Så var nok en dag gått, og det er ny uke med nye muligheter.

 

 

 

Ja så er denne dagen gått fra meg, har ikke rukket å skrive noe før nå. Det er en ny uke med mange nye muligheter, det er den siste uken i denne måneden den fine mai måneden  neste mandag så er vi i juni. I helgen igjen så er det pinsen og det blir den siste helligdagene på en stund den neste er vel ikke før jul og det er lenge til, å det er jammen godt for nå ønsker jeg meg en fin sommer og ikke bare stresse med å få tak i alt jeg trenger bestandig.

 

I dag har jeg også vært å handlet det jeg trengte og det var det meste for alle skapene mine var faktisk tomme for mat, jeg handlet for litt under 150 kroner faktisk 148 kroner og da har jeg jo mat en stund og har enda 152 kroner og handle litt til i tilfelle og når helgen kommer  det en langhelg å jeg får faktisk ikke handlet neste mandag for da er det 2 pinsedag og da er det stengt men slik er det med disse hellig dagene. Men det er en fordel med disse helligdagene og det er for de som må på jobb for de får mer i lønn, og de som jobber i helse og omsorgs etaten har jo ikke den høyeste lønnen i Norge. Og det fortjener dem noe så jævlig sorry uttrykket men det er min mening om den saken.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

 

 

 

Er ikke enkelt dette.

 

 

 

Nei det er ikke enkelt å vite hva en kan skrive om uten å tråkke noen på tærne, kan jo ikke skrive om de tingene som ikke er så enkelt her i livet om det gjelder økonomi og mangel på mat og slikt så det skal jeg slutte med helt fra nå. Bare skrive om de tingene som ellers skjer i livet, og det er ikke så mye om dagen slik er det bare men man kan jo skrive om hverdagen fra de lyse sidene ikke de mørke og vanskelige. Noe må dere regne med men minst mulig.

 

Jeg mener at livet har jo lyse og mørke, det jeg mener er at noen ganger må en tåle at det kommer noen innlegg om det mørke i livet som er vondt.

 

Jeg skal klare meg på 300 kroner i matbudsjett i uken, det har jeg bestemt meg for og nå skal det gjennomføres. Det får jeg vel skrive om uten at noen får bakoversveis for det er faktisk ikke lite det blir jo 1200 kroner i måneden å jeg er bare en person, jeg har også satt opp ett eget budsjett på andre husholdnings artikler som tørkerull , toalettpapir, vaskemiddel både klær og gulv m.m 60 kroner i uka. Diverse er en stor post hos noen men hos meg er den på 300 kroner i uka.

 

Slik er det å slik blir det ikke noe utenom så blir dette bra det, resten settes på sparing og da har jeg jo de kronene ekstra hvis jeg trenger det.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud-Marit.

Hissig jeg.

 

 

Ja dette var en hissig fyr den fossen, fin er den også.

Jeg fikk funnet roen i meg selv i dag, for den hissige fossen var stri nok fra oss alle jeg hører den helt hjem. Med høreapparatet på da selvfølgelig.

 

Dette ble et kort og konkret innlegg, jeg skulle bare gi dere alle en oppdatering.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-marit.

Dagen i dag fram til nå.

 

 

 

Dagen i dag var litt bedre enn i går fra starten av den var ikke helt grei men bedre, kan vel ikke forlange noe mer enn det hvis den ikke er bedre enn i dag så får jeg ta en tur til legen i løpet av neste uke som starter i morgen. For nå orker jeg ikke gå sånn mer med store magesmerter uten å vite hva det er for noe, men det er vel for mye forlangt at de skal finne det ut slik som det er med mye annet som de fant ut etter lange utredninger men da får jeg vel bli med på de utredningene som må til.

 

Ellers så har jeg nå sittet og kost meg med blogglesing og en kaffekopp en del fine blogger rundt omkring i Norge og andre nordiske land, har også kost meg med en røyk eller to på verandaen.

 

Nå skal jeg snart ut på min daglige tur og det skal bli godt må jo ut selv om man ikke veit hvordan vær man får, ut på tur aldri sur sier jeg da for det å gå tur er sunt både for kropp og sjel man får jo da luftet ut de vonde tankene om seg selv og får inn nye og gode får en håpe. Får man luftet og sortert litt oppe i hodet så får man det mye bedre enn å bare sitte inne og la de ta over helt, så har du jo alt det koselige man ser rundt omkring nå i den vakre naturen vi er omkranset av.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Jøss for ett vær vi har hatt i dag.

 

 

 

 

Her har det vært regn, sol og torden i dag vår herre var vist ikke enig i hvilket vær han skulle gi oss, jeg hater torden vær det er det verste jeg veit og slik er det bare. Det virker som vi kan få all slags vær i natt også men man får vel ta det en får fra den kanten for det får vi ikke styrt på noen måte og det er vel like greit for ellers så hadde vært mye rart vær ute å gå.

 

Har ikke gjort stort i dag for det har vært en smertefull dag i dag også, i dag har hodepinen vært hos meg også men den var bare barnemat i forhold til resten av smertene i kroppen. Nå regner det fra alle kanter igjen så det er jammen godt at en ikke skal ut på byen, er jo ingen steder som er oppe så det er like greit når været er som det er.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Good morning all.

 

 

 

Ny dag nye muligheter, dagen startet med at jeg nesten ikke kom opp av sengen i dag. Da er det bare å bruke den tiden man trenger for å få stått opp, og det måtte jeg til gangs i dag så denne dagen startet ikke så veldig bra. Nå er jeg iallefall oppe og har tatt meg en kaffekopp og ett par røyk på verandaen min, dette med røyken er det vel noen som henger seg opp i. Jeg røyker ikke så veldig mye for jeg har tobakken min i ei uke, før så brukte jeg to i uka så jeg har minsket mye på røykingen min.

 

Nå skal jeg snart prøve meg på å gå en tur har like mye smerter som i går, er jo bare å bite tennene sammen så går det nok bra skal du nok se. Er jo de som har det verre enn meg så jeg skal nok klare meg, det er faktisk de som ikke kommer seg opp for egen maskin så vi som klarer det burde være glade å fornøyde. Men det er vi ikke vi klager for en minste ting meg i beregnet så jeg skal nok skjerpe meg jeg også, jeg burde være fornøyd bare det å kunne stå opp for egen maskin og kunne ta på seg ett par sko og komme seg ut på tur i det fri.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit

Nå skal jeg ta med meg den smertefulle og feberheite kroppen til sengs.

 

 

 

Ja som sagt så er det på tide å ta den smertefulle og feberheite kroppen min for å finne senga, så nå skal jeg kneble den ømme og vonde beinhaugen og krype godt innunder dyna. Ta en titt på baksiden av øyenlokkene mine å se om jeg får en hel natts søvn, for det hadde jeg trengt nå for det er jammen lenge siden jeg har hatt. Kanskje det blir noe utav det i natt ettersom jeg har feber for da pleier jeg alltid å sove mye.

 

Med disse ordene så ønsker jeg dere alle hjertelig god natt.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud-Marit.

Så var det helg igjen, dagen i dag har vært veldig smertefull.

 

 

 

Ja i dag så startet dagen med kraftige magesmerter, en ting veit jeg at det ikke er blindtarmmen for den tok jeg for 30 år siden. Så da er det bare å ta det som det kommer det er en sviende smerte enda som kommer i rier, det virker som hele magen er i full fyr og da tuller jeg ikke det er utrolig vondt.

 

Men nå er det fredag og helg igjen er faktisk dritt lei av disse inneklemte fri dagene, jeg gikk jo helt i surr i går jeg trodde faktisk det var søndag men pokker heller det var jo torsdag det kan jo være det at jeg ønsket at det var søndag i går for da hadde jeg jo fått inn penger i dag men sånn gikk det seg ikke. Så er det da bare å vente til over helga, men det må jo bare gå sånn er det bare men da får en jo bare glede seg til mandag for da får jeg noe mat handlet inn igjen.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Har vært en rolig dag med fint vær, nå kom regnet noe som ikke gjør noen verdens ting.

 

 

 

Ja det har vært en rolig dag har jo gjort noe i dag da så jeg har ikke hatt denne posituren i hele dag, har jo vært mye ute i det fine været har jo spist litt da ja veldig lite kjenner jeg ett knekkebrød er alt fram til nå skal ta ett litt senere i kveld da.

 

Har jo vasket gulvet og tatt oppvasken da som man må gjøre hver dag, har også vasket klær for det var ingen som brukte vaskemaskinene i vaskekjelleren så da benyttet jeg meg av den sjansen at de var ledig.

 

 

 

 

Jeg var oppe i åsen her og gikk meg en kjempefin tur, måtte jo benytte sjansen også når det har vært så nydelig vær.

 

Men det er litt kjedelig og oppleve dette helt alene men da er det jo godt at en har bloggen som man kan dokumentere det jeg har opplevd og gjort i hverdagen min, for jeg har jo ingen som kan være med eller som jeg kan fortelle hva jeg har gjort eller opplevd og sett.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

Mai er og blir en kjempefin måned.

 

 

 

Ja mai er en kjempe fin måned på mange måter, man får en forsmak av sommer og det er den måneden som korpsene har mest å gjøre normalt sett og det å høre korpsmusikk gjør dagen for meg. Derfor så ble jeg veldig glad på 17 mai når jeg hørte korpset spille ved sykehuset, jeg syntes det var veldig godt at de var der og hedret sykepleiere og leger som var på jobb og selvfølgelig pasientene.

 

 

Det var også endel som var der bare som tilskuere og det var nok mer enn helsemyndighetene til rådet men vi var veldig flinke til å holde avstand, politiet var der for å følge med men de reiste etter første marsjen korpset spilte så de mente nok at der hadde de ikke noe de skulle ha gjort.

 

 

Nå gleder jeg meg til disse hellig dagene er over og vi kommer inn i normale rutiner igjen, med hele uker som det ikke er fridager i annet enn helgene.

 

Eneste problemet med våren er pollenet for det er en pest og en plage for oss som er allergiske mot det, og så kommer sommeren med plen klipping men det får en jo bare tåle enten snør og tårer renner. Men nå om dagen så får folk panikk bare en nyser, skulle hatt det skrevet i panna at jeg er pollen og gress allergisk men det hadde vel sett noe dumt ut spør du meg.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud-Marit.