist er den som ler best Ha ha…..

 

Nå har jeg gått på skrive kurs for voksne med dysleksi så jeg håper at jeg blir bedre på rettskriving, jeg har vært på dette kurset 1 gang i uken i 3 uker nå så jeg håper det går bedre med tegnsetting og rettskrivingen min. Jeg ville bare si i fra så det ikke er flere som tror at jeg kopierer bare på grunn av at jeg har satt punktum og kolon riktig, for da blir jeg lei meg.

Hadde bare et ønske om og skrive så andre kunne se at jeg også kan det og ikke bli led og gjort narr av, dette ble vist et veldig kort innlegg men det skulle jo bare være til informasjon til de som lurte på om jeg hadde kopiert noe av noen. For det har jeg ikke all tekst i min blogg har jeg skrevet selv og det ligger utrolig mye jobb bak vært innlegg, tro det eller ei og de som ikke tror meg får jo bare drite i å tro meg da.

 

Den som ler sist ler best ha ha……
 

Det er 4 dager igjen så er det mai så tenk på miljøet…

 

Da er det fire dager igjen så er vi i mai og dugnadstid i borettslag over hele Norge, jeg har tenkt å gjøre min plikt i morgen og ta det utover helgen og selvfølgelig mandag så jeg har gjort litt også. Jeg skal gjøre det i år så jeg ikke ødelegger dugnads ånden for noen andre jeg ønsker ikke det, og så har vi det at jeg føler at folk ser ned på meg og snakker om meg og ikke med meg.

 

Men jeg må jo gjøre mitt så jeg ikke blir den som sniker meg unna, men jeg vil jo ha tilbake de 600 kronene som jeg betaler i et år som dugnadsavgift så derfor så må jeg gjøre min plikt jeg også.

 

DET ER UTROLIG MYE SØPEL OG SKIT LANGS VEIEN.

 

Da er det jo bare å ha med seg en pose og engangshansker eller andre type hansker, plukke med deg den søppelen dere finner og ta det med deg og kaste det i søppelkassen din hjemme. Dere som er ute og jogger så er det jo bare og gjøre det samme, ha med pose og hansker og plukke søppel det kalles også plogging som startet i Sverige der er det utrolig populært.

 

Men vi nordmenn vi er mer glad i å kaste søppel enn å rydde søppel, burde vært motsatt for det er vel ikke bare meg som syntes det er forferdelig stygt med all den forsøpplingen som er ute i naturen og langs veiene. Når en først er ute med hunden eller med barna så er det bare å plukke med seg, og gjør det som en morsom lek med barna så har vi alle gjort litt for å bedre miljøet. Jeg plukker også med meg pante flasker og da tjener en penger i samme slengen.
 

Dette har vært en hard dag.

 

Dagen i dag så har jeg vært i kartleggingssamtale for å få samtaler hos psykisk helsetema her i kommunen, det var en samtale som var veldig vanskelig og gjennomføre alene men det gikk jo på sett og vis det ble jo noen tårer men det fikk den personen jeg pratet med bare tåle.

 

For å si det sånn at jeg er jo helt ubrukelig og dum for det var jo noe jeg skulle ha sagt som jeg ikke gjorde, for den følelsen av og strekke til og være totalt idiot er veldig vond for å si det på en annen måte så føler jeg meg totalt ubrukelig og utilstrekkelig. Jeg føler at alt er mørkt og at jeg ikke kan noen ting og den følelsen er veldig vond å ha, og jeg unner ingen å ha det på den måten så jeg skulle ønske at jeg hadde noen å prate med som vet hvordan det er å ha det slik men det er jo ingen som forstår hvordan det er.

 

Det å stå alene om alt og gjør så godt man kan og så blir det ikke sånn som andre vil ha det, da får man passet sitt påskrevet og får høre hvor dum man er men det er jo noe jeg er vandt til og jeg veit da selv at jeg er en stor dum idiot så det behøver ikke andre fortelle meg. Men det er ikke noe moro når det kommer fra familien og de som jeg trodde var mine venner, det er noe jeg er vant med helt fra mine barneføtter av for jeg har blitt mobbet fra jeg begynte på barneskolen og helt fram til dagsdato.

 

Får bare håpe at de kommer fram til at jeg skulle ha utbytte av å ha en fagperson å prate med, for det er ikke mye moro og stå med alt alene med. For jeg orker ikke mer snart for det blir for vanskelig, får bare håpe det ikke tar for lang tid før jeg får beskjed og håper at det er et positivt svar på denne søknaden og påfølgene kartlegningssamtale for dette er noe jeg trenger hjelp til å få sortert ut.

 

 

Til russen og samfunnet ellers.

 

 

Bilderesultat for russen 2018

Bildet er lånt fra Google.

 

 

Nå er det nok noen som mener at jeg ikke har noe jeg skulle ha sakt, jeg mener jeg faktisk har det for dette er bare ment som et råd til dere som er russ. Og det er også noen som mener at det jeg kommer til å skrive om er til den norske regjeringen som et tips, bare fest å ha det moro dere som er russ for å feire 13 års skole gang.

 

Husk en ting og det er at dere kjører forsiktig og har en sjåfør som er edru og kan passe på at alle har det bra i bilen/bussen, det kan være en ordning med foreldre rullering på sjåfør på kjøretøyet deres så har også mor og far ro i hjertet og resten av kroppen. Og pass på at ingen blir utsatt for noe som voldtekt og det som verre er.

 

Men det som er så forferdelig syn for dere at dere har eksamen rett etter 17. mai så dere må huske å ikke stryke for da må dere gå det siste året på nytt igjen og det er noe dritt, så det jeg mener er at dere som er russ burde forlange at dere har eksamen i mars eller april så dere er ferdig med eksamen til russetiden starter 1. mai sånn at dere kan feste og ha det gøy uten at dere må bekymre seg om eksamen. Og da 17 mai er ferdig så er dere ferdig med skolegangen deres har bare igjen og hente vitnemålet ditt.

 

Men 17 dager med mer eller mindre festing kan jo være i meste laget for mange, det kan jo skje at noen blir alvorlig syke og har dere ikke noen som kan passe på dere eller dere passer på hverandre så det ikke skjer noe alvorlig pass godt på hverandre og ha foreldre rullering på kjøringen for da har dere en voksen og fornuftig som kan ta ansvar.

 

Støyen som medfølgelig de 17 dagene i mai er jo bare en gang i året så det får man jo bare tåle, og alt det andre som dere gjør er jo bare artig det er gøy å se at dere driter dere ut i byen for disse knutenes skyld.

 

SÅ ALL RUSS HA DET GØY UNDER ANSVAR……

 

 

 

Ingen banker RBK ( ROSENBORG BALLKLUB)

 

 

 

Bilderesultat for rosenborg ballklub

 

Bildet er lånt fra Google

 

 

Nå er det ikke mange minuttene til at det er avspark på Lerkendal Rosenborg mot start og det blir en forrykende målfest håper nå jeg, håper de banker start sønder og sammen og at de vinner komfertabelt  med mange mål i solfylte Trondheim og Lerkendal.

 

Rosenborg er jo utrolig bra lag og som sangen deres sier, ingen banker RBK og det håper jeg på at det viser seg i dag også. Hjemmebane og det hele får ikke håpe at start bare tar og forsvarer ihjell spillet til Rosenborg og har mye stopp i spillet, for det er det som er normalt i eliteserien her i Norge bare så det er sagt.

 

Dere får ha en forrykende fotball kveld alle sammen, men det er vel bare jeg som er en fotball idiot her inne er også en stor suporter av Rosenborg.

Men det er bare når de spiller i Drammen eller Lillestrøm.

 

22.04.2018

 

 

 

Nå har vi akkurat kommet hjem etter morgenturen vår, var på besøk hos min mor vi koset oss ute i solen etter en tur ute i området. Så koste vi oss inne med kaffe og vafler, og det var veldig kos for der er det et menneske som forstår hvordan jeg har det, for hun har jo vært der hele mitt liv og sett hvordan jeg har det.

 

Da jeg fortalte henne hvordan jeg ble behandlet her inne så sa hun det samme som jeg hadde gjort, sluttet å ha kommentarfeltet oppe for hun mente også at det var mobbing og skitt kasting. Hun mente at det var bare og  stenge klanen ute i 6 måneder så kansje forstår at du mener alvor, for jeg setter min ære i å poste egen skrevet innlegg så det er utrolig sårende og få kastet i tryne et slikt spørsmål om jeg kopierer deler av teksten min.

 

 

Når jeg er ferdig med dette innlegget så skal jeg lage meg litt mat varme opp bagguetter og spise mitt første måltid i dag, se på tv og kose meg det er jo søndag.

 

Jeg gleder meg til i morgen for da kommer det penger på konto for jeg får mitt livsopphold i morgen, og gevinsten på 15000 kroner som jeg vant på Rikstoto på fredagen og det blir deilig med ekstra penger denne måneden. Jeg pleier ikke å spille på hest men når jeg hadde en femtilapp ekstra så jeg prøvde og bang der var det gevinst og det var jævlig gøy nå som det snart er mai og man må kjøpe seg fint tøy til 17. mai og det skal bli en kjempe fin dag.

 

 

1 blogg uten kommentarfelt blir en ryddigere blogg.

 

Det å ikke ha kommentarfelt gjør bloggen mye finere og oversiktlig blogg for du slipper å ha alt det som disse anonyme skriver av stygge ting om deg og bloggen din, det er det jeg vil for man blir jo tråkket ned i søla og du føler deg som en stor dritt slik er det i allefall for min del. For det er jo noen som har lagt sitt hat på meg og spesielt det jeg skriver.

 

Det er jo noe som gjør at mange gir seg som blogger noe jeg syntes er veldig syn, for det er mange gode bloggere som blir skremt vettet av disse ondsindige kommentarene og diskusjonene på akkurat deres blogg. Det er spesielt de over førti som er verst så tenk dere godt om før dere skriver noe som helst i kommentar feltet, skriv gjerne det dere mener men da syntes jeg dere kan tenke dere litt om.

 

Følte at jeg måtte sette et filter på det jeg skrev bare for at jeg ikke skulle støte noen i bloggen min, men nå som jeg har stengt kommentarfeltet så kan jeg skrive det jeg vil når jeg vil og det er en god funksjon at det går ann og gå ut fra et innlegg som man ikke syntes noe om og gå videre til neste innlegg som de vil lese.