Dette har vært en hard dag.

 

Dagen i dag så har jeg vært i kartleggingssamtale for å få samtaler hos psykisk helsetema her i kommunen, det var en samtale som var veldig vanskelig og gjennomføre alene men det gikk jo på sett og vis det ble jo noen tårer men det fikk den personen jeg pratet med bare tåle.

 

For å si det sånn at jeg er jo helt ubrukelig og dum for det var jo noe jeg skulle ha sagt som jeg ikke gjorde, for den følelsen av og strekke til og være totalt idiot er veldig vond for å si det på en annen måte så føler jeg meg totalt ubrukelig og utilstrekkelig. Jeg føler at alt er mørkt og at jeg ikke kan noen ting og den følelsen er veldig vond å ha, og jeg unner ingen å ha det på den måten så jeg skulle ønske at jeg hadde noen å prate med som vet hvordan det er å ha det slik men det er jo ingen som forstår hvordan det er.

 

Det å stå alene om alt og gjør så godt man kan og så blir det ikke sånn som andre vil ha det, da får man passet sitt påskrevet og får høre hvor dum man er men det er jo noe jeg er vandt til og jeg veit da selv at jeg er en stor dum idiot så det behøver ikke andre fortelle meg. Men det er ikke noe moro når det kommer fra familien og de som jeg trodde var mine venner, det er noe jeg er vant med helt fra mine barneføtter av for jeg har blitt mobbet fra jeg begynte på barneskolen og helt fram til dagsdato.

 

Får bare håpe at de kommer fram til at jeg skulle ha utbytte av å ha en fagperson å prate med, for det er ikke mye moro og stå med alt alene med. For jeg orker ikke mer snart for det blir for vanskelig, får bare håpe det ikke tar for lang tid før jeg får beskjed og håper at det er et positivt svar på denne søknaden og påfølgene kartlegningssamtale for dette er noe jeg trenger hjelp til å få sortert ut.

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg