Til russen og samfunnet ellers.

 

 

Bilderesultat for russen 2018

Bildet er lånt fra Google.

 

 

Nå er det nok noen som mener at jeg ikke har noe jeg skulle ha sakt, jeg mener jeg faktisk har det for dette er bare ment som et råd til dere som er russ. Og det er også noen som mener at det jeg kommer til å skrive om er til den norske regjeringen som et tips, bare fest å ha det moro dere som er russ for å feire 13 års skole gang.

 

Husk en ting og det er at dere kjører forsiktig og har en sjåfør som er edru og kan passe på at alle har det bra i bilen/bussen, det kan være en ordning med foreldre rullering på sjåfør på kjøretøyet deres så har også mor og far ro i hjertet og resten av kroppen. Og pass på at ingen blir utsatt for noe som voldtekt og det som verre er.

 

Men det som er så forferdelig syn for dere at dere har eksamen rett etter 17. mai så dere må huske å ikke stryke for da må dere gå det siste året på nytt igjen og det er noe dritt, så det jeg mener er at dere som er russ burde forlange at dere har eksamen i mars eller april så dere er ferdig med eksamen til russetiden starter 1. mai sånn at dere kan feste og ha det gøy uten at dere må bekymre seg om eksamen. Og da 17 mai er ferdig så er dere ferdig med skolegangen deres har bare igjen og hente vitnemålet ditt.

 

Men 17 dager med mer eller mindre festing kan jo være i meste laget for mange, det kan jo skje at noen blir alvorlig syke og har dere ikke noen som kan passe på dere eller dere passer på hverandre så det ikke skjer noe alvorlig pass godt på hverandre og ha foreldre rullering på kjøringen for da har dere en voksen og fornuftig som kan ta ansvar.

 

Støyen som medfølgelig de 17 dagene i mai er jo bare en gang i året så det får man jo bare tåle, og alt det andre som dere gjør er jo bare artig det er gøy å se at dere driter dere ut i byen for disse knutenes skyld.

 

SÅ ALL RUSS HA DET GØY UNDER ANSVAR……

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg