Har ikke gjort så mye i dag.

 

 

 

Har ikke gjort så mye i dag og det har i grunn vært godt, har jo vært i vaskekjelleren for å se om det er noen ledig tid så jeg får vasket noe klær i nærmeste framtid det så litt dårlig ut men så var det en som strøk seg av lista så jeg tok den og det er på fredag.

 

Og så var jeg ute å gikk meg en tur på en times tid, det var en frisk fornøyelse på morgenkvisten det var ikke varmt akkurat 4 minus og litt vind er kaldt det.

 

Så var det hjem og spise litt og drikke ett par kopper rykende varm kaffe, det etter en kjapp varm dusj ja for en må jo være kjapp i dusjen for den strømmen er ikke akkurat billig.

 

Så gikk jeg ut igjen og opp til venninnen min for vi hadde avtalt at jeg skulle komme opp til henne i dag, drakk en kopp kaffe og skravla om alt og ingenting det er så deilig at vi kan det for hos henne kan jeg være meg selv. Var også og handlet for henne så hun fikk i hus det hun trengte, så bar det hjem igjen for min del. Da jeg kom hjem så malte jeg litt slik at jeg kunne komme meg vekk fra alle vonde tanker, det er deilig og har funnet en måte jeg kan få en pause fra alle tanker og følelser som ikke er noe gode det er noe jeg trenger i dag.

 

Nå tenker sikkert noen at jeg holder igjen noe, ja jeg gjør vel kanskje det men det er ikke alt som egner seg på trykk. Det er ikke alt man kan skrive om i livet jeg får holde økonomien utenfor det jeg kan være ærlig om, så det skal jeg ikke skrive om lenger sånn er det bare for så fort jeg nevner den så er det tigging i noens øyne så det temaet får jeg holde meg unna.

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg