Velkommen juni, og noen planer for bloggen i den måneden.

 

 

 

I morgen så starter en ny måned og det er første sommer måneden for i år, det blir en spennende måned for bloggen i den hensikt. Jeg har lagt meg noen få planer for hva jeg skal gjøre på bloggen og bruke den stemmen jeg har til, det blir noen saker som jeg ikke skal gå noe særlig inn på nå for det kan jo hende folk syntes det blir for dumt.

 

Men en ting er helt sikkert at det kommer en del om mitt liv nå i sommer og framover, det blir en del tanker og følelser som det pleier å være.

 

Når det gjelder hvordan men det veit jeg ikke enda, skal iallefall starte på 0 når det gjelder hvor mye jeg tjener for i løpet av juni så får jeg ett faktura grunnlag fra Egmont eller blogg.no så da skal jeg skrive en faktura til dem.

 

Gleder meg til å se hvor mye det blir denne gangen, er en stund siden sist jeg fakturerte det var jo i november 2019. Skal jobbe hardt så det ikke tar så lang tid til neste gang, legge ett godt grunnlag i juni ellers så har jeg ikke så veldig mange planer for verken livet eller bloggen.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Det har vært en kjempe fin og varm dag, litt for varm for min smak.

 

 

 

Ja jeg var på en kjempe fin tur opp til knutetoppen ett av våre fjell, inne i disen ser du Gausta toppen som ligger i Telemark dit skulle jeg ønske jeg kunne ha kommet meg på toppen av for det ser utrolig fint ut.

 

Det var en fin og bratt tur både opp og ned til Knutetoppen men utsikten var upåklaglig  fin da så da var slitet på tur opp glemt, det var en lang tur bare å komme opp dit vi starter på oppover turen men det var jo bare å ta seg en pust i bakken. Jeg gikk jo herfra og fram til der man går opp så jeg tok meg ett bad i Sagerenna dammen før jeg fortsatte oppover mot knutehytta, satte meg ved Kongevannet og spiste litt mat for da jeg kom opp dit så hadde jeg alt gått i to timer så da syntes jeg at jeg fortjente en pause før resten av turen på 50 minutter oppover til toppen.

 

Ja dette kan man vel kalle en fin dagstur og det var gått og komme hjem for noen timer siden, da var det deilig å slappe av litt på sofaen det syntes jeg at jeg faktisk fortjente.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

God morgen alle, deilig vær i dag siste denne måneden.

 

 

 

Siste dag denne uka og forvel til mai, det har vært en fin pinse med vakkert vær ja det har faktisk vært fint vær hele den siste uka i mai. Nå får en håpe at juni starter like fin som mai avsluttet, det hadde vært fint det skal ut på tur i fin været i dag også. Jeg har ikke så mange planer for juni annet enn at jeg skal holde meg i aktivitet som vanlig, og så skal jeg jobbe litt med bloggen min slik at den holder seg flyttende og holder på leserene.

 

Skal også gjøre litt endringer på når jeg poster innlegg og slikt men det er bare å følge med, kan bli endringer i innhold også jeg veit ikke enda men noen endringer blir det så vent og se.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud-Marit.

Sengevalsen er neste.

 

 

 

Nå er det vel noen som lurer veldig men du skal ikke måtte lure lenge for her kommer svaret, ja nå er det blitt sene kvelden og tiden er vel inne å kneble beinhaugen og krype til sengs ja gå å legge seg for natten. Blir ikke enkelt å få så nå som det er så himla varmt, godt over 10 grader ute det er nesten 15 så det blir en varm opplevelse selv med vinduet oppe så man får bare forsøke.

 

Det gikk jo til slutt i går også å få sove altså så da går det vel greit i natt også, iallefall med tiden til hjelp så får en det vel til.

Med disse ordene så ønsker jeg dere alle en riktig god natt.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud-Marit.

Jeg gjør som jeg vil, har ingen som venter på meg hjemme.

 

 

 

Det har vært veldig kjedelig periode da vi alle måtte være alene, det var vel veldig greit for dere som hadde noen og forholde seg til når vi skulle være mest mulig hjemme. Det var veldig ensomt for dem som er helt alene, det kan jeg skrive under på at det var hadde jo ingen å snakke med.

 

Men nå som de har lettet på disse korona tiltakene og åpnet samfunnet mer og mer så kan man jo gjøre litt mer som man vil, jeg behøver ikke holde en meter avstand fra meg selv for det er litt vanskelig. Skal man på ferie nå så kan man faktisk dra til Danmark, så  nå  kan det bli deilig å være nordmann i Danmark igjen yes .

 

Takk for at du stakk innom og velkommen igjen.

 

Aud-Marit.

En vakker dag har det vært i dag.

 

 

 

 

Det har vært en fortryllende fin dag i dag, mye sol og varme og det var utrolig deilig selv om jeg ikke er så glad i varmen. Slik den er nå som det ikke har vært veldig varmt som det kan være midt på sommeren, jeg har jo klart å gå en lang tur.

 

Jeg var også innom bingoen her i byen skulle ikke spille for mer enn noen få kroner, heldig var jeg også for jeg satset alt på ett brett og vant 4000 kroner da var det bare å ta ut pengene og gå å handle det jeg trengte og gå hjem.

 

Nå har jeg spist middag og tatt meg en dusj det var deilig det, nå skal jeg sette meg til å se på tv veit ikke helt om det er noe å se på i kveld.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Har ikke hatt noe lyst til å skrive noe i dag.

 

 

 

Ja i dag har jeg ikke hatt noe lyst til å skrive noen verdens ting i dag, og det var etter en kommentar som jeg aldri postet som jeg faktisk tok meg veldig nær av når jeg fikk beskjed om at jeg faktisk var dum og måtte skjerpe meg. Nå er det sikkert noen som mener at jeg faktisk er så dum som skriver om det når jeg ikke har godkjent, nå har jeg faktisk slettet den sånn at jeg får ikke postet den. Har hatt en tankeprosess i dag om jeg skulle fortsette å blogge eller ikke, men jeg har bestemt meg for å blogge videre som jeg pleier og ikke bry meg om den ene personen som må rakke ned på meg.

 

Noen må jo tråkke andre ned i søla uansett hva man gjør, de skal faen meg ikke ødelegge for meg så la dem ikke ødelegge for deg heller for det er jo den personen som kanskje ikke har det så veldig greit. Ikke tål alt som kommer i kommentarfeltet ditt, og du som må skrive ut din frustrasjon ut i folks kommentarfelt prøv å skriv det i en bok og les det senere så kan du se hvor patetisk det er det du skriver til andre.

 

Dette var bare ett tips til de som trollere rundt.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud-Marit.

Hva nå?

 

 

 

Skal Norge bli et sorteringssamfunn nå som alle gravide kan ta en test for å se om fosteret de bærer på har noen skavanker, ja for eksempel downssyndrom eller andre ting som multihendicap så kan de på et tidlig tidspunkt ta abort og avslutte livet til disse herlige små barna uten å blunke. Det er det nok mange som kommer til å gjøre for da er ikke det barnet perfekt som de ønsker seg , sorry meg men det mener jeg ikke skulle vært lov jeg veit at det er jo kvinnens eget valg. Men de som lever et perfekt og sosiale medier vennlig liv som de fleste unge gjør nå så passer det ikke inn med ett ikke perfekt barn, jeg blir bare så forbannet at de kan ta den testen for at de skal fjerne det fosteret bare for at det ikke kommer til å passe inn i deres perfekte livet deres.

 

Men det er kjempe fint at det nå skal bli mulig for enslige å få assistert befrukning i Norge og da slipper å reise utenlands for å få hjelp, og at det er mulig med eggdonasjon her i landet slik at kvinner som ikke har friske egg og eller måttet fjerne eggstokker grunnet kreft. Mange muligheter som kan hjelpe kvinner som ønsker seg så utrolig ett barn men ikke kan ved egen maskin å få det til.

 

Dette ble ett litt rotete innlegg føler jeg men det er budskapet i det som jeg ville ha fram, så dere får ta det som det er.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud-Marit.

Nå har vi hatt en god forsmak på sommeren håper den holder til over pinsen.

 

 

 

 

I dag har det vært en kjempe fin dag med sol og varme ja det har faktisk vært over 20 grader og det er kjempe godt, får håpe det holder ut pinsehelgen helst litt lenger. For når det er så fint vær så er jeg mye mer ute på tur i skog og mark, da blir ikke hverdagen så veldig lang og trist som den har vært i den tiden vi har bak oss.

 

I dag så har jeg vært ute nesten hele dagen jeg gikk tur til den faste badeplassen jeg og Elvis brukte mye i fjor sommer, nå må jeg jo gå alene dit men det var kjempe kos med mat pakke og kaffe på kanne i sekken så jeg ble der i hele ettermiddag men som vanlig så glemte jeg og ta noen nye bilder. Får vel prøve å huske det når jeg skal ditt i løpet av helgen, for da skal jeg kose meg veldig.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud-Marit.

Da er det natta og sov godt.

 

 

 

Ja nå er tiden inne for å avslutte dagen og det er godt for jeg er så trøtt og sliten at øynene mine glir igjen hele tiden, men nå skal jeg finne senga uansett så det er jo bare og skrive dette innlegget så avslutter jeg dagen.

 

Så nå skal jeg kneble beinhaugen å ta en titt på baksiden av øyenlokkene mine og se om jeg får noen timers søvn, helst en hel natt for da er jeg mer opplagt når jeg våkner men det er vel for mye å forlange men jeg håper på at det skjer.

 

Med disse ordene så ønsker jeg dere alle en riktig god natt.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud-Marit.