Det er 4 dager igjen så er det mai så tenk på miljøet…

 

Da er det fire dager igjen så er vi i mai og dugnadstid i borettslag over hele Norge, jeg har tenkt å gjøre min plikt i morgen og ta det utover helgen og selvfølgelig mandag så jeg har gjort litt også. Jeg skal gjøre det i år så jeg ikke ødelegger dugnads ånden for noen andre jeg ønsker ikke det, og så har vi det at jeg føler at folk ser ned på meg og snakker om meg og ikke med meg.

 

Men jeg må jo gjøre mitt så jeg ikke blir den som sniker meg unna, men jeg vil jo ha tilbake de 600 kronene som jeg betaler i et år som dugnadsavgift så derfor så må jeg gjøre min plikt jeg også.

 

DET ER UTROLIG MYE SØPEL OG SKIT LANGS VEIEN.

 

Da er det jo bare å ha med seg en pose og engangshansker eller andre type hansker, plukke med deg den søppelen dere finner og ta det med deg og kaste det i søppelkassen din hjemme. Dere som er ute og jogger så er det jo bare og gjøre det samme, ha med pose og hansker og plukke søppel det kalles også plogging som startet i Sverige der er det utrolig populært.

 

Men vi nordmenn vi er mer glad i å kaste søppel enn å rydde søppel, burde vært motsatt for det er vel ikke bare meg som syntes det er forferdelig stygt med all den forsøpplingen som er ute i naturen og langs veiene. Når en først er ute med hunden eller med barna så er det bare å plukke med seg, og gjør det som en morsom lek med barna så har vi alle gjort litt for å bedre miljøet. Jeg plukker også med meg pante flasker og da tjener en penger i samme slengen.
 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg