Klikk, klikk må til på søndagskvelden.

Reklame | Bodylab.

 

 

 

Det ble en klikk, klikk i kveld også men håper ingen blir sure for det. Det er min blogg og jeg som bestemmer, så derfor ble det bare slik i kveld også.

 

Har nå gjort klar handlelappen til i morgen, består av fem punkter den listen så det er ikke mye jeg mangler i skapet. Det jeg mangler er grønnsaker, frukt og knekkebrød, å det skal jeg ut å handle tidlig så jeg slipper store folkemengder.

 

Nå sitter jeg å ser på farmen kjendis, har også sett at Danmark vant VM Sverige ble nummer 2 og at Spania tok 3 plassen .

 

Denne klikk, klikken genererer ca 1 krone pr klikk.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

 

Bodylab Protein Bar (12 x 65 g) – Hazelnuts & Chocolate//Bodylab Protein Bar Mix Box//Bodylab Hydro Tabs (1×20 stk)

Hipp hurra for minste mann.

 

 

I dag så er det tretten år siden min kjære minste mann ble født, han har bursdag i dag feiret med sine fosterforeldre. Ikke noe selskap i dag for trinnet hans er satt i karantene, ja da ble det bare å lage dagen så god og fin for han. Gratulasjoner på telefon å mat som han vil ha så han har bestilt grøt til alle måltider i dag, og alt annet som hører en bursdag til når en ikke kunne ha noe selskap de er så flinke til å gjøre det beste ut av det.

 

Han har ikke korona men det var i lærerstaben at det var noen som var smittet, og da ble 7 og 8 trinn satt i karantene bedre føre var enn etter snar mener jeg da så det er faktisk bra at de ble satt i karantene.

 

Jeg pratet med han en stund og det varmet mitt morshjerte kjempe mye, er godt å høre stemmen hans ja ikke bare hans jeg har jo min eldste også der fikk jeg en talemelding på telefonsvareren min for noen år tilbake. Den hører jeg på ganske ofte, spesielt når jeg har tunge dager og da får jeg noen andre tanker.

 

Håper ikke dette var å utlevere barna mine, for det var ikke meningen med dette innlegget.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Nå orker jeg ikke lenger.

 

 

 

Nå er det sikkert noen som lurer, ikke så veldig mye lenger for det kommer snart. Etter mye frisk luft så blir man veldig trøtt og sliten, å vi har jo kommet langt på kveld er jo ikke lenge til midnatt. Å da er det greit å avslutte dagen, ikke sant? I allefall mener jeg at min tid er inne for å kneble beinhaugen, krype godt innunder dyna å se om Jon Blund kommer på besøk. For nå er det på tide å få noen timer på øyet, for nå tar det utrolig lang tid å skrive dette innlegget og vanskelig å se om det er noen skrive feil. Det er ikke så enkelt når øynene glir igjen hele tiden, så med eller uten skrive feil så ønsker jeg dere alle en riktig god natt.

 

Takk for at du tok deg tid til å stikke innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Nå sitter jeg å venter.

 

 

 

Jeg sitter å venter i kveldsmørket på den kjempefine hver gang vi møtes, det er faktisk første gangen jeg ser hele dette programmet å forelsket meg helt i det programmet. Hvorfor jeg ikke har sett det før kan jeg faktisk ikke skjønne, jeg har vel vært dum eller kanskje det var ett annet program som har fenget meg. Men en gang måtte være den første og kommer ikke til å være den siste, så nå begynner det hvert øyeblikk så nå av slutter jeg dette innlegget med å ønske dere alle en riktig god lørdagskveld.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Har vært på lang tur i dag, til fots ikke på ski.

Reklame | Magasinet.

 

 

Dette er ett bilde fra i fjor vinter akkurat ett år siden i dag.

 

 

I dag var jeg ute å gikk på fot tur i tusle ruta er en lysløype for oss som går til fots, å det var ett nydelig vær ute og – 13 grader midt på dagen i dag. Det var super deilig å gå en kjempelang tur på godt vinterføre ikke bare is og glatt, for der jeg gikk så var det kjørt opp med løype maskin så det var jo rene snøføret deilig. Hadde med meg kaffe på kanne og noen skiver å spise hadde med sitter underlag så det var bare å finne seg en fin plass i solen og sette seg der, var ute helt til det var mørkt ute godt jeg hadde med meg hodelykten min i sekken.

 

Før jeg la ut på den turen så var jeg oppe hos venninnen min tok en kopp kaffe, gikk og handlet det hun ikke husket å skrive opp i går så nå kan hun nyte helgen hun også.

 

La med en klikk, klikk som genererer ca 1 krone pr klikk.

 

 

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

 

Eskimo Snøstjerne ullgenser – Blå/Hvit, m/mønster – Str. M//Dovrefjell Classic ullshorts til dame – Str. 3XL//Dovrefjell Frost dunjakke – Str. M

Planene for helgen.

 

 

Jeg har noen planer for helgen, har i allefall 2 planer for denne helgen nei 3 ble det vist.

I dag skal jeg ut å gå meg en tur det er i allefall en spikra plan, skal også holde bloggen oppdatert der kom det en til. For holder man bloggen oppdatert så får en i allefall lesere og det er jo det som er målet med bloggen, for har man ikke lesere på den så tjener en heller ikke penger på den det har jeg lært opp igjennom årene jeg har blogget.

 

Så skal jeg se en del på tv på vinter sporten i dag, i morgen er det to finaler i håndball VM de skal jeg ha med meg.

 

Planen for i morgen søndag da skal jeg gå tur, se på tv, så har jeg en liten kar som fyller 13 år i morgen som jeg skal ringe og gratulere med dagen det er jo en stor dag for han. Ellers så har jeg ikke planlagt så veldig mye mer enn det, ellers så tar jeg helgen som den kommer det er jo siste helgen i januar på mandag er det en ny måned med blanke ark og da skal man finne en måte å komme igjennom den måneden på også.

 

 

Takk for at du tok deg tid til å stikke innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

God natt kjære.

 

 

 

Nå er det sikkert noen som lurer veldig hvem som er min kjære, jo det skal dere få svar på jo det er bloggen min som er min kjære. Den hører på meg selv om det ikke er noen andre som vil, den sier ikke så mye imot meg heller det er jo enkelte som sier imot men det renner av meg.

 

Når kroppen verker og tankene trykker meg ned så bruker jeg den, for det er når jeg har mange tanker at jeg skriver bedre. Nå for tiden så har jeg prøvd å ikke skrive om de verste dagene jeg har, men denne bloggen er om meg og mitt liv så fra og med nå så skal jeg fortsett som jeg gjorde før. For når jeg får skrevet av meg de verste tankene så blir dagen bedre, å slik er det bare så får dere som leser den tåle det jeg skriver på godt å vond.

 

Nå orker jeg ikke mer for i dag så nå skal jeg snart finne senga er så trøtt som en strømpe, å veit ikke helt hvordan jeg skal få skrevet ferdig dette innlegget.

Med disse ordene så ønsker jeg dere alle en riktig god natt, så vi blogges i morgen.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

I dag har jeg ikke gjort så mye.

Reklame | Outnorth.

 

 

Det ble en kort tur i dag selv om det var pent vær men det var veldig kaldt, gikk opp til venninnen min tok en kaffe kopp eller to sammen med henne. Hun var veldig forskjøla og snufsete i dag, får ikke håper hun har pådratt seg noe for da kan jeg også få det.

 

Var også å handlet for henne for helgen, så gikk jeg hjem igjen for jeg er minst mulig blant folk i denne tiden.

 

Nå i kveld så har jeg sett at Sverige slo Frankrike å kom til finalen av håndball VM og så går Danmark av gårde å slo Spania så nå blir det Danmark mot Sverige i Den finalen, deilig at det er to skandinaviske land som skal spille finalen klokken 17.30 på søndag den skal jeg også se og så skal jeg se bronsefinalen mellom Spania og Frankrike klokken 14.30 på søndag.

 

Klikk, klikken her gir meg ca 1 krone pr. klikk.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Dale of Norway Valle Women’s Jacket Dame langermede trøyer Blå L//Bergans Down Kids Jacket Barn dunjakker varmefôrede Grønn 104//Komperdell Ice Hunter Vario turskøyter 98/155

Gratulerer til nabolandet Sverige.

 

 

 

 

Du gamle du fria, gratulere til svenskene som har tatt dere til finalen i VM håndball for menn. Det er velfortjent tenk at de slo Frankrike med hele 6 mål, å deres håndball lag for menn er utrolig gode heier på deres lag i finalen. Norge røyk jo ut i kvarten så da er det deres lag har kommet helt til finalen så blir det i allefall skandinavisk i finalen, da er det bare å vente å se hvordan det går mellom Danmark og Spania ja vinner Danmark så blir det en skandinavisk finale å det hadde vært gøy men Spania er jo litt av ett lag å slå. Men det samme trodde jeg om Frankrike men i dag var de statister i kampen mot Sverige.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Fredag og snart helg, gleder meg faktisk til helgen.

 

 

Fredag er en dag som jeg skal gripe å få fin til meg selv, bruke den til det den er verdt selv om det er brr kaldt for det er godt over -20 grader ute men det ser ut til at det blir sol i dag.

 

Nå etter jeg har skrevet dette innlegget skal jeg lese noen blogger, og kose meg med det har jo ikke så mye annet å kose meg med.

 

Gleder meg faktisk til helgen, det skjer ikke så veldig mye men det er jo det som er så godt med at det er helg. Kanskje det blir litt roligere om morgenen, for her var det ett rent helvete før naboen klarte å komme seg ut døra. Dette menneske som bor ved siden av meg planlegger dagen sin før det går ut døra, å jeg er pokker meg ikke interessert i hva hun skal i løpet av dagen. Høres ut som hun satt i min stue og planla også.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.