Det å bli sett på som en taper er ikke godt..

DET Å BLI SETT PÅ SOM EN TAPER ER IKKE NOEN ENKEL SAK….

 

 

 

Det å ha følelsen av at alle ser ned på deg er ingen god følelse, det er også noe jeg føler her inne på bloggen også men så er det noe jeg har funnet ut at jeg ikke skal bry meg om. Det jeg har gjort med den saken er at jeg har stengt mitt kommentar feltet mitt en god stund, for da blir jeg ikke mistenkt for noe jeg ikke gjør.

 

Så er det det og føle seg mindreverdig noe jeg har følt på i mange år, det og være udugelig på alle punkter for det har jeg følt og jeg at noen vil sitter og tenker at man er det man føler. Men slik er det for min del at jeg har blitt mobbet helt siden jeg var 6 år gammel, fått høre hvor stygg og dum jeg er fra den gang og hele barneskole tiden, ungdommstiden og en dag i dag så er det slik.

 

Ingen skal klare og knekke meg mer en de har gjort, så derfor tenkte jeg å takke de som er de som fryser meg ut at meg blir dere ikke kvitt så lett. Kommer til å fortsette denne bloggen, og skriver det jeg vil når jeg vil og dere er det noe dere ikke liker så er det veldig enket det er jo bare og gå ut fra innlegget. Så nå ble nok mange triste for at jeg ikke slutter og blogge, men husk dette er et sted som er for alle så det må dere tåle for jeg forblir her så vi sees her inne på bloggen.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg