Disse dagene de flyr av gåre.

 

 

 

 

Ja disse dagene flyr av gåre og det er nesten så jeg ikke klarer og henge med, jeg var faktisk sikker på at det var en vanlig hverdag i dag men nei det er jo lørdag og helg. Å i dag klokken 16.00 så skal de åpne opp samfunnet igjen, for å være ærlig så lurer jeg på hvor lenge det varer til smitte tallene flyr i været igjen. Jeg håper det jo ikke men jeg tror at om 14 dager så slår landet alle rekorder når det gjelder smittetall, jeg tror jeg veit jo ikke for jeg er ikke en person som kan se inn i framtiden og hva som skjer selv om jeg hadde ønsket det noen ganger for da hadde jeg vært forberedt på hva som kommer til å se hva som skjer. Ja både på den positive siden og den negative, da kunne jeg jo være forberedt som sagt på alle måter men på den andre siden så ønsker jeg ikke å kunne vite heller. Er jo mye rart som skjer i livet så det er jo best å ikke vite også, men enkelte ting hadde vært greit å vite om på forhånd sånn at en kunne ta grep før det skjer men slik er det ikke.

 

Nei nok om det og over til noe annet.

 

 

Har i dag gått meg en lang og fin tur, deilig og sundt for både kropp og sjel så det er faktisk den beste medisinen mener jeg da holde kroppen i bevegelse. Så har jeg også vært oppe hos venninnen min og tatt en kopp kaffe og skravlet litt om løst og fast og alt å ingenting, det er også den eneste personen som ønsker kontakt med meg. Vi begge setter pris på disse sammenkomstene i løpet av uken, jeg hjelper henne med handling og selskap og jeg føler at jeg er til nytte.

 

Nå skal jeg lage meg middag og kose meg med den, blir en helt vanlig pytt i panne med en del rester av potet og kjøtt jeg har i skapet og en del andre grønnsaker det blir mest av det. Det er godt og så slipper man å kaste noe mat, for det blir kastet nok mat her i landet noe jeg syntes er helt forkastelig.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

2 kommentarer
  1. Jeg er ikke bare glad for denne gjenåpningen, tror det blir mye smitte framover dessverre.
   Ha en fin ettermiddag og kveld!

   1. Helt enig med deg tror det blir utrolig mye smitte, så jeg er ikke så veldig glad for denne gjenåpningen vi får bare vente å se.

    Ønsker deg også en riktig god ettermiddag og kveld.

    Jeg skal se på skal vi danse i kveld.

    Klem fra meg til deg.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg