22.04.2018

 

 

 

Nå har vi akkurat kommet hjem etter morgenturen vår, var på besøk hos min mor vi koset oss ute i solen etter en tur ute i området. Så koste vi oss inne med kaffe og vafler, og det var veldig kos for der er det et menneske som forstår hvordan jeg har det, for hun har jo vært der hele mitt liv og sett hvordan jeg har det.

 

Da jeg fortalte henne hvordan jeg ble behandlet her inne så sa hun det samme som jeg hadde gjort, sluttet å ha kommentarfeltet oppe for hun mente også at det var mobbing og skitt kasting. Hun mente at det var bare og  stenge klanen ute i 6 måneder så kansje forstår at du mener alvor, for jeg setter min ære i å poste egen skrevet innlegg så det er utrolig sårende og få kastet i tryne et slikt spørsmål om jeg kopierer deler av teksten min.

 

 

Når jeg er ferdig med dette innlegget så skal jeg lage meg litt mat varme opp bagguetter og spise mitt første måltid i dag, se på tv og kose meg det er jo søndag.

 

Jeg gleder meg til i morgen for da kommer det penger på konto for jeg får mitt livsopphold i morgen, og gevinsten på 15000 kroner som jeg vant på Rikstoto på fredagen og det blir deilig med ekstra penger denne måneden. Jeg pleier ikke å spille på hest men når jeg hadde en femtilapp ekstra så jeg prøvde og bang der var det gevinst og det var jævlig gøy nå som det snart er mai og man må kjøpe seg fint tøy til 17. mai og det skal bli en kjempe fin dag.

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg