Dagen i dag fram til skrivende stund.

 

 

Godmorgen til dere alle mine trofaste og gode lesere, nå sitter jeg og tenkte at jeg skulle skrive noen ord til dere. Håper ikke det bli for kjedelig for min morgen er som den pleier, sitter her med kaffekoppen og røyken men til en forandring så har jeg et glass cola også noe som er utrolig godt. Mange vil nok si at det var litt av en frokost, ja jeg klarer ikke å spise så tidlig på morgenen. Frokost det tar jeg ikke og det har jeg aldri gjort, spiser ikke før klokken 13.00 jeg sånn har det vært helt siden jeg var veldig liten.

 

Dagen i dag skal jeg ikke gjøre så veldig mye mer enn å gå turer med lille Elvis gutten, den første turen går opp til hu mor sånn at jeg har gjort en god gjerning i dag, vi var på besøk hos hu mor som bor på et sykehjem etter et hjerneslag som hun fikk for 1år og 6 måneder siden. Hun ble lammet på venstre side, men hun mistet ikke talen så vi har det kjempe kos når jeg er hos henne.

 

Nå over til det jeg startet med at jeg var hos hu mor og gjett at vi koste oss, med vafler og kaffe og de vaflene var nystekte så de var helt nydelige. Jeg har hatt veldig vansker med å få hu mor til og spise og drikke i det siste, så de vaflene vekket appetitten hennes for etter at hun hadde spist en plate så spiste hun brødskivene sine også og det var godt å se.

 

Det var godt og kaldt ute i dag det var hele 4,9- ute når vi gikk ut på morgenen, nå er det 2,5+ ute så nå er den jo på varmegrader skulle ønske det var kaldt hele dagen. Men da er det mange hyl og skrik rundt omkring for folk klager jo allerede på at de må skrape is av vinduene på bilen sin, men det er jo bedre at de gjør det enn og få en bot for ikke å ha gjort det. Og en ting til er skift til vinter dekk på bilen nå for på tirsdag så kan det være for sent når snøen ligger på veien og du skal på jobb.

 

Nei nå får jeg avslutte dette innlegget, får håpe dere ikke syntes det ble for rotete for det var ikke meningen. Jeg skrev det etter hvert datt ned i hode og ut i fingrene så dere får ta det som det er.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

VI BLOGGES FOLKENS!!

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg