Har vært en rar dag.

 

 

 

Dagen i dag startet som den pleier med kaffe og blogg lesing ja å noe å bite i, det var sol men fy så kaldt ute så jeg ble inne her hjemme så lenge som mulig orket ikke ut sånn med en gang.

 

Gikk meg en liten tur gikk innom og leverte en en ukers nabolaget for første gang, får se om det blir med denne uka for 50kr koster det men det er jo moro og være med på noe syntes jeg da. Fikk tips om dette fra en med blogger https://solliv.blogg.no/  er bloggens navn, det er en koselig blogg som jeg må innom hver dag opptil flere ganger. Hun som skriver denne bloggen tar oss med på tur med mange fine bilder og koselig tekst, er nesten som å være med på turene hennes for bloggen er så fin og levende.

 

 

Så starter jeg med det som gjorde dagen så rar, ja rar er vel ett dårlig ord for det men det har vært ett sånt rart vær i dag. Solen skinner men snøen dalte ned på samme tid jaja det er jo enda tidlig vår, selv om det er første april i morgen det er jo den dagen som burde være rar. For da må man være på vakt sånn at en ikke blir lurt, godt at det med aprilspøk er blitt litt sånn utvannet er jo ikke så mange som lurer deg lenger jeg er på vakt uansett.

 

Lag dere en fin kveld/natt.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg