Velkommen juni, og noen planer for bloggen i den måneden.

 

 

 

I morgen så starter en ny måned og det er første sommer måneden for i år, det blir en spennende måned for bloggen i den hensikt. Jeg har lagt meg noen få planer for hva jeg skal gjøre på bloggen og bruke den stemmen jeg har til, det blir noen saker som jeg ikke skal gå noe særlig inn på nå for det kan jo hende folk syntes det blir for dumt.

 

Men en ting er helt sikkert at det kommer en del om mitt liv nå i sommer og framover, det blir en del tanker og følelser som det pleier å være.

 

Når det gjelder hvordan men det veit jeg ikke enda, skal iallefall starte på 0 når det gjelder hvor mye jeg tjener for i løpet av juni så får jeg ett faktura grunnlag fra Egmont eller blogg.no så da skal jeg skrive en faktura til dem.

 

Gleder meg til å se hvor mye det blir denne gangen, er en stund siden sist jeg fakturerte det var jo i november 2019. Skal jobbe hardt så det ikke tar så lang tid til neste gang, legge ett godt grunnlag i juni ellers så har jeg ikke så veldig mange planer for verken livet eller bloggen.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg