Hva nå?

 

 

 

Skal Norge bli et sorteringssamfunn nå som alle gravide kan ta en test for å se om fosteret de bærer på har noen skavanker, ja for eksempel downssyndrom eller andre ting som multihendicap så kan de på et tidlig tidspunkt ta abort og avslutte livet til disse herlige små barna uten å blunke. Det er det nok mange som kommer til å gjøre for da er ikke det barnet perfekt som de ønsker seg , sorry meg men det mener jeg ikke skulle vært lov jeg veit at det er jo kvinnens eget valg. Men de som lever et perfekt og sosiale medier vennlig liv som de fleste unge gjør nå så passer det ikke inn med ett ikke perfekt barn, jeg blir bare så forbannet at de kan ta den testen for at de skal fjerne det fosteret bare for at det ikke kommer til å passe inn i deres perfekte livet deres.

 

Men det er kjempe fint at det nå skal bli mulig for enslige å få assistert befrukning i Norge og da slipper å reise utenlands for å få hjelp, og at det er mulig med eggdonasjon her i landet slik at kvinner som ikke har friske egg og eller måttet fjerne eggstokker grunnet kreft. Mange muligheter som kan hjelpe kvinner som ønsker seg så utrolig ett barn men ikke kan ved egen maskin å få det til.

 

Dette ble ett litt rotete innlegg føler jeg men det er budskapet i det som jeg ville ha fram, så dere får ta det som det er.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud-Marit.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg