Dagen i dag har vært veldig fin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagen startet med og sitte foran pc og lese blogger og drikke en kopp kaffe og ta en røyk, så gikk jeg opp til ei venninne av meg som passet Elvis mens jeg var borte i dag.

 

 

 

Klokken 11.00 så møtte jeg den yngste sønnen min og vi kjørte opp til Sauland til min eldste sønn, da vi kom opp ditt så gikk vi en tur opp til en gapahuk og tente bål og grillet kylling pølser. På vei opp ditt så møtte vi en katt som ble med oss opp ditt for å få kos og det fikk den til gangs, for mine barn er noen dyre kjære god gutter.

 

 

Da vi var ferdig med grilling og kosingen av katt der opp så gikk vi hjem til eldste mann så de to god guttene fikk spilt litt tv spill, noe som ble helt topp for de to guttene for det er favoritten til disse to. Men da vi skulle reise så måtte jo dette avbrytes og det ble ikke godt mottatt for noen av dem, men jeg fant en løsning for å ikke få noe raseriutbrudd fra minste mann for det er en hund i huset der vi var så jeg sa til han at Bella ville ha kos av han før vi reiste og da kom han som ei kule ned trappa som dyre elsker som denne gutten er. Så Bella fikk utrolig lang avskjedsklem av han med ett hundekyss fra henne som takk, for hun er så glad i mennesker spesielt barn.

 

 

 

Så dette har vært en veldig koselig dag for både store og små, det er jo vanskelig og ta avskjed med dem nå ser jeg fram til 25 mai for da er det neste samvær.

 

 

 

Når jeg var på vei opp til henne som passet Elvis så handlet jeg for henne, så da gjorde jeg det for henne noe som var veldig viktig for henne. Vi pratet litt sammen og jeg fortalte at min minste sønn har begynt med riding og det gjør han hos hennes barnebarn, han gjør det som en terapi og det hjelper han for han har sine utfordringer i livet.

 

 

 

Hei dere alle sammen dere må huske å stille klokken fram til sommertid ja det er fram, og nå er det en av de siste gangen vi skal gjøre det men hus at nattet blir i natt en time kortere. Så skal du på jobb i morgen så ta å still klokka når du legger deg for ellers så kommer du en time for sent på jobb i morgen tidlig.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

VI BLOGGES FOLKENS!!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg