Her er listen over noen ting jeg har planer om å få gjennomført i oktober.

 

 

Ja jeg har laget en liste over hva jeg kanskje kan få gjennomført, og noen som er mer eller mindre vanskelig å få realisert.

 

Starter med nr 1 som jeg kanskje får gjennomført og det er en så liten hverdagsluksus som en liten tur på kafe.

 

Nummer 2 er å få kjøpt meg litt mer maling og ett lerret eller to, har fått en ny billig butikk her i byen som selger veldig billig maling og lerreter og den butikken heter Dollar maling 40 kroner for store flasker og lerret fra 25 kroner. Sånn at jeg kan begynne og male igjen billig terapi.

 

Her kommer de som er litt mer urealistiske.

 

Nummer 1 komme meg til tannlegen hvis jeg får spart opp til å kunne det, vanskelig men kan gå.

 

Nummer 2 komme meg til psykolog igjen for det trenger jeg etter 2 måneder, må spare til det litt vanskelig men kanskje.

 

Det var mine fire ting som jeg har lyst å prøve å få gjort i løpet av oktober.

 

Lag dere en kjempefin kveld her blir det skal vi danse.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud – Marit.

I dag har jeg ikke gjort så mye, men litt ble det.

 

 

 

Fra morgenen av og utover dagen så har det regnet, men ut på tur ble det selv om det regnet har ikke regntøy men jeg er jo vanntett selv om klærne ikke er det. Gikk en lengre tur på morgenen ja jeg fant jo noen flasker, skal pante og handle inn litt brød i morgen for det er jeg tom for.

Var også oppe hos venninnen min, i dag var det jeg som ringte henne og da ble hun glad. Var oppe og handlet noen små ting til henne, og så skravla vi over en kopp kaffe er så godt å ikke måtte ta seg sammen i hennes nærvær er ikke formen bra så sier jeg det som det er og det gjør hun også.

 

Lag dere en fin kveld, nå skal jeg se Petter der ingen vil bo på tv2 direkte.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud – Marit.

Jeg gikk på kafeen men de som overtalte meg til å være med kom aldri.

 

 

 

Jeg ble veldig skuffet over dette, for å sitte der og vente på noen som aldri kom. Tre timer etterpå så kom det en melding til meg at de hadde glemt det, bare en time etter at de hadde avtalt når vi skulle treffes hvordan skal jeg kunne stole på at de kommer i morgen. Tenk det gjør jeg ikke så jeg skrev i meldingen som svar at jeg ikke ønsket å gå på kafe med dem i morgen, stoler ikke på at dere kommer så glem det jeg kommer ikke. Hadde jeg hatt råd så skulle jeg ha gått på kafe alene i morgen, men det har jeg ikke sånn er det bare.

 

Kan jeg noen gang stole på disse menneskene mer, mitt svar er nei for det er ikke første gangen jeg er blitt skuffet av disse to.

 

Var en tur oppe hos venninnen min for hun skuffer aldri, og ikke jeg henne heller det har jeg ikke hjerte til.

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud – Marit.

Skal, skal ikke jeg blir med etter litt overtaling.

 

 

 

Jeg fikk to forespørsler om jeg ville være med ut på kafe, jeg var og er usikker men sa ja til å bli med. Blir jo koselig med en skravle stund på en av byens kafeer, jeg skal ha vann for det er vel gratis enda får jeg håpe brukte det jeg hadde i går det ble en kjempefin dag. Er litt sliten i dag men det går bra, sov litt dårlig i natt det gjør jeg alltid etter en sånn koselig dag som i går.

 

Skal ikke skrive så mye om det jeg skal i dag for det liker ikke alle som leser bloggen, men det blir kos det er alt jeg kan skrive på dette tidspunktet.

 

Lag dere en kjempefin dag.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud – Marit.

Hatt en kjempefin dag, sliten nå men hva gjør vel det.

 

 

 

 

Sliten ja men hva gjør vel det etter en perfekt dag etter mitt ønske i alle fall, jeg har hatt ett kjempefin samvær med minstemann med en aktivitet som både han og jeg liker veldig godt å drive med. Bowling og mye skravling oss i mellom, spiste en pizza i hallen og koste oss kan jo skrive litt om det nå som kvelden er her og samværet er ferdig da er det vel ikke så farlig og skrive hva vi har gjort vel.

 

Nå er det snart Farmen og jeg skal bare slappe av resten av kvelden, sånn er det bare er jo ikke sikkert at jeg får med meg alt jeg vill se da men hva gjør vel det haha.

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud – Marit.

Skal kose meg i dag.

 

 

 

Ja jeg skal kose meg, skal ha samvær med minstemann. Skal ikke skrive hva vi skal, bare kose oss med noe som vi begge liker å gjøre. Han skal i alle fall få kost seg, skal spise ute håper ikke det blir for dyrt men det får jeg tåle.

 

Lag dere en kjempefin dag.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud – Marit.

Nå er bekymringer borte for en stund, ja i noen dager i alle fall.

 

 

 

Ja våknet opp til tom konto og ingen handling av det jeg trengte, ja jeg ble veldig stresset hva nå. Fikk i meg litt kaffe ble ingen frokost på meg for brød og knekkebrød litt pålegg var det som sto på handlelisten, så det var bare å vente til NAV åpnet for telefontid så jeg fikk ringt noen som kunne ordne opp i dette å det var ikke før klokken 09.00. Fikk tak i noen som kunne hjelpe meg klokken 09.45, det viste seg at de må ordne de faste overføringene fra min forvaltningskonto til min brukskonto hver 6 måned og det var ikke gjort før jeg ringte. Det er ikke mye moro og må passe på at alt er i orden, og at jeg må huske å ringe dem hver 6 måned og passe på at alt er i orden men sånn er det bare.

 

De kan glemme og forlenge den ukentlige utbetalingen min, men hadde jeg gjort noe feil som kunne ramme mine utbetalinger så må jeg si fra for eksempel tjene over det jeg har sagt så trekker de med en gang men når de gjør en glipp så er det jeg som må ordne det også hvor er logikken får ikke en unnskyld en gang. Jo jeg sitter igjen med stresset og bekymringene og ingen unnskyld, må bare sitte med lua i hånden og be om å få mine egne penger på konto sånn skal det vel ikke være trodde jeg da.

 

PS: Skal ikke skrive mer om det nå, måtte bare få det ut på en måte.

 

Lag dere en kjempefin dag.

 

Takk for at  du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud – Marit.

Søndag og vakker høstvær måtte nytes, klesvask og handleliste.

 

 

 

Hurra tenkte jeg på morgenen med frokost og en kopp med kaffe, så bar det ut på tur kunne jo ikke la den turen ikke ble noe av for det var ett veldig vakkert vær.

 

Gikk meg en fin og lang tur i solen, og det ble en veldig lang tur noe som var veldig godt. Da jeg kom hjem så gikk jeg ned i vaskekjelleren og satt på den første av fire vaskemaskiner godt å få unna all klesvask, lenge siden sist det er ett tiltak å komme seg ned i den vaskekjelleren må ut av huset gå over hele gårdsplassen og så ned i kjelleren og den energien har jeg ikke hatt på en stund.

 

Så sto handlelisten for neste uke bli ferdig skrevet, og den ble ferdig på ett blunk var ikke så mye som jeg trenger til uken så det var en enkel jobb å gjøre.

 

Nå venter nå på Farmen, den starter klokken 20.00 på tv2 Direkte.

 

Lag deg en kjempefin kveld.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud – Marit.

En tur med mange fine farger, har tatt noen nye bilder.

 

 

 

Høsten har mange fine farger å tilby, og det gir jo glede i en ellers så grå hverdag. Dette er fra morgenturen i dag, det samme med de neste også mange flotte farger og litt tris å vite at det snart er vinter i dag hadde vi ett vakkert høstvær.

 

 

Nå kommer det noen vakre blomster og en doven veps på siste bilde, elsker bare disse fargene som er med på alle bildene.

 

 

Er det noen som ser vepsen jeg bare lurte, blomstene er litt visne men de holder godt på fargene.

 

Lag dere en fin kveld.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud – Marit.

Nå er tiden inne for å starte dagen med en tur, så får jeg se hva dagen bringer.

 

 

Dette var det som skjedde i går tok ett bilde på min tur, ja var det eneste lyspunktet i hele går for min del.

 

Så får jeg se hva denne dagen bringer av gleder ja det skjer ikke så mye i mitt liv, jeg er av de menneskene som ikke finnes glad i helger og helligdager. I dag er det akkurat tre måneder til lille julaften, kan ikke si at jeg gleder meg til jul for da er det så mange dager som jeg ikke ser ett menneske sitter jo alene hele jula sånn er det bare. Men å begynne å grue seg til den alt nå er vel rart vil noen si, men jeg veit hvordan den blir for sånn har det vært hvert eneste år de siste 12 årene ingen glede ved den høytiden.

 

Nei nok om det nå skal jeg ut på tur, og drite i hele den jula som kommer den får jeg ikke gjort noe med kommer til samme tid og dato hvert år.

 

Lag dere en fin dag. Det skal i alle fall jeg gjøre så får jeg se hva den bringer med seg.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud – Marit.